• Întreţinere şi Asistenţă

  1332
  tester
  Campanii

  rechemări service

  Autovehiculele Mitsubishi se numără printre cele mai bine construite şi fiabile de pe piaţă, însă dorim să ne asigurăm că sunteţi acoperit când se întâmplă totuşi ceva.  

   

  Suntem pasionaţi să vă oferim cel mai bun service posibil. De aceea, atelierele de service autorizate Mitsubishi deţin tehnicieni complet instruiţi şi echipaţi, care folosesc numai piese de schimb originale Mitsubishi pentru a vă întreţine autovehiculul. 

   

  Foarte rar, există posibilitatea, ca anumite modele să fie rechemate în service în momentul în care există o suspiciune legată de sigurantă autovehiculului. Remedierea acestei situaţii se va realiza gratuit fără a implica costuri suplimentare din partea proprietarului autovehiculului.

  Pentru că fiecare masină este unică, avem nevoie de seria de sasiu (VIN) a masinii tale pentru a face verificările necesare.

   

  Trimite un e-mail către adresa rechemari@mitsubishi-motors.ro cu seria de sasiu pentru a afla dacă masina ta se află pe listele de rechemări în service. Dacă da, interventia se va realiza gratuit fără a implica costuri din partea proprietarului.

   

   

  Seria de sasiu (VIN)  poate fi gasită pe documentele de înregistrare ale autovehiculului. Este un sir de 17 caractere.

     

  Facem tot posibilul să răspundem solicitărilor dumneavoastră în termen de 1 zi lucrătoare, dar vă rugăm să aveţi în vedere că există posibilitatea să primiţi răspunsul şi după cateva zile.

   

 • Rechemari bun

Contactează un dealer pentru mai multe informații despre servicii