Exterior

Nu vă achiziționați un OUTLANDER în ideea de a se încadra în peisaj. Aspectul său puternic, de la partea frontală încrezătoare până la partea anterioară atractivă, va întoarce capete oriunde mergeți. 

Un roșu mai bogat, mai profund

Culoarea Red Diamond

OUTLANDER este disponibil într-o gamă de culori dimanice, inclusiv noua culoare Red Diamond în 6 straturi, cu un finisaj mai bogat, mai profund. 

O fuziune între protecție și performanță

DYNAMIC SHIELD

Cu o nouă mască superioară și o  nouă bară de protecție, partea din față a noului model OUTLANDER este mai sportivă și mai aerodinamică. Dar nu este vorba numai de aspect. Partea frontală încorporează și DYNAMIC SHIELD, un design unic, care oferă protecție mai mare masinii și pasagerilor.

Lumini mai bune pe toate părțile

Faruri LED de înaltă tehnologie

În față, faruri LED foarte eficiente, farurile de zi și cele de ceață au fost amplasate mai departe pentru a lumina drumul cu lumină albă intensă. În spate, lămpile de poziție spate și o lampă de stop cu montură înaltă ofertă vizibilitate pentru autoturismele din spate. Lămpile de semnalizare laterale (indicatoare) de pe marginea exterioară a oglinzilor exterioare alertează bicicliștii, pietonii și alte vehicule, că sunteți pe punctul de a vira. 

Hayon electric

Încărcarea și descărcarea mult mai ușoare

Ați încercat vreodată să deschideți portbagajul cu brațele pline de echipamente sau cumpărături? Știm ce înseamnă asta - și noi mergem la cumpărături. De aceea, hayonul electric al modelului OUTLANDER vă oferă trei opțiuni: puteți folosi telecomanda, un buton de pe bord sau un buton de pe hayon. 

Păstrați câmpul vizual liber

Senzori de ploaie și lumină

Reglarea ștergătoarelor când ploaia se întețește sau să vă amintiți să aprindeți luminile când cade noaptea sunt niște sarcini neplăcute. Ei bine, de acum încolo nu mai este nevoie: senzorii detectează cantitatea de ploaie și lumina și pornesc automat ștergătoarele sau luminile, după caz. Astfel, vă puteți concentra 100% la drum. 

Deschideți mașina stând lângă ea

Acces fără cheie

Senzorii din mașină detectează când cheia este în apropiere, fie că este în buzunar sau într-o geantă. Deci, tot ce trebuie să faceți este să apăsați un buton pe exteriorul ușilor din față sau portbagaj pentru a le descuia. Și am făcut și pornirea sau oprirea motorului fără cheie:  apăsați pe butonul pentru start motor din cabină.

Capacitate de tractare

Abilități impresionante de tractare

OUTLANDER poate tracta o remorcă cu frâne cu greutatea de 1.600 kg, ceea ce este ideal dacă doriți să tractați o rulotă sau o remorcă pentru biciclete.

Ediție limitată

Obțineți finisajele speciale

Dacă doriți să atrageți și mai multe priviri admirative, există un pachet special pe care îl puteți alege. Acesta dispune de jante din aliaj negru de 18”, mască frontală neagră, oglinzi exterioare și alte detalii negre, precum plăcuțele și garniturile ușilor. Iar înăuntru, dispuneți de căptușeală neagră plafon și pedale de aluminiu stil F-1.

outlander
Pentru a descoperi interiorul OUTLANDER în detaliu, accesați secțiunea Interior.