• 4 Motive bune
  1. Performanta este in ADN-ul nostru
  2. Tehnologie de varf
  3. Control total si siguranta
  4. Design seducator
 • 0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

CITESTE MAI MULT
 • Accesorii

  rezultatele filtrării:
  Stil Exterior
  Stil Interior
  Siguranta si confort
  Transport si timp liber
  Diverse
  Brand collection
  Stil Exterior
  Stil Interior
  Siguranta si confort
  Transport si timp liber
  Diverse
  Brand collection
CITESTE MAI MULT
 • Descarcă

 • Cauta_harta

  Retea dealeri

  Cauta cel mai apropriat distribuitor autorizat Mitsubishi Motors

CITESTE MAI MULT
 • Scaun copii

  Pentru siguranta copiilor tai

  DETALII
CITESTE MAI MULT
 • EXTERIOR

  CHROME ACCENT GRILLE

  GRILA FRONTALA CU ACCENTE CROMATE

  Noua grila frontala, cu accente cromate, a modelului Lancer, ii confera un aspect luminos, totodata controland fluxul aerului, imbunatatind astfel performantele de rulare ale modelului.

  LED DAYTIME RUNNING LAMP WITH FOG LAMP

  LUMINI DE ZI LED CU PROIECTOARE DE CEATA

  Luminile de ceata, imbunatatesc semnificativ vizibilitatea pe timp de ceata, adaugand un plus de sportivitate partii frontale ale modelului.

  BODY-COLOURED AIRDAMS

  SPOILERE IN CULOAREA CAROSERIEI 

  Spoilerul sculptat din faţă îmbunătăţeşte aerodinamica modelului Lancer, asigurându-i o expresie gravă, ameninţătoare. Spoilerele sunt vopsite în culoarea caroseriei pentru a se integra perfect în botul maşinii.

  REAR LIGHTS

  LUMINILE SPATE

  Modelul Lancer a fost conceput pentru a arăta grozav din orice unghi, iar aspectul său se potriveşte perfect cu caracterul său sportiv şi cu modul palpitant în care poate fi condus. Luminile din spate, de exemplu, sunt abil integrate în forma generală a maşinii.

  WHEELS

  JANTE ALIAJ DE 18"

  Jantele din aliaj de 18" cu aspect frapant sunt disponibile pentru a fi montate în spatele aripilor musculoase, masive ale roţilor şi îi oferă modelului Lancer un aspect şi mai sportiv.

  INTERIOR

  AUDIO-SYSTEM

  SISTEM AUDIO

  Sistemul audio cu display dispune de 6 difuzoare, ce ofera o inalta calitate a sunetului, in timp ce portul USB, la indemana, va permite conectarea la media player-ul portabil.

  SEATS

  SCAUNELE

  Scaunele modelului Lancer sunt finisate cu materiale de înaltă calitate, proiectate pentru o utilizare îndelungată, o senzaţie de lux şi un adevărat confort pe distanţe lungi. De asemenea, ele oferă o susţinere superbă, în special în zona lombară, fiind ideale pentru un condus energic. Iar dacă optaţi pentru finisaj din piele agreabilă, scaunul şoferului este încălzit şi reglabil electric pe 8 direcţii.

  CLEAN INTERIOR LINES

  LINII INTERIOARE PRECISE

  Cabina modelului Lancer nu este deloc încărcată sau exagerată. Designul ei este discret şi sofisticat cu linii precise şi cu un aranjament logic al comenzilor şi afişajelor. Curba sculptată a tabloului de bord şi parbrizul înclinat în faţă sunt plăcute privirii şi dau impresia de spaţiu, iar căptuşeala moale a uşilor adăugată recent conferă un plus de lux. Şi, pe măsură ce exploraţi această cabină, veţi vedea că totul este localizat astfel încât să nu trebuiască să vă întindeţi, să vă stresaţi sau să vă gândiţi prea mult.

 • SCAUNELE

  seats

  Scaunele modelului Lancer sunt finisate cu materiale de înaltă calitate, proiectate pentru o utilizare îndelungată. De asemenea, ele oferă o susţinere superbă, în special în zona lombară, fiind ideale pentru un condus energic. Iar dacă optaţi pentru finisaj din piele agreabilă, scaunul şoferului este încălzit şi reglabil electric pe 8 direcţii.  

  Fully automatic air-conditioning

  AER CONDITIONAT COMPLET AUTOMAT

  Sistemul de aer condiţionat complet automat al modelului Lancer vă va oferi răcoare pe orice vreme. Există un filtru pentru îndepărtarea polenului, prafului sau a altor impurităţi, venind astfel în sprijinul persoanelor cu alergii şi ajutând la păstrarea unui interior curat. 

  Multi-functional steering wheel

  VOLAN MULTI-FUNCTIONAL

  Explorand modelul la interior, vei descoperi faptul ca toate functiile de care ai nevoie, au fost localizate la indemana soferului, astfel incat sa le gasesti cu usurinta si fara a face un efort sa ajungi la ele. Pe volan sunt instalate: un kit hands-free Bluetooth, comenzile audio si optiunea cruise control, care te ajuta sa ramai atent la drum.

  Bluetooth hands-free system

  SISTEM BLUETOOTH HANDS-FREE

  Telefoanele mobile pot fi cuplate cu modelul Lancer şi utilizate în modul hands-free datorită capacităţii sale integrate de conectivitate Bluetooth cu activare şi recunoaştere vocală.

  Notă: Bluetooth este o marcă comercială a Bluetooth SIG Inc.

  ETACS

  etacs

  ETACS, sau Sistemul Electronic de Control al Timpului şi Alarmelor, vă permite să personalizaţi utilizarea unei game largi de funcţii. De exemplu, puteţi decide cât timp să mai rămână aprinse farurile după ce încuiaţi uşile. Puteţi face setările cu ajutorul ecranului tactil al Sistemului de Comunicare Multiplă Mitsubishi sau acestea pot fi reglate de dealerul dumneavoastră Mitsubishi.

  Auto-ligt and rain sensor

  SENZOR AUTOMAT DE LUMINA SI PLOAIE

  Senzorul de ploaie activează automat ştergătoarele parbrizului când este detectată umezeală pe geam. Un alt senzor măsoară lumina disponibilă şi aprinde farurile imediat ce se constată necesitatea lor. Acest lucru nu se întâmplă numai la venirea serii ci, de exemplu, farurile reacţionează şi dacă conduceţi printr-un tunel sau dacă lumina zilei scade din cauza unei furtuni.

  Keyless entry system

  SISTEM DE INTRARE FARA CHEIE (KOS)

  Oferă posibilitatea încuierii şi descuierii portierelor şi portbagajului.

  Indicator with comfort mode

  INDICATOR CU MOD DE CONFORT

  Când maneta-indicator este apăsată scurt, indicatorul va clipi de trei ori, după care se va opri – permiţându-vă să vă concentraţi pe manevrare, condusul fiind astfel mai uşor şi mai sigur.

  Open door alarm

  ALARMA USA DESCHISA

  Dacă vreuna dintre uşi a rămas deschisă când maşina se pune în mişcare, veţi fi atenţionat printr-un semnal sonor.

  Headlamp auto-off function

  FUNCTIE OPRIRE AUTOMATA FARURI

  După ce aţi oprit motorul şi aţi ieşit din maşină, farurile sunt oprite automat, împiedicând descărcarea bateriei.

  Power window timer

  TIMER GEAMURI ELECTRICE

  După ce aţi scos cheia din contact, geamurile mai pot fi deschise şi închise din interiorul maşinii timp de încă 30 de secunde cu uşile din faţă închise.

  Speed sensitive wipers

  STERGATOARE ADAPTABILE LA VITEZA

  Când ştergătoarele din faţă sunt setate pe modul intermitent, un senzor de viteză modifică intervalul ştergătoarelor în funcţie de viteza maşinii pentru a asigura o mai bună vizibilitate.

  Comfort washer

  SPALARE CONFORTABILA

  Ciclu de spălare complet dintr-o singură apăsare de buton, ce include o temporizare de 5 secunde a ştergătoarelor pentru un parbriz curat dintr-o singură mişcare. Această funcţie poate fi personalizată şi oprită.

  ESS (Emergency stop signal system)

  ESS (SISTEM SEMNAL OPRIRE DE URGENTA)

  Sistemul ESS ajută la reducerea posibilităţii de coliziuni în partea din spate. Când pedala de frână este acţionată cu presiunea maximă, luminile avertizare a pericolului se aprind automat la 3,5Hz.

 • MOTOARE

  engines

  1.8-LITRI MIVEC

  Cei ce preferă performanţe mai mari vor fi atraşi de motorul nostru energic de 1,8 litri. Acest motor poate fi combinat fie cu o cutie de transmisie manuală ingenioasă cu 5 viteze, fie cu una automată CVT foarte receptivă (Transmisie Variabilă Continuu) prevăzută cu Modul Sport şi cu palete de schimbare a vitezelor montate pe volan.


  1.6-LITRI MIVEC

  Cei ce preferă benzina vor fi atraşi de motorul nostru MIVEC energic de 1,6 litri, ce poate fi combinat cu o cutie de transmisie manuală ingenioasă.

  CVT

  CVT

  Cutia de viteze CVT sau cu Transmisie Variabilă Continua a modelului Lancer oferă alternativa automată fără complicaţii sau Modul Sport, care vă permite să schimbaţi vitezele crescător sau descrescător cu ajutorul paletelor montate pe volan. Cutia de viteze CVT poate selecta raportul exact pentru a optimiza performanţa şi economia.
  Cu paletele de schimbare a vitezelor montate pe volan veţi schimba vitezele lin, fără a fi nevoit să ridicaţi mâna de pe volan – nu trebuie decât să le atingeţi cu degetul.

  BODY STIFFNESS

  CAROSERIE SOLIDA

  O caroserie extrem de solidă extinde limitele de viraj ale maşinii, controlul ei şi alţi parametri de performanţă dinamică, crescând nivelul calităţii şi confortul ocupanţilor prin îmbunătăţirea calităţii călătoriei şi scăzând nivelul de zgomot şi vibraţii. Caroseria modelului Lancer este mai solidă decât până acum datorită analizei computerizate sofisticate şi tehnologiei RISE.

  SPORTY SUSPENSION

  SUSPENSIE SPORTIVA 

  Modelul Lancer este construit cu o caroserie ultra-rigidă cu sofisticate suspensii independente ale celor patru roţi – elemente esenţiale pentru o maşină sport. Un cadru auxiliar plat ce rezistă la îndoire şi o suspensie spate multi-link nou-nouţă garantează o manevrare extraordinară, fără compromisuri pe parte de confort al călătoriei, păstrând modelul Lancer stabil pe drum şi zâmbetul prezent pe faţa dumneavoastră.

  AUTO STOP & GO

  Auto Stop & Go opreşte motorul la semafoare, făcând economie de combustibil şi reducând emisiile de CO2 fără a întrerupe sistemele electronice. Motorul reporneşte imediat, astfel că nu veţi fi lăsat niciodată să aşteptaţi. Pentru mai multă eficienţă, un indicator al treptei de viteză de pe MID recomandă cea mai bună treaptă de viteză pentru condiţiile de condus curente (exceptând modelele AT).

  ASG-1 ASG-2
 • ABS WITH EBD

  ABS CU EBD

  Sistemul ABS al modelului Lancer scurtează distanţa de oprire, permiţându-vă totodată să viraţi în jurul unui obstacol. (Nu puteţi vira dacă roţile sunt blocate de o frânare puternică). Sistemul EBD (Electronic Brake-force Distribution) asigură o distribuţie uniformă şi eficienţă a forţei de frânare pe fiecare roată, indiferent de câte persoane călătoresc în interiorul maşinii şi indiferent de greutatea încărcăturii şi de suprafaţa drumului. Acest lucru vă oferă puterea de frânare maximă şi stabilitate la condus.

  BRAKE ASSIST

  ASISTENTA A FRANEI 

  Într-o situaţie de urgenţă, maşina prea controlul pentru a „călca” electronic frânele cât mai tare astfel încât să obţineţi puterea de oprire maximă, putând ajuta astfel la evitarea unei coliziuni.

  ASC & TCL

  ASC & TCL

  Sistemul de ultimă oră de Control Activ al Stabilităţii (ASC) şi Control al Tracţiunii (TCL) al modelului Lancer reglează forţa de frânare pe fiecare roată la viraje pentru a asigura o stabilitate de invidiat. De asemenea, ASC & TCL împiedică alunecarea roţilor pe drumuri umede sau acoperite de gheaţă şi, indiferent de starea vremii, reduce riscul de subvirare cauzat de prea multă viteză în colţuri.

  AFS

  AFS (SISTEM ADAPTIV DE ILUMINARE PE FATA)

  Vizibilitatea în toate direcţiile vă ajută să detectaţi situaţiile înainte ca ele să aibă loc, iar farurile bi-xenon cu lumini de viraj vă oferă o vizibilitate nestingherită a drumului chiar şi după căderea nopţii. Luminile de viraj se repoziţionează pentru a lumina drumul în direcţia în care aţi tras de volan, permiţând şoferului să vadă porţiuni ale drumului şi posibile pericole pe care altfel nu le-ar fi putut vedea.

  RISE BODY

  CAROSERIE RISE

  Caroseria modelului Lancer este o cuşcă foarte rezistenţă, proiectată prin metoda constructivă sofisticată de la Mitsubishi numită Reinforced Impact Safety Evolution (RISE). Aceasta permite diferitelor componente structurale să interacţioneze pentru a minimiza forţele de impact transmise ocupanţilor. Rigiditatea extremă a caroseriei oferă suspensiei o platformă ideală şi îmbunătăţeşte şi mai mult manevrabilitatea sport a modelului Lancer.

  BRAKE OVERRIDE SYSTEM

  SISTEMUL DE FRANARE DE URGENTA 

  Sistemul de frânare de urgenţă (Brake Override System) dă prioritate frânelor faţă de accelerator, permiţând şoferilor să oprească maşina cu ajutorul pedalei de frână chiar dacă pedala de acceleraţie este apăsată, iar maşina rulează la viteză maximă.

  AIRBAGS

  AIRBAG-URILE

  În eventualitatea unei coliziuni, veţi fi protejat de până la şapte airbag-uri, inclusiv unul pentru genunchii şoferului, ceea ce reduce semnificativ deplasarea spre înainte. Centurile de siguranţă de la scaunele din faţă, cu pre-întinzătoare şi limitatoare de forţă asigură o prindere mai bună, transferând totuşi forţele de impact către ocupanţi.

 • 1973 - Lancer 1600 GSR - un succes imediat

  Elegant, compact şi uşor, fiabil datorită calităţii sale de proiectare, modelul Lancer de la Mitsubishi a avut succes instant la momentul lansării sale din 1973. În anul următor, modelul sport Lancer 1600 GSR s-a impus în raliuri cu o primă victorie glorioasă în cel mai dur eveniment dintre toate Campionatele Mondiale de Raliu, şi anume în Raliul Safari.

  * Modelul anterior expus 

  1976 - Construirea unei reputatii

  Modelul Lancer a continuat să domine scena lumii. A câştigat repede reputaţia de Rege al Maşinilor deoarece a repurtat atât de multe victorii, dintre care cele mai celebre au fost Raliul Safari şi Raliul Southern Cross.

  * Modelul anterior expus  

  1982 - Lancer Fiore - prima tractiune pe rotile din fata  

  În 1982, Mitsubishi Motors a introdus primul model Lancer cu tracţiune pe faţă, şi anume MkIII cunoscut şi sub numele de Lancer Fiore. Liniile sale precise şi proporţiile bine echilibrate au atras admiratori în sălile de expoziţie.

  * Modelul anterior expus    1988 - Lancer MkV - primul hatchback

  Adăugând mai multă funcţionalitate la punctele sale tari deja cunoscute, a apărut modelul Lancer hatchback, un format foarte căutat în Europa.

  * Modelul anterior expus

  1992 - Lancer GRS - primul Lancer Evolution

  Primul Lancer Evolution de la Mitsubishi a ieşit pe piaţă în 1992. A fost dezvoltat cu participarea la Campionatele Mondiale de Raliu undeva sus în lista sa de priorităţi. Avea un ampatament de 2500mm, considerat ideal pentru raliu, şi un motor superb cu caracteristici de reglaj superioare, dezvoltat după generaţii întregi de motoare fiabile create de Mitsubishi Motors. Numele de Lancer Evolution – sau Evo – a devenit rapid simbolul unei performanţe şi manevrabilităţi deosebite. 

  * Modelul anterior expus  

  1996 - Campionatul Mondial al Soferilor 

  Dezvoltarea rapidă de noi modele urma să devină una dintre trăsăturile distinctive ale seriei Lancer Evolution. Cu aripa sa din spate imensă, modelul Lancer Evolution III a fost proiectat şi construit ca maşina de raliu supremă, aducându-i companiei Mitsubishi Motors prima victorie în Campionatul Şoferilor la Campionatul Mondial de Raliuri (WRC) pentru Tommi Makinen.

  * Modelul anterior expus   


  Heritage-1

  1998 - Campionatul Mondial al Producatorilor

  1998 a fost un an de referinţă pentru Mitsubishi Motors. Două decenii de muncă intensă, dedicaţie şi dezvoltare tehnică în Campionatele Mondiale de Raliuri au fost răsplătite atunci când Mitsubishi a câştigat în sfârşit Campionatul Producătorilor. Mitsubishi Motors a perseverat în folosirea maşinilor de serie prin introducerea tehnologiei sofisticate dezvoltate pentru raliuri înapoi la modelele de serie. 

  * Modelul anterior expus 

  2003 - MkVIII - Intoarcerea modelului Lancer

  După o pauză de câţiva ani, modelul Lancer revine în Europa în 2003. Un an mai târziu, modelul Lancer Evolution VIII se alătură distracţiei. Noul scut frontal l-a apropriat mai mult de aspectul corporativ, iar fişa cu specificaţii cuprindea acum şi super-tehnologia AYC (Control Activ al Derivei).                     

  * Modelul anterior expus 

  2005 - MkIX - Generatia anterioara

  Ultima dintre generaţiile anterioare, modelul Lancer Evolution IX din 2005, avea o aerodinamică mai sofisticată şi o caroserie construită din material uşor (aluminiu). În paralel, modelul Lancer standard este votată Maşina Anului pe piaţa esenţială din Rusia.

  * Modelul anterior expus 

Citeste mai mult
 • maintenance

  Intretinere
  &
  service

  CEL MAI BUN SERVICE POSIBIL

  Suntem pasionaţi să vă oferim cel mai bun service posibil. De aceea Atelierele de service autorizate Mitsubishi deţin tehnicieni complet instruiţi şi echipaţi, care folosesc numai piese de schimb originale Mitsubishi pentru a vă întreţine autovehiculul. De asemenea, oferim o asistenţă excelentă ca valoare în raport cu...

  Detalii
 • service

  service
  &
  asistenta

  ASISTENTA DE PRIMA CLASA

  Autovehiculele noastre se numără printre cele mai bine construite şi fiabile de pe piaţă, însă dorim să ne asigurăm că sunteţi acoperit când se întâmplă totuşi ceva. De aceea vă punem la dispoziţie o echipă de asistenţă post-vânzare de primă clasă, precum şi asistenţă de service şi în trafic în toată Europa la fel de...

  Detalii
CITESTE MAI MULT
 • Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. M Car Trading îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale. Toate echipările prezentate pot varia. De asemenea, este posibil să nu fie disponibile în România. M Car Trading nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele greşeli de tipărire sau de redactare însă face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informațiilor prezentate pe acest site.

  Pentru acurateţea informaţiilor şi pentru ultimele actualizări, vă rugăm să contactaţi cel mai apropiat distribuitor autorizat  MITSUBISHI MOTORS.