Tehnologia Plug-in Hybrid EV

OUTLANDER PHEV este un Plug-in Hybrid EV. Are un motor pe benzină de 2,4 litri extrem de eficient și două motoare electrice cu tehnologie avansată (EV). Nu este doar o revoluție. Este EV-oluție.

Care este diferențe dintre sistemele Hybrid, EV și PHEV?

Un vehicul hibrid folosește atât un motor pe benzină cât și o baterie internă ca principale surse de curent, dar bateria poate fi încărcată doar când vehiculul este în mișcare. Un vehicul electric (EV) este alimentat doar de baterie, dar poate fi încărcat de la o priză de rețea (extern). Un vehicul plug-in hybrid electric (PHEV) are un motor pe benzină și o baterie care poate fi reîncărcată de la o priză de rețea. Deci nu este doar convenabil sa încărcați, dar este și mai adaptabil, pentru că aveți două forme de alimentare care lucrează în armonie.

Faceti cunostinta cu

OUTLANDER PHEV

Sunt un SUV electric dar am și un motor pe benzină care poate fi folosit atunci când e nevoie.

Tehnologia de mâine, disponibilă azi

Cu OUTLANDER PHEV, motorul pe benzină este pentru deplasarea convențională, atunci când este nevoie. Motorul electric dublu oferă un parcurs mai silențios și economic. Pentru că OUTLANDER PHEV este atât de avansat, trece lin între cele două moduri pentru a oferi cea mai eficientă performanță.

Vă întrebați dacă OUTLANDER PHEV este mașina potrivită pentru dvs.?

Observați cum lucrează împreună motoarele electrice și motorul pe benzină, indiferent de tipul de călătorie.

În afara orașului

Modul Series Hybrid (Motor electric + asistență la motorul pe benzină)

Motoarele electrice acționează vehiculul folosind electricitate generată de motorul pe benzină. Acesta generează electricitate pentru a reîncărca bateria când nivelul este scăzut și pentru a crește puterea când nivelul este scăzut și pentru a crește puterea când accelerați rapid sau urcați o rampă.

Pe autostradă

Modul Parallel Hybrid (Motorul pe benzină + asistență de la motorul electric)

Motorul pe benzină acționează vehiculul la viteze mari, etc. (când eficiența lui este mare) cu sprijin de la motoarele electrice când este nevoie de putere suplimentară.

În oraș sau navete scurte

Modul EV (Doar motor electric)

Motoarele electrice acționează vehiculul folosing electricitate de la baterie, consumul de combustibil fiind zero și la fel și emisiile de CO2. Condusul e mai silențios, curat și puternic. Viteza maximă este 135km/h.

Frânare regenerativă

Încărcați bateria în timp ce mergeți

Energia kinetică este regenerată natural când vehiculul frânează. Pentru a vă ajuta să păstrați nivelul de energie din baterie, OUTLANDER PHEV folosește această energie. Cu alte cuvinte, motorul electric folosește impulsul vehiculului pentru a recupera energie care altfel s-ar pierde prin discurile de frână ca și căldură. Un selector cu padele de pe volan vă permite să controlați cantitatea de energie regenerată. Alegeți din șase nivele, în funcție de condițiile de drum. Un alt beneficiu al acestei tehnologii inovatoare este caracterul mai ecologic: vă bazați pe motorul pe benzină mai rar.

Prioritate electrică

Control total la vârful degetelor

Puteți alege ca OUTLANDER PHEV să ruleze doar pe modul EV (100%) folosind comutatorul EV Priority. În acest timp, pe lângă faptul că este mai economică, mașina va rula aproape în liniște. Imaginați-vă că puteți trece pe străzile orașului sau pe drumuri de țară în primele ore ale zilei și nimeni nu va fi deranjat.

Emisii CO2 scăzute

Un SUV cu emisii CO2 ultra-scăzute

Pentru că OUTLANDER PHEV valorifică energie electrică mai des, este mult mai „verde”, cu emisii CO2 ultra-scăzute de doar 46g/km (WLTP).

outlander phev

Pentru a afla mai multe despre senzația unei călătorii cu OUTLANDER PHEV, accesați secțiunea Mașina