Masina

Am proiectat ASX drept o mașină de zi cu zi. Este ușor de condus iar 4WD înseamnă că este pregătit si pentru provocări off-road.
ASX Card Panel 1
Sistemul Auto Stop & Go (AS&G)

Reduceți risipa de combustibil și emisiile

Sistemul Auto Stop & Go oprește motorul la semafor, evitând risipa de combustibil și reducând emisiile CO2 fără a întrerupe sistemele electronice. Motorul este repornit imediat, astfel că nu veți fi nevoit să așteptați.
Card Panel 2 Alt Text
Acces fără cheie

Deschideți mașina stând lângă ea

Țineți cheile bine ascunse în buzunar sau în geantă. Descuiați mașina și o porniți pur și simplu prin faptul ca aveți cheile în apropiere.
Alt Text

Poziție înaltă de condus

Vedeți mai mult din șoseaua din fața dumneavoastră

ASX are o poziție de condus ridicată. Reușind să vedeți mai mult în față, aveți mai mult timp să reacționați la posibile pericole.
car panel 1a alt text
Capabilitate SUV

Trece fără efort peste limitatoarele de viteză

Garda înaltă la sol înseamnă că inundațiile bruște, limitatoarele de viteză sau gropile din carosabil sunt mai puțin îngrijorătoare. Dar nu este prea ridicată – poți urca și coborî ușor totuși.
card panel 2a alt text
Tracțiune integrală

Dealuri și munți, suntem pregătiți

4WD ajută vehiculul să se descurce și pe teren accidentat și oferă o tracțiune mai bună în condiții meteo dificile. Deci este gata de aventură. Și dacă a venit vorba despre asta, ASX poate tracta și o rulotă sau o remorcă.

Mers inteligent

Descoperiți mersul inteligent

Motoarele noastre sunt rezultatul a 100 de ani de dezvoltare și inovație. Ele oferă performanțe remarcabile, emisii scăzute, servodirecție și o garanție de 5 ani/100.000 km.

Cruise Control

Conduceți mai ușor pe distanțe lungi

Setarea vitezei maxime a mașinii poate fi utilă pentru condusul pe autostradă sau pentru călătorii lungi. De asemenea vă poate îmbunătăți confortul pentru că vă permite să vă schimbați poziția în siguranță.

Camera cu vedere în spate

Ușor de parcat

Puneți mașina în marșarier iar camera HD pentru marșarier face lucrurile mai ușoare arătându-vă cât spațiu aveți la dispoziție.
asx
Pentru a descoperi toate funcțiile legate de condus, consultați broșura