Siguranța

L200 și-a construit o reputație de durată ca fiind un vehicul comercial de încredere, robust și ușor. Noul model L200 vine și cu o serie de caracteristici inteligente care duc pasagerii și șoferul la un alt nivel.

Sistemul Ultrasonic Misacceleration Mitigation (UMS – Sistemul Ultrasonic de Atenuare a Accelerării Accidentale)

Fără surprize neplacute

Pentru a preveni coliziunile în timpul parcării, se aude un semnal sonor și se afișează o avertizare luminoasă dacă senzorii din față detectează un obstacol în apropriere. Accelerația este și ea controlată automat dacă puneți piciorul din greșeală.

Sistem Blind Spot Warning (BSW – Avertizare Unghi Mort)

Schimbarea benzilor este acum mai sigura

Senzorii de pe barele de protecție vor detecta dacă există ceva în unghiurile moarte. Dacă există vreun obstacol, semnalizatorul (indicatorul) licărește în oglinda ușii. Iar cu Lane Change Assist (LCA – Asistență la Schimbarea Benzii), dacă activați semnalizatorul și o altă mașină se apropie, veți auzi un semnal sonor de avertizare.

Multi Around Monitor (Cameră cu vedere 360 de grade)

Ușor de parcat

Camerele mici din jurul modelului L200 vă permit să vizualizați fața, spatele și lateralele vehiculului dvs. Utilizând datele colectate, camera poate crea și o vedere de sus asupra vehiculului pentru a vă ajuta să vă orientați și să parcați mai sigur.

Sistem Forward Collision Mitigation (FCM - Atenuarea Coliziunii Frontale)

Un drum fără obstacole

Atunci când acest sistem de siguranță inteligent consideră că există posibilitatea unei coliziuni, fie cu o mașină, fie cu un pieton din față, încetinește automat vehiculul dvs. 

Rear-Cross Traffic Alert (RCTA - Alertă la Traficul din Spate)

Marșarier cu încredere

Dacă un vehicul este detectat atunci când vă pregătiți să ieșiți cu spatele dintr-un spațiu de parcare sau de pe o alee de acces, semnalizatorul (indicatorul) de virare de pe oglinda ușii licărește, veți auzi un semnal sonor de avertizare și un mesaj apare în Ecranul Multi-Informații de pe bord.

Sistem de 7 airbag-uri SRS

Protecție pentru toți cei din mașină

L200 este echipat cu un sistem de7 airbag-uri SRS. Sistemul include airbag-uri față, airbag-uri față lateral, airbag-uri tip cortină și chiar și un airbag de genunchi pentru șofer, astfel că toți pasagerii de la bord sunt protejați. 

Structură Caroserie RISE – Sistem de Ranforsări pentru Protecție la Impact

Călătoriți sub o armură

L200 este construit în jurul unei caroserii de tip RISE. Acest design înseamnă ranforsări în punctele critice pentru a ajuta direcționarea și absorbția energiei în cazul unei coliziuni. Astfel că dumneavoastră și pasagerii dumneavoastră vă aflați într-o cochilie de protecție.

Caroserie ușoară și rigidă

Protecție suplimentară

Caroseria modelului L200 este extrem de rezistentă, însă ușoară, datorită utilizării extinse a plăcilor de oțel cu rezistență ridicată la deformare. Împreună cu caroseria RISE, acest lucru contribuie la un nivel crescut de siguranță pentru pasageri.

l200

Ce doriți să faceți în continuare?