• Selectați conținutul corect în modul Edit.
 • :

  TrimImage
  Loading

  Preț de lista
  Preț Emisii
  Preț Culoare
  Tichet Remat
  Discount

  PRET per model cu TVA INCLUS.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

discover more
discover more
 • Descarcă

 • Cauta Harta

  Retea dealeri

  Cauta cel mai apropriat distribuitor autorizat Mitsubishi Motors.

discover more
Discover more

 • ECOLOGY-1Planeta Pamant va va multumi! 

  Modelul i-MiEV este 100% electric, asa ca are emisii de CO2 egale cu O. 

  ECOLOGY-2

 • DESIGNUL i-MiEV 

     
  Design Futuristic Way

  design03  design05 

  CALEA FUTURISTĂ

  i-MiEV are numai 3.475mm de la un capăt la altul, atrăgând privirile şi având tocmai mărimea potrivită pentru oraş. Proeminenţele mici din faţă şi din spate adaugă valoare stilului futurist unic. Iar cu roţile de 15 inch şi un ampatament de 2.550mm datorită configuraţiei cu centrul de greutate către spate, echilibrul general şi stabilitatea sunt mai mari, permiţându-vă să faceţi croaziere cu multă încredere, oriunde v-aţi afla. Ba mai mult, modulul de baterii este situat sub pardoseală pentru a asigura un centru de greutate mai coborât şi o deplasare mai lină, aşa cum te-ai aştepta din partea unei maşini de lux.  


  Raza sprintenă a virajului de 4,5 metri a modelului i-MiEV te scapă de efortul parcării în oraş, unde spaţiile mici sunt o realitate. Intratul şi ieşitul din locuri strâmte se face foarte uşor cu i-MiEV, care este pur şi simplu perfect pentru deplasări prin oraş. 

 • imiev-image.jpg

  Pasagerilor dumneavoastră le va plăcea ţesătura maronie de înaltă calitate cu margini albe ce înconjoară scaunele. Comenzile de A/C dispuse vertical cu accente argintii se află în contrast cu tonul interior bogat. 
  Fără pic de zgomot de motor în cabină, vă puteţi bucura de muzica favorită de la sistemul audio unic opţional ce include un CD-player şi amplificatoare puternice pe 4 canale, plus un port USB pentru a vă conecta şi încărca playerele media portabile. 

  i-MiEV - Peacefullspace

  PANOU DE INSTRUMENTE INTUITIV

  Panoul de instrumente al modelului i-MiEV a fost proiectat pentru uşurinţă în utilizare. Un sistem audio unic opţional include un CD-player şi amplificatoare puternice pe 4 canale, plus un port USB pentru a vă conecta şi încărca playerele media portabile. Scaunele conţin acum mai mult bumbac natural, reducând emisiile de CO2 pe durata ciclului de viaţă cu 19%. 

  Premium Interior

  INTERIOR PREMIUM

  Datorită plafonului arcuit şi ampatamentului mare creat de configuraţia cu centrul de greutate către spate a modelului i-MiEV, patru adulţi vor putea călători cu uşurinţă şi confort. Chiar şi cu patru pasageri, veţi mai avea încă 235 litri VDA* de spaţiu liber pentru bagaje. Iar cu ambele spătare ale locurilor din spate rabatate în faţă, veţi mai obţine încă 860 litri de spaţiu pentru bagaje. 
  *Verband der Automobilindustrie
    Remote Control

     

  SISTEMUL CU TELECOMANDĂ MiEV 

  Cu sistemul cu telecomandă MiEV, comanda de la distanţă a climei* poate fi pre-activată pentru a pregăti un mediu interior confortabil, economisind în acelaşi timp electricitate pentru călătorie. Un ceas electronic programabil pentru încărcare* îi permite şoferului să planifice orele de încărcare pentru cele mai economice ore. Afişajul încorporat arată şi nivelul de încărcare al bateriei autovehiculului.

     

  COMANDA DE LA DISTANŢĂ A CLIMEI *

  Aerul condiţionat poate fi pornit şi oprit cu ajutorul telecomenzii, cu EV Remote. Activând aerul condiţionat înainte de a conduce, puteţi seta o temperatură confortabilă la interior înainte de a urca în maşină, economisind electricitate pe durata călătoriei. Modurile selectabile de A/C sunt COOL, HOT, DEF, A/C OFF. În modul DEF, dezaburitorul din spate este şi el activat.

  ÎNCĂRCAREA CU AJUTORUL CEASULUI ELECTRONIC PROGRAMABIL*

  Utilizatorii pot alege când să încarce i-MiEV (de ex: pentru a beneficia de tarifele mai mici la electricitate pe timpul nopţii).
  Există două ceasuri electronice pentru încărcare.
  Ceas de pornire (ON): De începere a încărcării după 0 – 19,5 ore
  Ceas de oprire (OFF): De oprire a încărcării după 0 – 19,5 ore, sau la încărcarea completă
  (setarea ‘-‘)

  INDICATOR DE NIVEL AL BATERIEI DE TRACŢIUNE 


  Utilizatorii pot verifica nivelul de încărcare al bateriei autovehiculului.  
  *: Se activează numai când este conectat Cablul de Încărcare Regulată.


 • PERFORMANŢA LA CONDUS 

     
  High torque

  CUPLU MARE ŞI ACCELERAŢIE LINĂ

  Motorul sincron cu magnet permanent şi extrem de uşor combină eficienţa crescută cu acceleraţia surprinzător de puternică şi liniară pentru o putere de parcurgere lină, în timp ce tracţiunea pe roţile din spate creşte manevrabilitatea. Producând un cuplu maxim îmbunătăţit de 196N-m, cu care chiar şi urcarea în rampă se face foarte uşor şi atingând o viteză maximă de 130km/h, modelul i-MiEV nu răspunde niciodată lent la comenzi.

  Regenerative Brake Control

  FUNCŢIA DE REGENERARE PRIN FRÂNARE

  Funcţia de regenerare prin frânare începe în momentul în care luaţi piciorul de pe pedala acceleraţiei, stocând energie cinetică în bateria de tracţiune. Cantitatea de energie stocată depinde de decelerare, care este determinată de poziţia schimbătorului. În plus, când apăsaţi pedala de frână, puterea de regenerare prin frânare este crescută. Funcţia de regenerare prin frânare este eficientă în creşterea autonomiei. 

  Optimised shift positions

  POZIŢII OPTIMIZATE ALE SCHIMBĂTORULUI DE VITEZE

  Alegeţi între poziţia D pentru condusul în oraş, care vă oferă o putere standard de regenerare prin frânare, poziţia B pentru condusul în pantă, care vă oferă o putere mai mare de regenerare prin frânare şi poziţia C pentru un condus confortabil la periferie. 

  CONTOARELE ŞI AFIŞAJUL  

  Tot ceea ce trebuie să ştiţi este chiar aici, pe bordul cu indicatoare: indicatorul nivelului de energie din dreapta arată poziţia schimbătorului şi vă informează când trebuie încărcată bateria, în timp ce indicatorul de autonomie din dreapta arată odometrul, totalizatoarele de călătorie, memento pentru revizii şi alte informaţii de ajutor.

  o Odometru
  o Totalizator de călătorie A
  o Totalizator de călătorie B
  o Comandă iluminare contor
  o Memento de revizie (Distanţa rămasă până la următoarea inspecţie)
  o Memento de revizie (Numărul de luni rămase până la următoarea inspecţie)
  o Indicator TPMS (sistem de monitorizare a presiunii pneurilor)
  o Indicator de autonomie

   Meter

    

   AVERTIZOR PENTRU PANĂ DE CURENT 

   Când puterea bateriei este aproape de zero, becul avertizor al penei de curent se aprinde pentru a alerta şoferul. Pentru a economisi energie, ventilatorul suflant va continua să funcţioneze, însă A/C se va opri automat.


   INDICATOR AL NIVELULUI DE ENERGIE CU INDICATOR DE AVERTIZARE ENERGETICĂ 

   Când bateria s-a descărcat până la 1/8 din capacitate, indicatorul de avertizare energetică clipeşte pentru a-i face cunoscut şoferului că bateria trebuie reîncărcată.

   ECO ŞI ZONA ÎNCĂRCARE 

   Dacă veţi menţine viteza de deplasare în Zona ECO veţi ajuta la creşterea autonomiei. Când vă aflaţi în Zona de încărcare, indicatorul vă informează că bateria se încarcă. 

   INCARCAREA

      

   SISTEMUL DE ÎNCĂRCARE BIDIRECŢIONAL

   Fiind prevăzut cu o conexiune obişnuită pentru o încărcare completă în 8 ore de la prize electrice şi cu o conexiune pentru încărcare rapidă la capacitatea de 80% în 30 de minute în staţiile de încărcare rapidă, alimentarea modelului i-MiEV acasă sau în oraş se face printr-o simplă conectare la priză.

    

      

   Charging 

   ÎNCĂRCARE OBIŞNUITĂ – ÎNCĂRCARE COMPLETĂ ÎN 8 ORE 

   Timpul de încărcare obişnuită la AC230V, 10A din momentul în care clipeşte Indicatorul de avertizare energetică poate varia de la o regiune la alta. 

   ÎNCĂRCARE RAPIDĂ – ÎNCĂRCARE PÂNĂ LA 80% ÎN 30 DE MINUTE

   Timpul de încărcare rapidă la max. 50kW poate varia în funcţie de condiţii precum temperatura exterioară.  

   CABLURILE DE ÎNCĂRCARE OBIŞNUITĂ

   Modelul i-MiEV oferă ştecher industrial opţional şi/sau ştecher de tip H pentru cablurile de încărcare obişnuită pentru a se adapta şi mai mult la diferitele regiuni. În plus, sunt disponibile şi tipurile de ştechere regionale.   

   Charging 2

      

   ALIMENTEAZĂ-L LA PRIZĂ ŞI MERGI MAI DEPARTE

   La o încărcare completă, modelul i-MiEV are o autonomie de 160km – perfectă pentru când faci naveta şi pentru făcut drumuri prin oraş. 

      
  • CĂLĂTORIŢI ÎN SIGURANŢĂ  

      
   Six airbags imiev

   PROTECŢIE LA IMPACT 

   Cele şase airbag-uri SRS ajută la protejarea şoferului şi pasagerilor în caz de coliziune.

   Safety01

   CARCASĂ RISE 

   Carcasa RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) exclusivă de la Mitsubishi absoarbe impactul în timp ce oferă o celulă rigidă pentru ocupanţi în timpul unei coliziuni.

   Battery

   SIGURANŢĂ AVANSATĂ PENTRU BATERIE

   Bateriile modelului i-MiEV sunt situate într-un modul de baterii impermeabil, aflat în interiorul cadrului carcasei şi închis într-o carcasă căptuşită care să o protejeze împotriva deteriorării prin impact din orice direcţie.  
   Observaţie: Modulul de baterii prezentat este pentru pieţele RHD.  

   ASC


   ASC CU TCL ŢINE I-MIEV PE LINIE

   Când trageţi brusc de volan pentru a evita un obstacol, funcţia de Control Activ al Stabilităţii [Active Stability Control (ASC)] controlată de sistemul de operare al MiEV reduce la minim mişcările instabile cum ar fi subvirarea şi supravirarea. În condiţii alunecoase, sistemul TCL (Traction Control) limitează alunecarea de tracţiune pentru a îmbunătăţi stabilitatea acceleraţiei. Şi pentru că ASC cu TCL este optimizată pentru autovehiculele electric, ea creşte chiar şi stabilitatea în timpul frânării cu regenerare. 

   Brake Assist Imiev


   SISTEMUL DE ASISTENŢĂ A FRÂNEI (BRAKE ASSIST)

   Într-o situaţie de urgenţă, maşina preia controlul pentru a „apăsa” în mod electronic frânele cât mai mult posibil pentru a oferi puterea maximă de oprire şi ar putea ajuta la evitarea unei coliziuni.

    
   Brake override imiev


   SISTEMUL DE FRÂNARE DE URGENŢĂ (BRAKE OVERRIDE SYSTEM)

   Acest sistem de oprire de urgenţă controlat electronic dă prioritate frânelor faţă de accelerator, permiţând şoferilor să oprească maşina cu ajutorul pedalei de frână chiar dacă pedala de acceleraţie este apăsată, iar maşina rulează la viteză maximă. Cu acest sistem, şoferii pot menţine controlul autovehiculelor lor chiar şi atunci când apare o problemă, cum ar fi prinderea pedalei de acceleraţie în covoraşul de pardoseală. 

   Immobiliser imiev

   IMOBILIZATOR

   Cheia transmite un cod unic ce trebuie să se potrivească cu codul programat în sistemul de comandă al motorului pentru ca motorul să pornească. Motorul nu va porni fără o cheie autorizată, exclusivă, împiedicând eficient furtul.

    

   Performance-Safety-Acousticveh2(1)

   SISTEM DE ALERTARE ACUSTICĂ A AUTOVEHICULULUI

   Deoarece în mod normal i-MiEV este aproape silenţios, AVAS creează un sunet pentru a informa pietonii că se apropie autovehiculul. Sistemul va emite sunetul indiferent dacă merge înainte sau înapoi, primind impuls de la senzorii de viteză, comutatorul de frână şi selectorul de viteze. AVAS include un Difuzor de Alertare Acustică a Autovehiculului şi un comutator de punere pe pauză a sistemului AVAS.

   NCAP

   EURO NCAP

   i-MiEV a dat dovadă de o siguranţă excelentă prin ratingul general de 4 stele Euro NCAP conform standardelor din 2011, egalând nivelul de siguranţă al maşinilor de aceeaşi dimensiune alimentate cu benzină.

    


  Discover more
  • service-maintenance

   Intretinere
   &
   asistenta

   cel mai bun service posibil

   Suntem pasionaţi să vă oferim cel mai bun service posibil. De aceea Atelierele de service autorizate Mitsubishi deţin tehnicieni complet instruiţi şi echipaţi, care folosesc numai piese de schimb originale Mitsubishi pentru a vă întreţine autovehiculul.

  • Service_model

   service
   &
   asistenta

   Asistenta de prima clasa

   Autovehiculele noastre se numără printre cele mai bine construite şi fiabile de pe piaţă, însă dorim să ne asigurăm că sunteţi acoperit când se întâmplă totuşi ceva. De aceea vă punem la dispoziţie o echipă de asistenţă post-vânzare de primă clasă, precum şi asistenţă de service şi în trafic în toată Europa la fel de bună...

  Discover more