Exterior

L200 are un aspect puternic, faruri elegante și dimensiuni solide. Nu este un pick-up obișnuit! Este pick-up truck-ul adus aproape de perfecțiune.
sc
Formă aerodinamică a caroseriei

Formă aerodinamică a caroseriei

Proiectat pentru a fi manevrat mai bine

Forma aerodinamică, bazată pe simularea computerizată avansată, ajută L200 să alunece prin vânt cu 0,42 Cd. Acest lucru înseamnă zgomot mai puțin și o eficiență mai bună a combustibilului, accentuând în același timp accelerația și stabilitatea la manevrare.

Suprafață mare de încărcare

Spațiu pentru obiecte mari

Elegantul L200 vă oferă toată fiabilitatea de care aveți nevoie. Suprafața încăpătoare de încărcare este ranforsată în colțurile din spate, pentru a prelua toate izbiturile și loviturile dacă încărcătura se deplasează în timpul transportului. Alegeți cabina dublă dacă doriți să luați mai mulți pasageri sau cabina club pentru mai mult spațiu de încărcare.

Suspensia și construcția

Un cal de povară puternic, de încredere

Suspensia robustă dispune de Double Wishbones cu arcuri elicoidale și o bară de stabilizare în față și arcuri cu foi deasupra axului în spate. Un compartiment rigid pentru motor și mecanismul de siguranță dublu pentru capotă contribuie la durabilitatea și siguranța îmbunătățite.

Oglinzi laterale electrice cu semnalizatoare

Avertizați participanții la trafic că urmează să depășiți

Oglinzile laterale electrice au o funcție de pliere, pentru a le păstra în siguranță când mașina este parcată, iar semnalizatoarele alertează bicicliștii și pietonii că urmează să virați.
l200

Pentru a explora interiorul modelului L200, mergeti in categoria Interior.