Mașina

Aveți control total indiferent unde mergeți. Drumuri noroioase? Zăpadă alunecoasă? Pante montane pietroase? Pick-up truck-ul L200 le face față tuturor.

Sistemul Super Select 4WD-II

Manevrabilitate robustă în orice condiții

L200 face față tuturor tipurilor de teren, datorită sistemului nostru Super Select 4WD-II. Acest sistem de tracțiune integrală, de ultimă generație, controlează puterea și frânarea pe fiecare roată pentru stabilitate și tracțiune maximă indiferent de suprafață. Un selector de pe consola centrală vă permite să comutați setările. Alegeți 2H pentru condiții de drum normale sau 4H pentru drumuri accidentate – puteți modifica setările la viteze de până la 100km/h. Când lucrurile se complică, sau treceți în off-road, opriți vehiculul și schimbați setările în 4HLc sau 4Llc.

Modul Off-road

O tracțiune mai buna atunci când aveți nevoie de ea

Îmbunătățiți în continuare tracțiunea L200 cu comutatorul de selecție off-road. Este suficient să apăsați butonul până când pe display-ul multifuncțional central apare modul dorit. Alegeți setările între Gravel, Mud/snow, Sand sau Rock*.

Hill Descent Control – Sistem de asistență la coborârea pantelor abrupte

Încrezători pe pantele abrupte

Abordați o pantă dificilă? Utilizați sistemul de asistență la coborârea pantelor (comutatorul este chiar sub selectorul 4WD). L200 va aplica frânele pentru a vă menține viteza actuală. Asta înseamnă că vă puteți concentra atenția asupra direcției, fără a trebui să vă gândiți la aplicarea frânelor. 

Discuri de frana mai mari

Eficiență îmbunătățită la frânare

Modelele cu jante de 18 inch sunt echipate cu discuri de frână frontale ventilate mărite. Acestea asigură o eficiență mai buna la frânare. Este încă unul din modurile în care modelul L200 este pregătit pentru orice.

Transmisie automată cu 6 trepte

Alunecați lin în Modul Sport

Savurați călătoria fără a sacrifica capacitatea de reacție cu schimbarea lină a noii transmisii automate în 6 trepte. Treceți în Modul Sport pentru o experiență mai sportivă, similară condusului manual.

Transmisie manuală cu 6 rapoarte

Schimbă treptele mai mult ca un autoturism

Dacă alegeți transmisia manuală, obțineți șase viteze pentru control în orice condiții de drum. Schimbarea ușoară a vitezelor combinată cu o comandă mai sensibila pentru ambreiaj asigură o funcționare lină, care dă impresia mai degrabă a unei mașini decât a unui pick-up.

Motor ușor de 2,2 Litri Turbo Diesel

Motor puternic dar economic

Modelul L200 dispune de un bloc-motor ușor de 2,2 litri cu  16 valve numai din aluminiu  și de sistemul „common rail direct injection”.  Acestea îl fac eficient și economic în ceea ce privește consumul de combustibil, însă dispune de o accelerație energică și un cuplu robust. De asemenea, emisiile CO2 sunt scăzute. 

Suspensie îmbunătățită

Face drumurile accidentate mai line

În partea din față dispuneți de o suspenie cu arcuri elicoidale și o bară de stabilizare, iar în spate, de arcuri cu foi deasupra axului. Rezultatul este o călătorie stabilă și confortabilă chiar și pe cele mai exigente terenuri.

Pentru a descoperi mai mult despre înfățișarea modelului L200, accesați secțiunea Exterior