Autonomie

Bateria de capacitate ridicată vă va conduce 45 de km în modul pur electric. Adăugați motorul de 2,4 litri la calcule și veți avea o autonomie combinată de peste  600 km. Iar cu capacitatea de a capta energie kinetică prin frânarea regenerativă, aveți toate beneficiile sistemului electric, fără vreo grijă că veți rămâne fără energie.

Autonomia PHEV

O autonomie mai mare decât orice alt PHEV de pe piață

Relaxați-vă! Aveți în față un drum încântător. Iar temerile legate de autonomie? Se topesc mai repede decât kilometrii în oglinda retrovizoare. Priviți unde vă poate duce autonomia.

Cu brațul scos pe geam din Londra până în Canvey Island

Canvey Island este la 45 km distanță de Londra. Este o zonă încântătoare pentru plimbări plăcute, distracții și locuri sigure de scăldat pentru copii. Distanța aceasta o puteți parcurge în întregime cu o singură încărcare electrică.

Povești incredibile din Guildford până în Dublin

Dublin este la 580 de km depărtare de Guildford. Este capitala Republicii Irlanda și este un oraș cu adevărat frumos. Autonomia OUTLANDER PHEV vă va permite să ajungeți din Londra până acolo.

Câteva zile de pauză în Köln

Köln din Germania este la 449 km distanță de Londra. Cuibărit pe fluviul Rin, orașul este faimos pentru catedrala și muzeul lui. Pentru a ajunge acolo și înapoi, aveți nevoie să umpleți rezervorul o dată și să reîncărcați o dată. Și cu peste 120.000 de puncte de încărcare compatibile pe teritoriul Europei, nici nu ar putea fi mai ușor.

outlander phev

Pentru a afla cât este de ușor să încărcați modelul OUTLANDER PHEV, accesați opțiunea Încărcare.