• Disclaimer

  Informatiile de pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grija posibila. Totusi, schimbarile de model, design, specificatii tehnice, vizualuri sau orice alte informatii de pe acest site se pot modifica in orice moment fara un anunt in prealabil.

  Ofertele si campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene si conditii si sunt valabile in limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare.

  Copyright

  Toate vizualurile, textele, sau orice alte materiale folosite pe acest sunt sunt proprietatea Mitsubishi Motors Europe. Acestea nu pot fi reproduse sau folosite in alt scop decat in scop de prezentare pe acest site. Copierea, distribuirea sau transmiterea oricaror materiale de pe acest website fara permisiunea scrisa a Mitsubishi Motors Europe sau a M Car Trading sunt interzise.

  Informatii personale

  Mitsubishi Motors Europe sau M Car Trading nu colecteaza informatii cu caracter personal decat daca datele sunt oferite in mod voluntar. In orice caz, prin completarea formularelor de pe acest site vizitatorul isi da acceptul automat pentru folosirea datelor personale in scop de marketing si informare.