Exteriorul

Eclipse Cross marchează începutul noilor noastre progrese în design. Forțăm limitele și nu facem compromisuri la calitate, pentru a obține crossover-ul perfect pentru oraș si nu numai.
sc
eclipse cross

Dynamic Shield

O fuziune între protecție și performanță

Frontul distinctiv al vehiculului este numit ‘Dynamic Shield’. Nu doar încadrează fața mașinii cu linii dramatice, ci și eficientizează prin simplificare.

Caroserie sculptată

Eleganta pe străzile orașului

Forma aerodinamică și liniile ascuțite nu doar accentuează aspectul modelului Eclipse Cross, ci îi și permit să se miște elegant pe străzile orașului și în afara drumului pavat.

Lunetă dublă

O vedere clară în spate

Deși Eclipse Cross are o lunetă înclinată abrupt, aveți o vedere clară în spate datorită geamului dublu unic de la portbagaj. Iar tetierele din spate nu vă stau în cale pentru că au fost special proiectate să rămână retrase și în același timp să ofere confort.

Noua culoare Roșu Diamant

Am inventat propria culoare

Eclipse Cross este disponibil într-o gamă de culori dinamice, inclusiv noul Roșu Diamant, care are un finisaj metalic. Sau de ce să nu alegeți un finisaj perlat, care se schimbă în funcție de cum priviți?
"Pentru mine, Mitsubishi este un brand de suflet, masina de care m-am indragostit la prima vedere, in urma cu multi ani. Si, din fericire, vad ca promisiunea Mitsubishi nu doar se mentine, dar capata noi valente - confort, siguranta, habitaclu modern, este extrem de usor de condus, si, mai presus de toate, iti da senzatia de familiaritate. Mitsubishi Eclipse Cross este o masina noua, care atrage privirile prin design-ul spectaculos, dar si o masina pe care o cunosti, ca si cum ar fi <a familiei>"
Ana Maria Marian, Fondator Intermedicas
eclipse cross
Pentru a explora in detaliu interiorul modelului Eclipse Cross, accesati Sectiunea Interior