Exterior

Grila frontală, capota și bara de protecție fac ca modelul L200 să arate de parcă ar fi fost sculptat dintr-un bloc de oțel. Însă, modelul reprezintă mai mult decât caracteristici robuste. 

DYNAMIC SHIELD

Mai protejat, mai stabil

Noul front al modelului L200 încorporează DYNAMIC SHIELD. Nu este vorba numai de aspect, ci și de protecție mai bună pentru pietoni și pasageri. Forma îmbunătățită a capotei și poziția inferioară de repaus a ștergătoarelor oferă o vizibilitate mai bună.

Faruri LED de înaltă tehnologie

Lumini mai bune

Lămpile mari foarte eficiente au fost amplasate mai departe pe bara de protecție pentru a lumina mai mult din drum. În spate, stopurile mari, combinate, au fost amplasate la distanță mai mare pe caroserie. De asemenea, sunt mai receptive, astfel că vehiculele din spate pot vedea imediat atunci când frânați. Lămpile de semnalizare laterale (indicatoare) de pe marginea exterioară a oglinzilor laterale atenționează bicicliștii, pietonii și alte vehicule că sunteți pe punctul de a vira.

Culori atrăgătoare

Iesi în evidență

Noul model L200 este disponibil într-o gamă de culori atrăgătoare. Dacă doriți să ieșiți în evidență, de ce să nu fiți îndrăzneți și să alegeți Sunflare Orange Pearl?

Suprafață mare de încărcare

Suportă încărcăturile cele mai dure

Spațiul ușor de încărcat a fost întărit pentru a rezista la tot felul de izbituri și lovituri. Însă, ceea ce face ca modelul L200 să fie atât de versatil este faptul că poate suporta o gamă largă de sarcini, ceea ce îl face ideal pentru muncă, treburi de zi cu zi sau o aventură de week-end.

Oglinzi laterale electrice cu semnalizatoare

Avertizați participanții la trafic că urmează să virați

Oglinzile laterale electrice au o funcție de pliere, pentru a le păstra în siguranță când mașina este parcată. O lampă laterală de semnalizare (indicator) de pe marginea exterioară alertează motocicliștii, bicicliștii și pietonii că urmează să virați.

Detalii noi de design

Robust și elegant

Descoperiți detaliile care fac noul model L200 atât de atrăgător și practic.

Sistem de operare fără cheie

Convenabil și sigur

Sistemul de Operare fără Cheie vă permite și încuiați și să descuiați ușile prin simpla apăsare a unui buton de pe mânerul ușii. Sistemul de Pornire a Motorului vă permite să porniți și să opriți motorul apăsând un comutator al motorului, astfel puteți intra în mașină și puteți porni L200 fără a utiliza o cheie. Trebuie doar sa o aveti la dvs.

Pentru a explora interiorul modelului L200 mai detaliat, accesați secțiunea Interior