Interior

Fiecare detaliu din Eclipse Cross a fost realizat pentru a accentua confortul și a vă menține conectat. 

Axa orizontală

Un interior proiectat în jurul dumneavoastră

Am creat modelul Eclipse Cross folosind conceptul de axă orizontală pentru un interior îmbunătățit. Acest lucru înseamnă că bordul a fost proiectat cu un panou de instrument amplasat mai mult orizontal, astfel încât totul este la îndemână, iar dumneavoastră vă puteți concentra mai mult la drum.

Iluminat subtil cu LED

Iluminat interior cald

Pentru a îmbunătăți cabina suplimentar, am adăugat iluminatul cu LED pe ornamentele ușii din față și mâner și am folosit material gros de absorbție a sunetului peste tot. 

Finisaje interioare stilate

Ne concentrăm pe detalii

Deoarece considerăm că detaliile sunt importante, interiorul negru elegant dispune de o mulțime de note practice, precum suporturile pentru sticle din panoul portierei, un suport pentru 2 pahare în consola centrală, un port de încărcare USB și un spațiu pentru telefonul dumneavoastră.

Scaune flexibile

Destul de mult spațiu pentru un coupé

Este suficient spațiu în Eclipse Cross pentru cinci adulți. Scaunele sunt proiectate pentru susținere maximă a spatelui și există suficient spațiu pentru picioare. Scaunele din spate se pot glisa pentru confort suplimentar. În poziție verticală veți obține un spațiu de încărcare impresionant de 374 de litri. Glisați scaunele din spate pentru loc suplimentare pentru picioare sau înclinați în față și pliați pentru mai mult spațiu de încărcare.

Sistem de Sunet Rockford Fosgate®

Un sistem audio superior

Eclipse Cross oferă un sistem de sunet premium de la Rockford Fosgate®, lider global în inovația auto. Cu nouă difuzoare, inclusiv un subwoofer, puteți asculta melodiile preferate cu un sunet bogat care va rivaliza cu sistemul dumneavoastră Hi-Fi.

Sistem Audio Smartphone Link Display (SDA)

Lărgiți perspectiva

Sistemul Audio Smartphone Link Display vă permite să integrați ușor dispozitivul dumneavoastră. Doar conectând Smartphone-ul dumneavoastră la SDA, puteți utiliza aplicațiile dumneavoastră favorite prin control vocal, rămânând astfel concentrat la drum pentru a conduce mai în siguranță. SDA vă ajută să faceți intuitiv ceea ce doriți pe telefonul dumneavoastră, chiar și când vă aflați la drum.

Smartphone Linked Display Audio (SDA)

Rămâneți conectați

Un panou central mai mare găzduiește Sistemul Audio Smartphone Link Display (SDA). Acest hub de divertisment si informatii din interioul mașinii este mai bun decât oricând. De asemenea, este centrul pentru informații audio și informatii privind starea călătoriei. Și dacă nu era suficient, SDA vă permite, de asemenea, să conectați telefonul smartphone la vehicul prin intermediul aplicatiilor dedicate, astfel încât să puteți utiliza aplicațiile preferate.

"Mitsubishi Eclipse Cross. Aceasta masina este atat de versatila si atat de usor de condus. Mi-a placut in mod deosebit design-ul interior, accesul intuitiv la butoane si touch screen-ul care nu iti distrage atentia de la condus, ci iti usureaza interactiunea cu masina. Felicitari!"

Maria Dermengiu, Creator&Founder MARIE NOUVELLE DESIGN

Pentru a afla totul despre tehnologia de protecție de la bordul modelului Eclipse Cross, accesați secțiunea Siguranță