Interiorul

Fiecare detaliu din Eclipse Cross a fost realizat pentru a accentua confortul și a vă menține conectat.
replace me

Axa orizontală

Un interior proiectat în jurul dvs.

Am creat modelul Eclipse Cross folosind conceptul de axă orizontală pentru un interior îmbunătățit. Acest lucru înseamnă că bordul a fost proiectat cu un panou de instrumente amplasat mai mult orizontal, astfel încât totul este la îndemână, iar dumneavoastră vă puteți concentra mai mult la drum.

Scaune flexibile

Bucurați-vă de confort și comoditate

Este suficient spațiu în Eclipse Cross pentru cinci adulți. Scaunele sunt proiectate pentru susținere maximă a spatelui și există și suficient spațiu pentru picioare. Scaunele din spate se pot glisa sau se pot coborî complet, adăugând și mai mult spațiu de încărcare.

Sistemul de sunet Rockford Fosgate®

Un sistem audio superior

Eclipse Cross oferă un sistem de sunet premium de la Rockford Fosgate®, lider global în inovația audio. Cu nouă difuzoare, inclusiv un subwoofer, puteți asculta melodiile preferate cu un sunet bogat care va rivaliza cu sistemul dvs. Hi-Fi.
"Mitsubishi Eclipse Cross. Aceasta masina este atat de versatila si atat de usor de condus. Mi-a placut in mod deosebit design-ul interior, accesul intuitiv la butoane si touch screen-ul care nu iti distrage atentia de la condus, ci iti usureaza interactiunea cu masina. Felicitari!"
Maria Dermengiu, Creator&Founder MARIE NOUVELLE DESIGN

Sistemul de Comunicații Multi-Funcții al Mitsubishi (MMCS)

O cabină conectată perfect

Sistemul de Comunicații Multi-Funcții al Mitsubishi pune șoferul la conducere. Ecranul sensibil la atingere vă oferă informații despre consumul de combustibil și afișează hărți pentru navigație. Afișează și vederea de la camera din spate atunci când mergeți înapoi și vă permite să controlați cu ușurință sistemul audio.

Sistem Audio Smartphone Link Display (SDA)

Lărgiți perspectiva

Sistemul Audio Smartphone Link Display vă permite să integrați ușor telefonul mobil cu ajutorul aplicatiilor dedicate. Înseamnă că puteți folosi aplicațiile favorite și le și puteți activa prin control vocal. Puteți efectua apeluri și puteți verifica mesajele audio hands-free, rămânând astfel concentrat pe șosea tot timpul.

Acoperiș panoramic

Nu pierdeți nimic din peisaj

Acoperișul panoramic face mașina să pară mai deschisă și mai spațioasă și oferă tuturor o viziune mai bună. Dacă apare soarele, există și un stor electric integrat.

eclipse cross
Pentru a afla mai multe despre tehnologia de protecție de la bordul modelului Eclipse Cross, accesați secțiunea Siguranță