Mașina

Eclipse Cross este proiectat pentru a vă oferi experiența supremă la volan. Motorul nostru Direct Injection Turbo oferă performanță puternică, iar S-AWC (Super All Wheel Control) oferă stabilitate și viraje mai bune.
test

2WD Active Yaw Control (AYC – control activ al momentului de girație)

Aderență mai bună

Funcția de frânare Active Yaw Control îmbunătățește virajele optimizând forța de frânare față. Acest lucru vă ajută să găsiți de fiecare dată linia de condus perfectă. Puteți monitoriza sistemul AYC prin intermediul unui afișaj de pe bord.

Head up Display (HUD – afișaj pe parbriz) + Touchpad Controller

Rămâneți informat

Sistemul HUD afișează informații color despre vehicul, deasupra bordului. Înseamnă că puteți păstra ochii pe șosea și puteți obține date precum viteza mașinii sau dacă o ușa este întredeschisă. Este conectat și cu Touchpad Controller pentru a putea vedea nivelele audio și mai multe.

eclipse cross

Sistemul Auto Stop and Go (AS&G)

Reduceți risipa de combustibil și emisiile

Sistemul Auto Stop & Go oprește motorul la semafor, evitând risipa de combustibil și reducând emisiile CO2 fără a întrerupe sistemele electronice. Motorul este repornit imediat, astfel că nu veți fi nevoit să așteptați.

Motor Turbo cu Injectie Directa

Responsiv dar economic

Acest motor cu injecție directă Turbocharged 1,5L generează o putere incredibilă și o economie de combustibil impresionantă. Când aveți nevoie de accelerație, răspunde rapid (0-100km/h în 10 secunde mai exact).

Multi Around Monitor

Parcarea în oraș tocmai a devenit mai ușoară

Acele manevre delicate tocmai au devenit mai ușoare. Camerele montate pe fața, spatele și lateralele vehiculului (inclusiv cu vedere de sus) vă vor arăta ce este în unghiurile moarte și vă ajută sa parcați mai ușor. Vă ajută și să detectați dacă un vehicul sau un pieton traversează prin spatele mașinii.

S-AWC (Super All Wheel Control)

Viraje și stabilitate mai bune

Acest sistem de control avansat, full-time 4WD gestionează forțele de acționare și frânare pe toate cele patru roți. Rezultatul este o putere de acționare ridicată, performanțe mai bune de virare, stabilitate mai bună a vehiculului în orice condiții de rulare. Pentru a accentua mai mult acuratețea virării, stabilitatea în linie dreaptă și manevrabilitatea, puteți alege între modurile AUTO, SNOW sau GRAVEL în funcție de condițiile de drum.

Adaptive Cruise Control (ACC – control adaptiv al croazierei)

Stați la distanță față de mașina din față

Adaptive Cruise Control reduce oboseala mușchilor la călătoriile lungi, oferindu-vă oportunitatea de a seta viteza maximă a mașinii în mod adecvat și să păstrați distanța aleasă față de vehiculul din față.
"Cand m-am urcat la volanul modelului Eclipse Cross, prima reactie a fost "asta e Mitsubishi?" E o masina surprinzatoare. Eu, unul, conduceam o masina cu mult mai multi cai putere si, recunosc, nu am simtit nicio diferenta. E o masina pe care te poti baza, extrem de stabila in curbe si pe zapada. La nivel de tehnologie, este, intr-adevar, foarte bine dotata."
Dr. Ionut Leahu, Clinicile "Dr. Leahu"

Active Stability Control (ASC – controlul activ al stabilității)

Dacă aveți o ezitare, mașina nu o va avea

Dacă roțile își pierd aderența pe suprafețe alunecoase sau în timpul virajului, ASC ajustează automat puterea motorului și aplică forța de frânare la roțile corespunzătoare pentru a ajuta la menținerea controlului și pentru a preveni deraparea.
eclipse cross
Pentru a descoperi mai multe despre aspectul senzational al modelului Eclipse Cross, accesati Sectiunea Exterior