Șase motive pentru a cumpăra un Outlander PHEV

Conectați-vă mașina. Conectați-vă într-o lume mai bună.

Este plug-in hibridul numărul 1 în Europa

De ce este atât de popular? Deoarece este excelent pentru naveta zilnică dar și pentru aventurile de weekend. Este spațios, este confortabil și este minunat de condus.

FEEDBACK POZITIV

Ales de mai mult de 200,000 de clienți

Outlander PHEV a fost cel mai popular plug-in hibrid încă de la lansare. Oamenii adoră faptul că este un SUV practic, combinat cu tehnologia hibridă modernă.

SUV-ul cu cel mai bun sistem 4x4

Outlander PHEV este echipat cu unul dintre cele mai inteligente și avansate sisteme 4WD disponibile: S-AWC (Super All Wheel Control). 

ADERENȚĂ MAXIMĂ ÎN ORICE CONDIȚII

Indiferent de călătorie, acest vehicul este întotdeauna pregătit

Sistemul 4WD controlează forța de accelerare și frânare la fiecare roată. Acest lucru înseamnă că Outlander PHEV oferă o stabilitate și un control mai mare, indiferent de drumul ales.

Tehnologia vehiculelor electrice în prim plan (EV priority)

De peste treizeci de ani dezvoltăm tehnologia EV. De fapt, am lansat primul vehicul electric produs în serie din lume. Am perfecționat această tehnologie EV și aceasta reprezintă inima modelului Outlander PHEV.

45km

Autonomie în modul pur electric (EV)

Autonomia în regim pur electric acoperă cu ușurință naveta zilnică numai cu o încărcare electrică.

4ore

Încărcător de casă (90-100%)

Este foarte comod sa folositi incarcatorul dedicat de acasă. Sau încărcați la una din cele peste 170.000 de statii de încărcare publice disponibile în toată Europa.

30ani

Experiența în domeniul EV

De 30 de ani dezvoltăm și perfecționăm continuu tehnologia noastră EV utilizată în Outlander PHEV.

CONDUCEȚI ORIUNDE

Nu vă faceți griji pentru autonomie

Outlander PHEV are o autonomie de 45 km în modul EV 100%, astfel încât se ocupă cu succes de aproape toate nevoile dvs. zilnice. însă când includeți motorul pe benzină în calcule, aveți o autonomie totală de peste 600 km.

Cea mai bună variantă din ambele lumi

Mitsubishi Outlander PHEV are 2 motoare electrice și un motor convențional pe benzină care lucrează împreună. Puteți alege modul electric (EV) sau lăsați modelul Outlander PHEV să selecteze cel mai bun mod de rulare pentru dvs.

ALEGE MODUL HIBRID ATUNCI CÂND AI NEVOIE

Utilizarea motorului pe benzină pentru deplasări mai lungi

Pentru deplasări cu viteză mai mare sau pe distanțe mai lungi, de exemplu rularea pe autostradă, motorul pe benzină preia controlul de la motoarele electrice. Cu alte cuvinte, ai putere atunci când ai nevoie.

RULAȚI ÎN MODUL ELECTRIC PENTRU COSTURI MAI MICI

2 motoare electrice pentru naveta zilnică

Modul 100% electric (EV) este ideal pentru călătorii mai scurte sau pentru traficul din oraș. Motorul EV are mai puțină uzură și înseamnă pentru dvs. costuri de funcționare mai mici.

EMISII REDUSE

Până la 61%* mai puține emisii CO2

Aceasta este misiunea modelului Outlander PHEV: scăderea emisiilor medii de CO2 (46 gr pe kilometru **). Nu numai că este mai prietenos cu mediul, dar există și stimulente fiscale pentru companie și nu veți plăti taxe pentru zonele de congestionare a orașului.

GARANȚIE

Linişte sufletească

Asta obțineți cu Mitsubishi Outlander PHEV, deoarece vine cu garanția noastră de fabricație de 5 ani. Aceasta este în plus față de garanția noastră pentru capacitatea bateriei.

Oferta Rabla Plus

Profită acum de oferta de achiziție prin programul Rabla Plus.

OFERTĂ

Model eligibil prin programul Rabla Plus.

Detalii la dealerii autorizați Mitsubishi Motors.

Retea dealeri

Ce doriți să faceți în continuare?