Siguranța

L200 și-a construit o reputație de durată ca fiind un vehicul comercial de încredere, robust și ușor. Acum vine și cu o serie de caracteristici inteligente care duc pasagerii și șoferul la un alt nivel.
L200 on a rocky mountain

Active Stability & Traction Control (ASTC – control activ al stabilității și tracțiunii)

Dacă aveți o ezitare, mașina nu o va avea

Sistemul Active Stability & Traction Control (ASTC) folosește senzori de la bord pentru a analiza mersul vehiculului și pentru a identifica orice mișcare instabilă. Ajustând automat puterea motorului și aplicând frâna pe roțile corespunzătoare, ASTC ajută la menținerea stabilității și controlului. Funcția de control al tracțiunii aplică o forță de frânare asupra roților care se rotesc, pentru pornire lină și accelerare în linie dreaptă.
Un sistem de frânare pentru sistemul de frânare

ABS cu Electronic Brakeforce Distribution (EBD – distribuție electronică a forței de frânare)

Un sistem de frânare pentru sistemul de frânare

Sistemul Anti-Lock Braking (anti-blocare a frânei) previne blocarea roților în timpul frânării de urgență. Pe lângă ABS, L200 dispune și de Electronic Brakeforce Distribution (distribuirea electronică a forței de frânare). Acesta distribuie automat forța de frânare către toate cele patru roți pentru a îmbunătăți performanța de frânare.

Trailer Stability Assist (TSA – asistență pentru stabilitatea remorcii)

Remorcare cu încredere

Trailer Stability Assist vă accentuează stabilitatea atunci când tractați. Dacă se detectează o mișcare de balans a vehiculului, sistemul controlează automat puterea motorului și forța de frânare de pe fiecare roată, pentru a stabiliza atât vehiculul cât și remorca.

Lane Departure Warning (LDW – avertizare de părăsire a benzii)

Dacă deviați, mașina vă va spune

Dacă vehiculul dvs. a deviat de pe banda sa atunci când mergeți cu peste 65km/h, LDW va detecta acest lucru prin intermediul unei camere montate în parbriz. Această funcție inteligentă vă va alerta printr-o alarmă sonoră și un martor de avertizare de pe bord.

Hill Start Assist (HSA – asistență la pornirea în rampă)

Nu mai rulați înapoi în rampă

Când opriți pe o rampă abruptă, Hill Start Assist ajută la prevenirea rulării înapoi prin menținerea frânei pentru până la două secunde, până când se apasă acceleratia.

Caroserie Reinforced Impact Safety Evolution (RISE – sistem de ranforsări pentru protecție la impact)

Proiectată pentru a vă proteja

L200 este construit cu caroseria noastră cu sistem avansat de ranforsări pentru protecție la impact (RISE). Plasează în mod strategic ranforsări în punctele critice pentru a ajuta direcționarea și absorbția energiei în cazul unei coliziuni serioase. Astfel că dumneavoastră și pasagerii rămâneți în siguranță atunci când este mai mare nevoie.

Caroserie ușoară și rigidă

Sunteți într-o cochilie de protecție

Caroseria modelului L200 este extrem de rezistentă și ușoară, datorită utilizării extinse a plăcilor de oțel cu rezistență ridicată la deformare. Acest lucru contribuie și la un nivel ridicat de siguranță în caz de coliziune.

Sistem cu 7 airbag-uri SRS

Protecție pentru toți cei din mașină

Pentru a-i menține în siguranță pe toți din mașină în cazul unei coliziuni, L200 este echipat cu un sistem de 7 airbag-uri. Sistemul cuprinde airbag-uri față, față lateral, airbag-uri tip cortină și un airbag de genunchi pentru șofer.

Limitator de viteză ajustabil

Păstrați viteza stabilită

Acest sistem previne depășirea vitezei selectate de către vehicul. Dacă viteza setată este depășită, pe afișajul de pe bord apare o avertizare însoțită de o alarmă sonoră.  Rețineți: ar putea fi nevoie să apăsați pe frână pentru a preveni depășirea vitezei când coborâți o pantă.
l200
Ce ai vrea sa faci in continuare?