Exterior

De la fața sa distinctivă și până la lateralele aerodinamice și roțile de aliaj, ASX a fost proiectat pentru a impresiona. De ce să te integrezi când poți să te remarci față de restul?
Alt Text

Formă sculptată a caroseriei

Mai ușor de manevrat

Forma capotei te ajuta să evaluezi unde sunt colțurile mașinii. Canelurile de-a lungul lateralului și spoiler-ul din spate ajută la aerodinamică și contribuie la farmecul modelului ASX.
Drum iluminat
Faruri Super Wide Range HID

Vedeți mai mult din șosea

Farurile Super Wide Range HID (High Intensity Discharge) trimit fascicule de lumină mai largi, iluminând o secțiune mai lată din șoseaua din față.
ASX Siguranta
Antena de tip Aripioară de Rechin

Stați conectat tot drumul

Spre deosebire de o antenă radio clasică, Antena Aripioară de Rechin permite mașinii să recepționeze date celulare, semnale radio satelit și GPS pentru a rămâne conectat pe drum. Și nu doar atât, este și mai aerodinamică și mai puțin predispusă deteriorării și vandalismului.

Oglinzi laterale cu semnalizatoare de viraj

Anunțați partenerii de trafic că veți depăși

Oglinzile laterale electrice au o funcție de pliere pentru a le păstra în siguranță atunci când ați parcat și lumini de avertizare pentru a alerta bicicliștii și pietonii că virați.

Faruri Follow Me Home

Nu mai deschideți ușa de la casă în întuneric

Farurile vor sta aprinse puțin mai mult după ce părăsiți mașina. Astfel nu mai trebuie să vă îngrijorați că scăpați cheia de la ușă, din nou.
asx
Pentru a descoperi toate caracteristicile exteriorului, vă rugăm consultați broșura