Încărcarea

Există mai multe moduri de încărcare și peste 120.000 de locații de încărcare pe tot cuprinsul Europei. Durează doar 25 de minute să încărcați vehiculul PHEV la capacitate de 80% la un încărcător rapid.

Moduri de încărcare

Încărcarea este simplă

OUTLANDER PHEV poate fi încărcat în diferite moduri. Toate sunt simple și comode. Alegeți-l pe cel care vi se potrivește cel mai bine.

Priza standard

Bateria poate fi încărcată la o priză standard de perete, cu circuit electric dedicat, verificată de un electrician calificat. 7 ore (230V 8A) sau 5,5 ore (230V 10A)

Încărcător dedicat acasă

Un încărcător dedicat acasă este unul instalat în afara casei de un electrician autorizat. 4 ore

Încărcător super rapid

Un încărcător super rapid poate furniza încărcare de până la 80% în doar 25 de minute, acesta fiind cel mai rapid mod de încărcare disponibil. Poate fi găsit frecvent la stațiile de incarcare publice. 25 de minute

Încărcător rapid

Găsiți încărcătoare rapide în parcările supermarket-urilor, centrelor comerciale și oriunde poate fi lăsată mașina o perioadă mai lungă de timp – uneori chiar și la locul de muncă. 4 ore

Încărcare publică

Convingeți Primăria să instaleze un încărcător

Dacă nu aveți parcare în afara străzii, contactați autoritatea locală pentru a afla dacă vă poate instala un încărcător public în apropriere. 

Telecomanda Mitsubishi

Sunteți anunțat când încărcarea se încheie

Vreți să știți când OUTLANDER PHEV este complet încărcat? Telecomanda Mitsubishi vă va anunța. Puteți seta de la distanță și timpii de încărcare sau puteți programa pre-încălzirea  sau răcirea cabinei, astfel că atunci când reveniți la mașină, temperatura este perfectă pentru dvs.

outlander phev

Pentru a descoperi cât de economic este OUTLANDER PHEV, accesați secțiunea Costuri de rulare.