Siguranța

Tehnologia avansată include senzori inteligenți care scanează împrejurimile și vă avertizează cu privire la pericole ajutând Eclipse Cross să furnizeze un nivel ridicat de siguranță.
replace me

Sistemul Forward Collision Mitigation (FCM – atenuarea coliziunii frontale)

Mai în siguranță în cazul unei coliziuni

Cu o combinație de camere și radar cu laser, sistemul FCM va evalua distanța și viteza dvs. în comparație cu vehiculul din față. Dacă sistemul detectează un pericol de coliziune, emite o avertizare și încetinește automat vehiculul.
eclipse cross

Sistemul Adaptive Cruise Control (ACC – control adaptiv al croazierei)

Vă ajută să păstrați o distanță de siguranță

Acest sistem folosește un radar pentru a păstra o distanță de siguranță față de vehiculul din față. Dacă acesta este prea aproape, încetinește sau se oprește, ACC va încetini sau opri automat vehiculul dvs. Oferă siguranță mai mare și liniște sufletească , în special când este aglomerat la pornire/oprire.

Lane Departure Warning (LDW – avertizare de părăsire a benzii)

Dacă deviați, mașina vă va spune

Această funcție inteligentă va emite un semnal sonor și va afișa o avertizare pe bord pentru a vă anunța că vehiculul a deviat de la bandă și nu folosiți semnalizatoarele.

Automatic High Beam (AHB – fază lungă automată)

Alternează fazele pentru dumneavoastră

Pentru a face condusul noaptea mai ușor, faza lungă trece automat pe fază scurtă când se detectează vehicule venind din față. Odată ce vehiculul din față a trecut, revine la faza lungă. Nu va mai trebui să luați mâinile de pe volan pentru a face manual schimbarea.

Blind Spot Warning (BSW – avertizare unghi mort)

Nu veți mai avea unghiuri moarte

Această funcție folosește senzori cu radar pentru a detecta dacă există vehicule în unghiurile moarte. Dacă vă pregătiți să schimbați banda iar sistemul detectează ceva, în oglinda laterală de pe partea cea mai apropiată de obstacol se aprinde o lumină și se declanșează un semnal sonor.

Rear Cross Traffic Alert (RCTA – alertă la traficul din spate)

Marșarier cu încredere

Dacă senzorii cu radar de pe bara de protecție din spate detectează un vehicul care se apropie când ați pus mașina în marșarier, un mesaj de avertizare apare în afișajul multi-informații, este emis un semnal sonor iar un indicator licărește în ambele oglinzi laterale.

Multi Around Monitor

Vedeți mașina din orice unghi

Acele manevre dificile tocmai au devenit mai ușoare. Camerele montate în fața, spatele și lateralele vehiculului (inclusiv o vedere de sus) vă vor arăta ce se află în unghiurile moarte și vă vor ajuta să parcați mai ușor. Vă vor ajuta și să detectați dacă un vehicul sau un pieton traversează prin spatele mașinii.

Active Stability Control (ASC – control activ al stabilității)

Dacă aveți o ezitare, mașina nu o va avea

Sistemul Active Stability Control folosește senzori de la bord pentru a analiza mersul vehiculului și pentru a identifica orice mișcare instabilă. Ajustând automat puterea motorului și aplicând frâna pe roțile corespunzătoare, ASC ajută la menținerea stabilității și controlului. Funcția de control al tracțiunii aplică o forță de frânare asupra roților care se rotesc, pentru pornire lină și accelerare în linie dreaptă.

Hill Start Assist (HSA – asistență la pornirea în rampă)

Nu mai rulați înapoi în rampă

HSA face mai ușoară pornirea în rampă abruptă prevenind rularea înapoi a vehiculului. Când este detectată o pantă, menține automat frânele până când se aplică acceleratorul.

Caroserie RISE (Reinforced Impact Safety Evolution – sistem de ranforsări pentru protecție la impact)

Proiectată pentru a vă proteja

Eclipse Cross este construit folosind caroseria noastră cu sistem avansat de ranforsări pentru protecție la impact. Plasează în mod strategic ranforsări în punctele critice pentru a ajuta direcționarea și absorbirea energiei în cazul unei coliziuni serioase. Astfel că dumneavoastră și pasagerii rămâneți în siguranță atunci când este mai mare nevoie.

Sistem de 7 airbag-uri

Protecție pentru toți cei din mașină

Pentru a rămâne, dumneavoastră și ceilalți pasageri, în siguranță în cazul unei coliziuni, Eclipse Cross este echipat cu un sistem cu 7 airbag-uri. Ocupanții scaunelor din față sunt protejați de airbag-uri frontale plus un airbag suplimentar la nivelul genunchilor pentru șofer în cazul unei coliziuni frontale. În cazul unei coliziuni laterale, ocupanții din față sunt protejați de airbag-uri laterale, iar ocupanții de pe ambele rânduri sunt protejați de airbag-uri tip cortină care se întind de-a lungul lateralelor.
eclipse cross
Ce ati vrea sa faceti in continuare?