• TEHNOLOGII ECOLOGICE

  Ne luptăm din toate puterile cu provocările legate de emisiile globale de CO2. De aceea ne aflăm de mai mulţi ani în fruntea curentului de dezvoltare de vehicule electrice avansate. Pe lângă faptul că priveşte spre viitor, Mitsubishi Motors a dezvoltat inovaţii precum Auto Stop & Go – tehnologie ce conduce la un aer mai curat şi facturi mai scăzute de combustibil deja. De ce nu vizitaţi secţiunile respective, pentru a vedea cum funcţionează aceste inovaţii? Veţi vedea un exemplu minunat de gândire laterală în secţiunea noastră Green Plastic (plastic ecologic). Ştim, de exemplu, că vehiculele moderne utilizează multe piese realizate din plastice pe bază de petrol. Astfel că ne-am gândit, „de ce să nu dezvoltăm un material alternativ care derivă dintr-o plantă cu creştere rapidă, care consumă CO2 pe măsură ce creşte?” Acesta este un program pentru viitor, dar şi în prezent suntem ocupaţi cu motorul nostru pe motorină, curat şi economic Euro5, despre care puteţi citi totul în secţiunea...

 • Cleartec

  Curat şi inteligent, versiunile Colt ClearTec cu 5 şi cu 3 uşi vin complet echipate cu cele mai noi soluţii ecologice ale noastre, care reduc în mod semnificativ atât emisiile de CO2 cât şi consumul de combustibil. Funcţiile standard includ Auto Stop & Go, roţi cu rezistenţă scăzută la rulare, raport de transmisie al diferenţialului îmbunătăţit şi un alternator inteligent care reîncarcă acumulatorul în timpul decelerării sau frânării. Fiecare Colt vine şi cu un indicator inteligent pentru schimbătorul de viteze. În timpul condusului prin oraş, aceste caracteristici conlucrează pentru a reduce emisiile de CO2 şi consumul de combustibil cu peste 20%.

  • asg.png
   OPRIREŞI PORNIRE AUTOMATĂ
   Detalii
  • gearshiftindicator.png
   INDICATORSCHIMBARE VITEZĂ
   Detalii
  • lowrolling.png
   REZISTENŢĂSCĂZUTĂ LA RULARE
   Detalii
  • braking_energy.png
   RECUPERAREAENERGIEI LA FRÂNARE
   Detalii
  • asx-cleartec.png
   UNCLEARTEC PENTRU DUMNEAVOASTRĂ
   Detalii
 • ETALONUL VEHICULELOR ELECTRICE

  i-MiEV este unul din primele vehicule electrice pentru consumatori din Europa – şi revoluţionează modul în care gândeşti despre maşini. i-MiEV, sau i Mitsubishi innovative Electric Vehicle, reprezintă vârful tehnologiei-pionierat în domeniul protecţiei mediului a Mitsubishi Motors, pe care o dezvoltăm şi promovăm de peste patruzeci de ani şi este un simbol al eforturilor noastre continue de a reduce impactul pe care îl producem asupra planetei. Cu zero emisii de CO2, i-MiEV este inteligent, este alegerea practică pentru o maşină nepoluantă, distractiv de condus, care reprezintă misiunea noastră în scopul creării unui viitor sustenabil.

  • 40years.png
   40DE ANI DE VEHICULE ELECTRICE
   Detalii
  • imieveurope.png
   i-MiEVin Europa
   Detalii
  • global.png
   I-MIEVPENTRU O NOUĂ ATMOSFERĂ...
   Detalii
 • Abordarea noastra

  „Starea de sănătate a planetei” este mereu în atenția Mitsubishi Motors. Am analizat fiecare aspect al afacerii noastre, de la proiectarea vehiculelor aerodinamice şi eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, până la reducerea emisiilor generate de fabricile noastre. Ne asumăm responsabilitatea pentru eliminarea vehiculelor marca Mitsubishi Motors, scoase din uz. În plus, facem tot posibilul să ne asigurăm că, în viitor, un procent şi mai mare din fiecare maşină va putea fi reciclat. Folosim tehnologie de ultimă generație pentru a reduce consumul de energie şi de a micșora pierderile rezultate din producție, îmbunătăţind în acelaşi timp calitatea produselor noastre. Inginerii-proiectanţi de la fabrica noastră japoneză pot concepe maşini virtuale, ce pot fi conduse pe drumuri reale. Acest lucru economiseşte energia, materialele şi combustibilul necesare construirii şi testării unui prototip de dimensiuni normale. Una din numeroasele schimbări inovatoare din procesele...

 • CONTRIBUŢIA DUMNEAVOASTRĂ

  Există multe lucruri pe care le puteţi face pentru a reduce impactul pe care maşina dvs. o are asupra mediului înconjurător. O maşină care merge defectuos, este supra-încărcată sau nu este condusă în mod eficient va consuma mai mult combustibil, ceea ce va conduce la emisii de CO2 mai ridicate. Iar acest lucru nu afectează doar mediul înconjurător; afectează portofelul dumneavoastră prin facturi mai ridicate. Sfaturile noastre pentru condus ating doar câteva moduri în care vă puteţi aduce contribuţia.

Contactează un dealer pentru mai multe informații despre servicii