• youtube

  Editie Limitata ASX 100 de ani de istorie Mitsubishi

  100 DE ANI DE ISTORIE MITSUBISHI
  EDITIE LIMITATA ASX

  Dotari suplimentare oferite CADOU:
  Set ornamente pentru portiere
  Ornament pentru hayon
  Set autocolante ornamente portiere logo ASX
  Set ornamente pentru pragurile interioare
  Ornament bara spate
  Set ornamente pentru oglinzi

  Friday, 24 March 2017 9:45 AM

  youtube

  100th movie

  Un secol de inovatie. Mitsubishi automobile
  În 1917 Mitsubishi a creat prima linie de producţie de automobile din Japonia, odată cu Mitsubishi Model A. Un an mai târziu a apărut prototipul primului camion Mitsubishi.
  În 1928 a fost fondată compania aeronautică Mitsubishi care producea Mitsubishi MC-1. Primul autobuz a fost produs în 1932 (FUSO B-46).
  În prezent există peste 35 de companii separate Mitsubishi care produc de la nave, avioane, petrol, gaz, plastic, fibre sintetice, la produse electronice, software şi automobile.
  În 1970 divizia responsabilă cu fabricarea motoarelor pentru automobile s-a constituit într-o companie independentă numită Mitsubishi Motors Corporation.
  Azi, Mitsubishi este prezent pe plan mondial în peste 170 de ţări. Din Islanda până în Turcia şi din Irlanda până în Rusia, Mitsubishi Motors este prezent în peste 30 de ţări din Europa.
  Mitsubishi Motors a venit în Europa în 1974 odată cu apariţia primelor modele Lancer şi îşi continuă şi în prezent dezvoltarea pe pieţe noi.

  Monday, 13 March 2017 8:58 AM

  youtube

  MITSUBISHI MOTORS Eclipse Cross Encounters

  Salonul Auto de la Geneva 2017 reprezintă un punct de cotitură pentru Mitsubishi Motors Corporation (MMC) datorită premierei mondiale a noului Eclipse Cross SUV Coupé compact – primul model din noua generaţie de vehicule Mitsubishi Motors.

  Un SUV Coupé cu aspect ager şi cu un stil de condus sportiv, care va inaugura de asemenea noul limbaj de design al MMC aducând o mulţime de noi şi inovatoare caracteristici segmentului.

  Monday, 13 March 2017 8:54 AM

  youtube
  youtube
  youtube

  Asistenta MAP

  Serviciul de asistenta MAP (Mitsubishi Assistance Package)

  Friday, 04 December 2015 12:59 PM

  youtube