• 5 Motive Bune
  1. AUTOUTILITARA (N1)
  2. Stil si spatiu
  3. Putere si performanta
  4. Perfect pentru off-road
  5. Super 4x4 (S-AWC)
 • Pajero N1:

  Loading

  Acest Model

  41.578€

  Pajero 5 usi Instyle 3.2 Litre DI-D 5-speed automatic

  Preț de lista 44.970€
  Preț Culoare 535€
  Discount - 3.927€

  PRET per model cu TVA INCLUS.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

CITESTE MAI MULT
 • Accesorii

  Stil Exterior
  Stil Interior
  Siguranta si confort
  Transport si timp liber
  Diverse
  Brand collection
  Stil Exterior Stil Interior Siguranta si confort Transport si timp liber Diverse Brand collection
 • Flota L200
 • Scaun copii

  Pentru siguranta copiilor tai

CITESTE MAI MULT
 • Descarcă

 • Cauta Harta

  Retea dealeri

  Contacteaza cel mai apropriat distribuitor autorizat Mitsubishi Motors

CITESTE MAI MULT
CITESTE MAI MULT
 • EXTERIOR

     
  DESIGN-8

  DESIGN-9  DESIGN-10 

  ŞINE PLAFON

  Interiorul spaţios al Pajero vă oferă mult spaţiu pentru a vă muta unde doriţi. Dacă vreţi să vă deplasaţi mai mult sau să luaţi cu dumneavoastră biciclete şi echipament sportiv, versiunile Instyle cu 3 uşi sunt prevăzute cu bare aerodinamice capabile să susţină 100 kg în plus. 


  ROŢI DE REZERVĂ

  Indiferent dacă vă deplasaţi în locuri îndepărtate, traversaţi un deşert sau vă bucuraţi de off-road, o roată de rezervă se află la îndemână. Pajero este disponibil cu pneuri auto de culoare gri închis sau de culoarea caroseriei.

  JANTE DIN ALIAJ PUTERNICE ŞI MODERNE

  Roţile adecvate fac diferenţa: ele completează echilibrul şi proporţiile vehiculului. Pajero are roţi îndrăzneţe, robuste, de 18”, cu 12 spiţe făcute din aliaj puternic, dar uşor şi atrage întreaga atenţie.

  INTERIOR 

   
  DESIGN-6

  DESIGN-1  DESIGN-2 

  OGLINZI EXTERIOARE

  Pajero are indicatoare luminoase laterale frumos integrate şi lămpi de apropiere pe oglinzile exterioare. 

  CALITATEA DESIGNULUI

  De îndată ce vă veţi afla la volan, relaxându-vă în scaunele tip fotoliu moi, din piele de lux, deasupra tuturor celor aflaţi pe drum, veţi avea o privelişte impresionantă  şi impunătoare a vieţii. Fiecare detaliu din interiorul său rafinat reflectă calitatea designului la Pajero, de la butonul de schimbare a vitezelor din argint şi piele la panoul de bord moale şi elemente subtile din aluminiu.

  ILUMINATUL INTERIOR

  O mare atenţie a fost acordată iluminatului interior la Pajero. Pe timp de noapte, cabina străluceşte cu o lumină ambientală care induce o stare de calm. Cadranele sclipitoare rămân aprinse în permanenţă pentru a îmbunătăţi vizibilitatea.          


  DESIGN-5

  DESIGN-3  DESIGN-4 

  VOLANUL

  Pentru a deţine controlul asupra unui Pajero, veţi ţine în mâini un volan îmbrăcat în piele, dotat cu comenzi la îndemână pentru sistemul audio, sistemul de control al vitezei şi sistemul Bluetooth® handsfree pentru telefonul celular. Acestea vă permit să faceţi selecţii şi ajustări fără a vă lua ochii de la drum. Atunci când pârghia indicatoare este atinsă uşor, indicatorul de viraj va clipi automat de trei ori şi apoi se va opri, permiţându-vă să vă concentraţi pe manevrare şi prin urmare făcând condusul mai uşor şi mai sigur.

  FRUMUSEŢE PE ECRAN

  Afişajul central poate prezenta foarte multe informaţii, inclusiv ora, data, audio, temperatura exterioară, altimetru şi barometru plus, desigur, viteza medie, consumul de combustibil şi distanţa rămasă de parcurs.

  RĂCIREA

  Toate modelele sunt prevăzute cu sistem automat de aer condiţionat frontal.

 •  EURO 5B

  CAPACITATE ON ŞI OFF ROAD 

   
  euro-b.jpg

  TECHNOLOGY-1

  EURO 5B

  Pajero respectă standardul de emisii Euro 5b stabilit de Uniunea Europeană privind emisiile poluante provenite de la vehiculele diesel şi pe benzină. Motoarele Euro 5b vor ajuta la reducerea anumitor oxizi de azot (NOx) şi particule în suspensie (PM) care cauzează probleme grave de sănătate şi de mediu.

  ALL WHEEL CONTROL

  Mai mult decât o tehnologie, AWC este filozofia care ne ghidează. Încorporând o serie de sisteme inovatoare într-o performanţă integrată şi o reţea de control, AWC oferă tracţiune precisă, putere şi control la alunecare pentru fiecare roată separat pentru a asigura controlul complet al şoferului chiar şi în condiţii extreme de manipulare. Combinând sistemul Super Select 4WD II (SS4-II) controlat electronic cu sistemul de stabilitate activă şi control al tracţiunii (ASTC), AWC oferă aderenţă şi manipulare incredibile. Selectaţi pur şi simplu cel mai bun mod de conducere pe panoul de schimbare a vitezelor şi Pajero modifică trenul de rulare pentru a oferi direcţie sigură, în condiţiile cele mai dificile de conducere.


  SS4-II este cel mai impresionant şi sofisticat sistem 4WD care a fost dezvoltat vreodată. Acesta vă permite să treceţi de la un consum redus de carburant de 2WD la 4WD în timp ce autovehiculul se deplasează la viteze de până la 100km/h – ideal atunci când suprafaţa drumului devine brusc alunecoasă. Atunci când drumul devine dificil, puteţi bloca diferenţialul central pentru a distribui uniform puterea la ambele osii şi pentru a maximiza tracţiunea. Pentru o capacitate off-road absolută, poate fi selectat modul de raport de transmisie redus, care aproape dublează frânarea efectivă a motorului în orice condiţii, oferind Pajero o transmisie suficient de scăzută pentru a face faţă pantelor foarte abrupte, stratului gros de zăpadă sau de noroi. Super Select 4WD II (SS4-II) vă oferă într-adevăr cea mai bună dintre lumile posibile. 


  PUTERE ŞI PERFORMANŢĂ 

  TECHNOLOGY-2 TECHNOLOGY-3  TECHNOLOGY-4

  CĂLĂTORIE PE PATRU ROŢI SUPER-SELECTĂ (SS4-II)

  SS4-II este cel mai impresionant şi sofisticat sistem 4WD care a fost dezvoltat vreodată. Acesta vă permite să treceţi de la un consum redus de carburant 2WD la 4WD în timp ce autovehiculul se deplasează la viteze de până la 100 km/h - ideal atunci când suprafaţa drumului devine brusc alunecoasă. Atunci când drumul devine dificil, puteţi bloca diferenţialul central pentru a distribui uniform puterea la ambele osii şi maximiza tracţiunea.
  Pentru o capacitate off-road absolută, poate fi selectat modul raportului de transmisie redus, care aproape dublează frânarea efectivă a motorului în orice condiţii, oferind Pajero o transmisie suficient de scăzută pentru a face faţă pantelor foarte abrupte, stratului gros de zăpadă sau de noroi. Super Select 4WD vă oferă într-adevăr cea mai bună dintre lumile posibile. 

  SUSPENSIE INDEPENDENTĂ AVANSATĂ PE TOATE 4 ROŢILE

  O suspensie faţă cu dublu triunghi suprapus şi o punte spate multi-link, toate cu arcuri elicoidale, se asigură că fiecare roată se mişcă separat faţă de roata de pe partea opusă a axei. Acest lucru asigură o călătorie lină, confortabilă şi o manevrare sigură pe orice tip de teren. Setările de suspensie îmbunătăţite ale Pajero nu numai că au redus ruliul, ci oferă de asemenea o călătorie mai sigură fără a compromite plăcerea pură a acesteia.  CAPACITATE DE REMORCARE


  Pajero are destulă putere şi „muşchi” pentru a face faţă călătoriilor off-road sau pentru a tracta sarcini de până la 3500kg cu uşurinţă. (Pentru roată de 18")
   

  DI-D de 3,2 litri

  Acest Motor Diesel Common Rail cu injecţie directă (DI-D) de 3,2 litri, avansat,  oferă maşinii Pajero puterea de a merge oriunde, rapid, lin şi silenţios, şi este disponibil cu transmisie manuală  sau automată. Un filtru de particule la diesel reduce semnificativ nivelul de emisii.


 •  MAI MULT SPAŢIU

  VERSATILITATE

  SISTEM AUDIO ROCKFORD ACOUSTIC DESIGN  

  plentyofspace-pajero.jpg COMFORT-3

  COMFORT-2

  Vă puteţi întinde şi relaxa în mai mult spaţiu pe oricare rând de scaune ale Pajero. Există de asemenea un spaţiu generos pentru bagaje plus compartimente bine gândite de jur împrejur în cabină pentru articole mici. De exemplu, într-o singură mişcare rapidă, cotiera Pajero poate fi adusă într-o poziţie mai confortabilă, dezvăluind în acelaşi timp suficient spaţiu pentru a depozita mai multe lucruri personale.
  * Este prezentat modelul cu 5 uşi

  Ştim din experienţa clienţilor noştri că maşinile Pajero sunt utilizate în numeroase scopuri, de la munca la fermă la naveta zilnică, de la cumpărături la activităţi recreaţionale.

  Aceste maşini reprezintă mai mult decât simple instrumente: în scurt timp devin membri ai familiei. Asta deoarece îndeplinesc în acelaşi timp rolul de maşină de familie, de automobil de teren şi de vehicul recreational.


  În centrul consolei de divertisment a modelului Pajero stă un sistem audio premium. Designul acustic Rockford a fost construit special pentru Pajero de către Rockford Corporation. Înconjurat de 12 boxe amplasate în locurile optime (max. 860W), obţineţi cea mai spectaculoasă atmosferă acustică în interiorul maşinii. Un subwoofer puternic în spate asigură başi pătrunzători şi intenşi, iar celelalte 11 boxe premium asigură un sunet bogat de tip stereo surround. Ce sunet! 

  SISTEM DE NAVIGAŢIE ŞI CAMERA DE PARCARE SPATE 

     
  COMFORT-1

     

  În timp ce impresionantul sistem de navigaţie SD este în funcţiune, puteţi fi ghidaţi prin îndrumări clare, una câte una afişate pe ecranul tactil de înaltă definiţie. De îndată ce selectaţi marşarierul, pe ecran vor apărea imagini luate de camera retrovizoare, ceea ce face manevrarea în spaţii înguste fără efort.

     

 • SCAUNE ÎNALTE  

  FARURI XENON (HID)  

  ASTC CU ASISTENŢĂ LA FRÂNAREA DE URGENŢĂ 

  SAFETY-6
   
  SAFETY-1  SAFETY-7 

  Dacă atunci când conduceţi un Pajero, aveţi un scaun mai înalt veţi avea o imagine mai clară a obstacolelor de pe drum. 

   

  Farurile luminoase tip Xenon (HID) asigură luminozitate mai mare îmbunătăţind vizibilitatea şi fiecare are sistem de pulverizare individual şi o funcţie de auto-nivelare. O oglindă retrovizoare antiorbire reduce lumina de la farurile din spatele dumneavoastră. 

  Stabilitatea activă şi controlul tracţiunii reprezintă sistemul de siguranţă de ultimă generaţie al Pajero. Acesta reglează forţa de frânare la fiecare roată în timpul virajelor pentru a asigura o stabilitate excelentă. Sistemul menţine de asemenea o tracţiune optimă în orice condiţii, pe şosea şi off-road.

  ASTC previne rotirea anvelopelor pe suprafeţe alunecoase şi reduce riscul de derivă cauzată de supra-accelerarea în colţuri. 
  Sistemul de asistenţă la frânare măreşte presiunea de frânare atunci când este detectată frânarea de panică şi ajută la o frânare mai rapidă şi mai sigură în situaţii de urgenţă.  

  De asemenea, noul sistem de frânare automată acordă prioritate frânelor faţă de accelerator, permiţând şoferului să oprească maşina cu frâna de picior chiar dacă acceleratorul este apăsat şi maşina rulează la viteză maximă. 

  ABS MULTI-MODE CU EBD 

  SIGURANŢA PASIVĂ

   
  SAFETY-5  SAFETY-4

  SAFETY-3 


  La Pajero, sistemul de frânare cu antiblocare cu distribuţia electronică a forţei de frânare asigură distribuirea eficientă a puterii de frânare la fiecare roată indiferent de numărul de pasageri, de încărcătură şi suprafaţa drumului. Acest lucru vă oferă o putere maximă de frânare şi stabilitate la conducere. 

  CAROSERIA RISE

  Caroseria monococ a maşinii Pajero, de tip RISE (caroserie cu sistem evoluat de ranforsări pentru protecţie la impact) cu şasiu încorporat oferă o structură extrem de rigidă, cu zone cutate în jurul motorului pentru a absorbi energia de impact şi pentru a se asigura că toţi sunt în siguranţă şi se simt în siguranţă.  
  *Este prezentat modelul cu 5 uşi.

  ISO-FIX ŞI CENTURI DE SIGURANŢĂ PRETENSIONATE

  Pentru a avea scaune pentru copii rapid, simple şi sigure, scaunele de pe rândul  al doilea ale maşinii Pajero au centuri încorporate ISO-FIX. Centurile frontale de siguranţă pretensionate şi limitatoarele de forţă strâng mai bine şi transferă cât mai puţin din forţele de impact către pasageri. 

    pajero-airbag.jpg

  pajero-airbag.jpg

  pajero-airbag.jpg

  AIRBAG-URI

  În caz de coliziune, Pajero este dotat nu numai cu airbag-uri frontale „dual-stage”, dar şi cu airbag-uri laterale şi airbag-uri cortină pentru o protecţie desăvârşită a şoferului şi pasagerilor.

  FARURI AUTOMATE

  Senzorul camerei încorporate monitorizează continuu farurile şi luminile din spate ale vehiculelor din sens opus şi din faţă. Dacă este detectat de senzorul camerei un vehicul care se apropie, sistemul de faruri automate se aprinde automat la faza scurtă. Odată ce nu mai există vehicule din sens opus sau precedente cu lumini sau faruri posterioare aprinse în imediata apropiere, sistemul revine imediat la faza lungă. Fără operarea manuală, condusul este mai sigur şi mai confortabil. 

  LUMINI DE ZI CU LED  CU LAMPĂ DE POZIŢIE

  În afară de faptul că sporeşte siguranţa prin creşterea vizibilităţii atunci când se conduce ziua, luminile de zi cu led aduce o notă de stil în plus.

   
 • DAKAR RALLY 

     

  1983

  Heritage-1-1

  1984

  Heritage-2

  1985

  Heritage-3

  1986

  Heritage-4

  1987

  Heritage-5

  1988

  Heritage-6

  1989

  Heritage-7

  1990

  Heritage-8

  1991

  Heritage-9

  1992

  Heritage-10

  1993

  Heritage-11

  1994

  Heritage-12

  1995

  Heritage-13

  1996

  Heritage-14

  1997

  Heritage-15
   

  1998

  Heritage-16

  1999

  Heritage-17

  2000

  Heritage-18
   

  2001

  Heritage-19

  2002

  Heritage-20

  2003

  Heritage-21

  2004

  Heritage-22

  2005

  Heritage-23

  2006

  Heritage-24 

  2007

  Heritage-25

  2008

  Heritage-26

   

  PESTE 70 DE ANI DE TEHNOLOGIE 4X4  

     

  HERITAGE-2

  Primul nostru prototip cu patru roţi, PX-33 a apărut în 1937 şi de atunci, am continuat să dominăm lumea 4x4 dură, aspră, dezvoltând şi promovând tehnologii cum ar fi renumitul nostru Super Select 4WD. Prima generaţie Pajero a fost lansată în 1982. A patra generaţie Pajero de astăzi păstrează acelaşi caracter robust, dar acesta a evoluat devenind un vehicul mult mai rafinat pentru a corespunde aşteptărilor şi provocărilor secolului XX.

CITESTE MAI MULT
 • maintenance-model.jpg

  INTRETINERE
  &
  SERVICE

  CEL MAI BUN SERVICE POSIBIL

  Suntem pasionaţi să vă oferim cel mai bun service posibil. De aceea Atelierele de service autorizate Mitsubishi deţin tehnicieni complet instruiţi şi echipaţi, care folosesc numai piese de schimb originale Mitsubishi pentru a vă întreţine autovehiculul. De asemenea, oferim o asistenţă excelentă ca valoare în raport cu...

 • service-model.jpg

  SERVICE
  &
  ASISTENTA

  ASISTENTA DE PRIMA CLASA

  Autovehiculele noastre se numără printre cele mai bine construite şi fiabile de pe piaţă, însă dorim să ne asigurăm că sunteţi acoperit când se întâmplă totuşi ceva. De aceea vă punem la dispoziţie o echipă de asistenţă post-vânzare de primă clasă, precum şi asistenţă de service şi în trafic în toată Europa la fel de...

CITESTE MAI MULT
 • Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. M Car Trading îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale. Toate echipările prezentate pot varia. De asemenea, este posibil să nu fie disponibile în România. M Car Trading nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele greşeli de tipărire sau de redactare însă face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informațiilor prezentate pe acest site.

  Pentru acurateţea informaţiilor şi pentru ultimele actualizări, vă rugăm să contactaţi cel mai apropiat distribuitor autorizat  MITSUBISHI MOTORS.