Exterior

Modelul Eclipse Cross marchează începutul noilor noastre progrese în design. Forțăm limitele și nu facem compromisuri la calitate, pentru a obține crossover-ul perfect. 

Dynamic Shield

O fuziune între protecție și performanță

Frontul puternic include DYNAMIC SHIELD, care nu numai că plusează la aspectul distinctiv, ci și protejează pietonii și ocupanții vehiculului în egală măsură.

Formă a caroseriei sculptată

Treceți lin pe străzile orașului

Forma de pană sculptată a modelului Eclipse Cross îi oferă un aspect sportiv, precum un atlet gata să sară din blockstart. Forma plafonului dublu cu bule oferă spațiu suplimentar pentru cap pentru pasagerii din spate. 

Lunetă dublă

O vedere clară în spate

Luneta înclinată abrupt îmbunătățește aspectul aerodinamic și evidențiază aspectul sportiv. De asemenea, mărește spațiul pentru bagaje – există loc suficient în spate pentru o bicicletă sportivă. Iar tetierele din spate nu vă stau în cale pentru că au fost special concepute pentru a avea un profil redus oferind în același timp suport confortabil pentru cap.

Trapă acționată electric

Nu pierdeți nimic din peisaj

Plafonul panoramic face mașina să pară mai deschisă și mai spațioasă. Iar atunci când sunteți într-o aventură, nu veți rata peisajele uimitoare. Dispuneți chiar și de un stor electric, prin care puteți admira răsăritul.

Noua culoare Roșu Diamant

Un roșu mai bogat, mai profund

Noul model Elipse Cross este disponibil într-o gamă de culori dinamice, inclusiv noul Roșu Diamant în 6 straturi, care are un aspect mai bogat, mai profund. 

Faruri LED de înaltă tehnologie

Lumini mai bune, față și spate

În față, faruri LED foarte eficiente, farurile de zi și cele de ceață au fost amplasate mai departe pe caroserie. Lumina lor albă intensă luminează mai mult, drumul în față. În spate, lămpile de poziție spate și o lampă de stop cu montură înaltă ofertă o vizibilitate pentru autoturismele din spate.

Accesorii

Obțineți finisajele speciale

Dacă vreți să atrageți și mai multe priviri admirative, există un pachet special pe care îl puteți alege. Acesta vine cu jante din aliaj negru de 18”, mască frontală neagră, oglinzi portiere și alte detalii negre, precum apărători și garnituri și garnituri portiere.  Iar înăuntru, căptușeală plafon neagră și pedale de aluminiu stil F-1.

"Pentru mine, Mitsubishi este un brand de suflet, masina de care m-am indragostit la prima vedere, in urma cu multi ani. Si, din fericire, vad ca promisiunea Mitsubishi nu doar se mentine, dar capata noi valente - confort, siguranta, habitaclu modern, este extrem de usor de condus, si, mai presus de toate, iti da senzatia de familiaritate. Mitsubishi Eclipse Cross este o masina noua, care atrage privirile prin design-ul spectaculos, dar si o masina pe care o cunosti, ca si cum ar fi <a familiei>"

Ana Maria Marian, Fondator Intermedicas

Pentru a explora interiorul modelului Eclipse Cross mai detaliat, accesați secțiunea Interior.