Interior

În interiorul modelului L200 veți găsi o mulțime de caracteristici la care nu vă așteptați în cazul unui pick-up: o cabină spațioasă, scaune de înaltă calitate și izolație fonică pentru o călătorie liniștită, confortabilă.

Panoul central și consola

Proiectat în jurul dumneavoastră

Pe bord, panoul central sculptat și consola de conectare vă fac să vă simțiți mai degrabă ca într-un SUV puternic, decât într-un pick-up. De asemenea, pe panoul central veți găsi majoritatea comenzilor de bord – toate la îndemână.

Cabină confortabilă

Atingere delicată

Pentru a vă spori confortul și plăcerea de a conduce, am căptușit și am cusut dublu consola podelei, cotiera centrală și ornamentele ușii. De asemenea, am adăugat izolarea fonică și amortizarea vibrațiilor. 

Design utilitar

Ne concentrăm pe detalii

Pentru că ne interesează detaliile, veți găsi o multitudine de finisaje practice, precum tăvițele din față și spate pentru telefoanele smartphone, porturile de încărcare USB și suficiente spații pentru depozitarea articolelor personale. 

Spații largi, deschise

Cea mai spațioasă cabină din clasa sa

Cabina singulară este luminoasă și spațioasă cu spațiu suficient pentru picioare. Dacă alegeți cabina dublă, dispuneți de cea mai încăpătoare cabină din clasa sa și spațiu pentru încă trei pasageri, care pot călători confortabil.

Panou instrumente

Comenzi mai luminoase, mai clare

Cadranele de viteză și turometru dispun de un contrast mai înalt și de grafică mai bună pentru a le face mai ușor de citit. Între cadrane, există un Monitor color LCD Multi-Informații care vă oferă informații diverse, starea celor 4 roți și alerte de siguranță.

Mitsubishi Multi Communication System (MMCS)

O călătorie foarte bine conectată

Acest sistem de la bord pune șoferul la conducere și duce divertismentul în mașină la nivelul următor. Un ecran tactil de 6 inch vă permite să controlați sistemul audio, creează funcționalități hands-free pentru telefon și afișează imagini de la camera din spate pentru o parcare ușoară.

Scaune față somptuoase

Confortabil în orice călătorie

Scaunele au fost proiectate pentru a vă îmbrățișa trupul. Oferă susținere pentru umeri, susținere mai bună în laterale și un centru mai adânc pentru suport maxim al spatelui.  L200 este disponibil, optional, și cu scaun al șoferului reglabil electronic, cu scaune față încălzite și tapițerie din piele.  

l200

Pentru a afla mai multe despre tehnologia de protecție disponibila la bordul modelului L200, accesați secțiunea Siguranță