Mașina

Simțiți-i puterea! Experimentați-i manevrabilitatea! Simțiți un nou nivel de confort într-o clasă complet nouă de vehicule. L200 va schimba modul în care gândiți despre deplasarea dintr-un loc într-altul.
L200
Manevrabilitate robustă în orice condiții

Sistem Super Select 4WD-II

Manevrabilitate robustă în orice condiții

L200 este construit pentru stabilitate și tracțiune maxime. Este dotat cu sistemul nostru Super Select 4WD-II, astfel că veți fi pregătit pentru orice. Folosiți selectorul pentru modul de condus pentru a trece ușor de la setarea 2WD la 4WD în timp ce sunteți pe drum, la viteze de până la 100km/h. Când lucrurile se complică, blocați diferențialul central folosind setările 4HLc și 4LLc. Rețineți: vehiculul trebuie să staționeze pentru a alterna între setările 4HLc și 4LLc.

Încredere pe orice teren

Treceți peste, pe lângă sau prin

Pentru că provocările vin în tot felul de forme, L200 este proiectat să urce, să ocolească, să traverseze și să treacă prin cel mai dificil teren.

Raza de virare de top în clasa sa

Virați pe o monedă

Cu 5,9 metri, L200 are cel mai strâns cerc de virare dintre pick-up truck-urile similare ca dimensiune. Când vine vorba de manevrare sau virare pe șosea, e la câteva străzi distanță față de competitorii săi.

Motor ușor de 2,4 Litri Turbo Diesel

Eficiență puternică

Datorită unui bloc-motor ușor din aluminiu și sistemului „common rail direct injection”, modelul L200 furnizează o eficiență remarcabilă a combustibilului, emisii CO2 scăzute și o forță imediată precum și un cuplu robust de care este nevoie pentru muncă și joacă în aceeași măsură.

Transmisie automată cu 5 rapoarte

Alunecați lin în Modul Sport

Savurați călătoria fără a sacrifica capacitatea de reacție cu transmisia automată cu 5 trepte. Modul Sport vă permite să schimbați vitezele în sus sau în jos pentru o experiență mai sportivă, similară condusului manual.

Transmisie manuala cu 6 rapoarte

Schimbă treptele mai mult ca un autoturism

Dacă alegeți transmisia manuală, obțineți șase viteze pentru control total în orice condiții de drum. Schimbătorul de viteze solid combinat cu o comandă ușoară pentru ambreiaj asigură o funcționare lină.

Schimbătoare tip padele

Schimbați vitezele de la volan

Schimbătoarele de viteză sportive tip padelă vă permit să schimbați vitezele cu doar o apăsare. Nu este nevoie să luați mâna de pe volan.

Sistemul Auto Stop and Go (AS&G)

Reduceți risipa de combustibil și emisiile

Sistemul Auto Stop & Go oprește motorul la semafor, reducând risipa de combustibil și emisiile de CO2, fără a întrerupe sistemul electronic. Motorul repornește imediat, așa că nu va trebui să așteptați deloc.

L200
Pentru a descoperi toate caracteristicile Mașinii, consultați broșura.