Interiorul

În interiorul modelului L200 veți găsi o mulțime de caracteristici la care nu vă așteptați în cazul unui pick-up: o cabină spațioasă, scaune de înaltă calitate și izolație fonică pentru o călătorie liniștită, confortabilă.
csds

Cea mai lungă cabină din clasa sa

Cabină spațioasă

Dacă alegeți cabina dublă, obțineți o cabină încăpătoare, cu o mulțime de spațiu pentru picioare, umeri și cap, precum și spațiu pentru a vă dezmorți.

Confortabil în orice călătorie

Scaune față somptuoase

Scaunele au fost proiectate pentru a vă îmbrățișa trupul. Oferă susținere pentru umeri, susținere mai bună în laterale și un centru mai adânc pentru suport maxim al spatelui. L200 este disponibil și cu scaun al șoferului reglabil electronic, cu scaune încălzite în față și tapițerie din piele ca opțiune. Notă: echipamentul poate varia în funcție de piață. Contactați reprezentanța locală Mitsubishi Motors pentru detalii.

Construcție fonoabsorbantă

Un drum liniștit, relaxant

Panoul de instrumente al L200 este realizat din material fonoabsorbant. Am folosit material pentru amortizarea zgomotelor pe podea și chiar și aripile au fost create pentru a furniza izolație fonică suplimentară.

Sistemul Mitsubishi Multi Communication (MMCS – multi-comunicații)

O călătorie foarte bine conectată

Sistemul Mitsubishi Multi Communication pune șoferul la conducere și duce divertismentul în mașină la nivelul următor. Ecranul tactil vă permite să controlați sistemul audio, afișează hărți cu repere 3D și vă arată imagini de la camera din spate atunci când mergeți în marșarier.

Comenzi pe volan

Tot ce aveți nevoie, la îndemână

Toate dispozitivele preferate, precum conexiunea handsfree Bluetooth smartphone, pot fi selectate cu ușurință și controlate de pe volan.
Găsiți poziția perfectă

Volan înclinat și telescopic

Găsiți poziția perfectă

Reglați volanul pentru a avea înălțimea și unghiul perfecte pentru dumneavoastră.

Control climă dual-zone

Vă puteți răcori, si dvs. și ceilalți pasageri

Sistemul puternic de aer condiționat permite setări separate de temperatură pentru șofer și pasager.

Oglindă retrovizoare cu atenuarea automată a luminii

Oglinda nu vă mai orbește

Această oglindă reduce automat strălucirea orbitoare de la farurile mașinilor din spate, pentru a vedea clar în spate și a păstra siguranța.

Camera cu vedere în spate

Ușor de parcat

Puneți mașina în marșarier, iar camera HD pentru marșarier va face lucrurile mult mai simple arătându-vă cât de mult spațiu mai aveți disponibil.
l200
Pentru a afla mai multe despre tehnologia de protecție la bordul L200, accesați secțiunea Siguranță