Interior

Ne-am dorit ca ASX să fie cu adevărat practic. Poate acomoda până la cinci adulți, există suficient spațiu pentru bagaje și spațiu de depozitare și vine cu niște dotări standard impresionante.

Spațiu de bagaje

Gata să transporte orice

Cu 406 litri*, ASX are unul din cele mai mari spații de bagaje din clasa sa, iar deschiderea lată face încărcarea să fie ușoară. În cabină, scaunele din spate pot fi rabatate pentru a prioritiza încărcătura iar în bancheta din spate există o trapă pentru bagaje mai lungi, precum schiurile sau undițele.

*include un compartiment de 13 litri sub podea (cu kit de reparații pentru roată).

Card Panel 1 Alt Text
Sistemul de Comunicații Multi-Funcții al Mitsubishi (MMCS)

O cabină conectată perfect

Sistemul de Comunicații Multi-Funcțional Mitsubishi ajuta șoferul la conducere. Ecranul sensibil la atingere vă oferă informații despre consumul de combustibil și afișează hărți pentru navigație. Afișează și vederea de la camera din spate atunci când mergeți înapoi și vă permite să controlați cu ușurință sistemul audio.
ASX Card Panel 2
Sistem Audio Smartphone Link Display (SDA)

Lărgiți perspectiva

Sistemul Audio Smartphone Link Display vă permite să integrați ușor telefonul mobil cu ajutorul aplicatiilor. Înseamnă că puteți folosi aplicațiile favorite și le și puteți activa prin control vocal. Puteți efectua apeluri și puteți verifica mesajele audio hands-free, rămânând astfel concentrat pe șosea tot timpul.

Acoperiș panoramic

Nu pierdeți nimic din peisaj

Acoperișul panoramic face mașina să pară mai deschisă și mai spațioasă și oferă tuturor o viziune mai bună. Dacă apare soarele, există și un stor electric integrat.

Design-ul scaunelor

Confortabile în orice călătorie

Scaunele au fost proiectate pentru susținere maximă a spatelui oferind in acelasi timp mult spațiu pentru cap și picioare. ASX este disponibil și cu scaun pentru șofer ajustabil electronic și scaune față încălzite.
Alt Text

Comenzi pe volan

Orice aveți nevoie la îndemână

Toate sursele media preferate, precum radio FM, DAB digital radio sau smartphone-ul pot fi selectate cu ușurință și controlate de pe volan, astfel că nu veți fi nevoit să vă desprindeți ochii de la șosea.
Alt Text
Afișaj Multi-Informații

Informații importante dintr-o privire

Afișajul multi-informații din bord oferă statistici utile precum economia de combustibil, temperatura exterioară și altele.
Alt Text
Depozitare la bord

O casă pentru toate lucrurile dumneavoastră

Buzunarele de pe ușa din față au suport pentru sticlă pentru băuturile dumneavoastră, iar pe consola de podea există suporturi pentru pahar pentru scaunele din față. Am adăugat și două prize, pentru a vă putea alimenta accesoriile preferate oricând aveți nevoie.
asx
Pentru a descoperi caracteristicile interiorului, vă rugăm consultați broșura