Tehnologia Plug-in Hybrid EV

OUTLANDER PHEV este un Plug-in Hybrid EV. Are un motor pe benzină de 2,4 litri extrem de eficient și două motoare electrice cu tehnologie avansată (EV). Nu este doar o revoluție. Este EV-oluție.
wfwe

PLUG-IN HYBRID EV

Care este diferenta dintre sistemele Hybrid, EV, si PHEV?

Un vehicul hibrid folosește atât un motor pe benzină cât și o baterie internă ca principale surse de curent, dar bateria poate fi încărcată doar când vehiculul este în mișcare.

Un vehicul electric (EV) este alimentat doar de baterie, dar poate fi încărcat de la o priză de rețea (extern).

Un vehicul plug-in hybrid electric (PHEV) are un motor pe benzină și o baterie care poate fi reîncărcată de la o priză de rețea. Deci nu este doar convenabil sa încărcați, dar este și mai adaptabil, pentru că aveți două forme de alimentare care lucrează în armonie.

Tehnologia de mâine, disponibila azi

Cu OUTLANDER PHEV, motorul pe benzină este pentru deplasarea convențională, atunci când este nevoie. Motorul electric dublu oferă un parcurs mai silențios și mai economic. Pentru că Outlander PHEV este atât de avansat, trece lin între cele două pentru cea mai eficienta performanța.

Moduri de rulare

Vă întrebați dacă OUTLANDER PHEV este mașina potrivită pentru dvs.?

Observați cum lucrează împreună motoarele electrice și motorul pe benzină, indiferent de tipul de călătorie.

Frânare regenerativă

Încărcați bateria în timp ce mergeți

Energia kinetică este generată natural când vehiculul frânează. Pentru a vă ajuta să păstrați nivelul de energie din baterie, OUTLANDER PHEV folosește această energie. Cu alte cuvinte, motorul electric folosește impulsul vehiculului pentru a recupera energie care altfel s-ar pierde prin discurile de frână ca și căldură. Un selector cu padele de pe volan vă permite să controlați cantitatea de energie regenerată. Alegeți din șase nivele, în funcție de condițiile de mers. Un alt beneficiu al acestei tehnologii inovatoare este caracterul mai ecologic: vă bazați pe motorul pe benzină mai rar.

Prioritate electrică

Control total în vârful degetelor

Puteți alege ca OUTLANDER PHEV să ruleze doar pe electricitate folosind comutatorul EV Priority. În acest timp, pe lângă că este mai economică, mașina va rula aproape în liniște. Imaginați-vă că puteți trece pe străzile orașului sau pe drumuri de țară în primele ore ale zilei și nimeni nu va fi deranjat.

Emisii CO2 scăzute

Un SUV cu emisii CO2 ultra-scăzute

Pentru că OUTLANDER PHEV valorifică energie electrică mai des, este mult mai „verde”, cu emisii CO2 ultra-scăzute de doar 40g/km(NEDC) și 46g/km(WLTP).
outlander phev
Pentru a afla mai multe despre senzatia unei călătorii cu OUTLANDER PHEV, accesati sectiunea Masina