Siguranța

Tehnologia avansată include senzori inteligenți care scanează împrejurimile și vă avertizează cu privire la pericole ajutând Eclipse Cross să furnizeze un nivel ridicat de siguranță.

Sistemul Forward Collision Mitigation (FCM – Atenuarea Coliziunii Frontale)

Mai în siguranță în cazul unei coliziuni

Cu o combinație de camere și radar cu laser, sistemul FCM va evalua distanța și viteza dvs. în comparație cu vehiculul din față. Dacă sistemul detectează un pericol de coliziune, emite o avertizare și încetinește automat vehiculul.

Lane Departure Warning (LDW – Avertizare de Părăsire a Benzii)

Dacă deviați, mașina vă va spune

Această funcție inteligentă va emite un semnal sonor și va afișa o avertizare pe bord pentru a anunța că vehiculul a deviat de la bandă și nu folosiți semnalizatoarele.

Sistemul Adaptive Cruise Control (ACC – Control Adaptiv al Croazierei)

Vă ajută să pastrați o distanță de siguranță

Sistemul Adaptive Cruise Control reduce oboseala musculară în timpul călătoriilor lungi dându-vă ocazia să setați viteza maximă a mașinii corespunzător, și să mențineți viteza selectată față de vehiculul din față.

Blind Spot Warning (BSW – Avertizare Unghi Mort)

Nu veți mai avea unghiuri moarte

Această funcție folosește senzori cu radar pentru a detecta dacă există vehicule în unghiurile moarte. Dacă vă pregătiți să schimbați banda, semnalizati, iar sistemul detectează ceva, în oglinda laterală de pe partea cea mai apropiată de obstacol se aprinde o lumină și se declașează un semnal sonor.

Automatic High Beam (AHB – Fază Lungă Automată)

Alternează fazele pentru dumneavoastră

Pentru a face condusul pe timp de noapte mai ușor, faza lungă trece automat pe fază scurtă când se detectează vehicule venind din față. Odată ce vehiculul din față a trecut, revine la faza lungă. Nu va mai trebui să luați mâinile de pe volan pentru a face manual schimbarea.

Rear Cross Traffic Alert (RCTA – Alertă la Traficul din Spate)

Marșarier cu încredere

Dacă senzorii radar de pe bara de protecție din spate detectează un vehicul care se apropie când ați pus mașina în marșarier, un mesaj de avertizare apare în afișajul multi-informații, este emis un semnal sonor, iar un indicator licărește în ambele oglinzi laterale.

Multi Around Monitor (360 de grade)

Vedeți mașina din orice unghi

Acele manevre dificile tocmai au devenit mai ușoare. Camerele montate în fața, spatele și lateralele vehiculului (inclusiv o vedere de sus) vă vor arăta ce se află în unghiurile moarte și vă vor ajuta să parcați mai ușor. De asemenea, vă vor ajuta să și detectați dacă un vehicul sau un pieton traversează prin spatele mașinii.

Caroserie RISE (Reinforced Impact Safety Evolution – Sistem de Ranforsări pentru Protecție la Impact)

Proiectată pentru a vă proteja

Eclipse Cross este construit folosind caroseria noastră cu sistem avansat de ranforsări pentru protecție la impact (RISE). Aceasta plasează strategic ranforsări în punctele critice pentru a ajuta direcționarea și absorbirea energiei în cazul unei coliziuni puternice. Astfel că dumneavoastră și pasagerii rămâneți mai în siguranță atunci când este mai mare nevoie. 

Protecție pentru toți cei din mașină

Sistem de 7 Airbag-uri SRS

Pentru a rămâne, dumneavoastră și ceilalți pasageri, în siguranță în cazul unei coliziuni, Eclipse Cross este echipat cu un sistem cu 7 airbag-uri SRS. Ocupanții scaunelor din față sunt protejați de airbag-uri frontale plus un airbag suplimentar la nivelul genunchilor pentru șofer în cazul unei coliziuni frontale. În cazul unei coliziuni laterale, ocupanții din față sunt protejați de airbag-uri laterale, iar ocupanții de pe ambele rânduri sunt protejați de airbag-uri tip cortină care se întind de-a lungul lateralelor.

Nu mai rulați înapoi în rampă

Hill Start Assist (HSA – Asistență la Pornirea în Rampă)

Dacă începeți urcarea pe o rampă abruptă, Hill Start Assist vă ușurează efortul menținând automat frânele, până când apăsați accelerația. Astfel, nu va trebui niciodată să vă mai faceți griji că rulați înapoi.

Protecție suplimentară

Caroserie sudată rigidă

Eclipse Cross asigură o manevrare mai stabilă datorită unei structuri a caroseriei extrem de rigidă. Acest lucru este realizat prin sudarea în puncte și utilizarea adezivilor structurali la uși și la deschiderile hayon-ului.

eclipse cross

Ce ați vrea să faceți în continuare?