Siguranța

De când am început să facem mașini, siguranța a reprezentat o prioritate absolută. ASX nu face excepție și vine cu o multitudine de funcții inteligente care vă protejează și care sprijină un stil de condus în siguranță.  

Sistemul Forward Collision Mitigation (FCM – atenuarea coliziunii frontale)

Mai în siguranță în cazul unei coliziuni

Cu o combinație de camere și radar cu laser, sistemul FCM va evalua distanța și viteza dvs. în comparație cu vehiculul din față. Dacă sistemul detectează un pericol de coliziune, emite o avertizare și încetinește automat mașina.
Alt Text

Lane Departure Warning (LDW – avertizare de părăsire a benzii)

Dacă deviați, mașina vă va spune

Această funcție inteligentă va emite un semnal sonor și va afișa o avertizare pe bord pentru a vă anunța că vehiculul a deviat de la bandă și nu folosiți semnalizatoarele.

Automatic High Beam (AHB – fază lungă automată)

Alternează fazele pentru dumneavoastră

Pentru a face condusul noaptea mai ușor, faza lungă trece automat pe fază scurtă când se detectează vehicule venind din față. Odată ce vehiculul din față a trecut, revine la faza lungă. Nu mai trebui să luați mâinile de pe volan pentru a face manual schimbarea.
Alt Text
Blind Spot Warning (BSW – avertizare unghi mort)

Nu veți mai avea unghiuri moarte

Această funcție folosește senzori cu radar pentru a detecta dacă există vehicule în unghiurile moarte. Dacă vă pregătiți să schimbați banda iar sistemul detectează ceva, în oglinda laterală de pe partea cea mai apropiată de obstacol se aprinde o lumină și se declanșează un semnal sonor.
Alt Text
Rear Cross Traffic Alert (RCTA – alertă la traficul din spate)

In marșarier cu încredere

Dacă senzorii radar de pe bara de protecție din spate detectează un vehicul care se apropie când ați pus mașina în marșarier, un mesaj de avertizare apare în afișajul multi-informații, și este emis un semnal sonor iar un indicator licărește în ambele oglinzi laterale.

Active Stability Control (ASC – control activ al stabilității)

Dacă aveți o ezitare, mașina nu o va avea

Sistemul Active Stability Control folosește senzori de la bord pentru a analiza mersul vehiculului și pentru a identifica orice mișcare instabilă. Ajustând automat puterea motorului și aplicând frâna pe roțile corespunzătoare, ASC ajută la menținerea stabilității și controlului. Funcția de control al tracțiunii aplică o forță de frânare asupra roților care se rotesc, pentru pornire lină și accelerare în linie dreaptă.
Alt Text
Hill Start Assist (HSA – asistență la pornirea în rampă)

Nu mai rulați înapoi în rampă

HSA face mai ușoară pornirea în rampă abruptă prevenind rularea înapoi a vehiculului. Când este detectată o pantă, menține automat frânele până când se apasă accelerația.
Alt Text
Sistem de șapte airbag-uri

Protecție pentru toți pasagerii din mașină

Pentru a rămâne, dumneavoastră și ceilalți pasageri, în siguranță în cazul unei coliziuni, ASX este echipat cu un sistem cu 7 airbag-uri. Ocupanții scaunelor din față sunt protejați de airbag-uri frontale plus un airbag suplimentar la nivelul genunchilor pentru șofer în cazul unei coliziuni frontale. În cazul unei coliziuni laterale, ocupanții din față sunt protejați de airbag-uri laterale, iar ocupanții de pe ambele rânduri sunt protejați de airbag-uri tip cortină care se întind de-a lungul laturilor.
asx
Ce doriti sa faceti in continuare?