Exterior

Nu vă cumpărați un OUTLANDER și apoi să vă așteptați să se încadreze în peisaj. Aspectul lui puternic, de la fața încrezătoare și până la spatele atractiv va întoarce capete oriunde mergeți.
Imagine severă care nu trece neobservată

Formă Sculptată a Caroseriei

Imagine severă care nu trece neobservată

Fiecare centimetru al acestei mașini a fost avut în vedere meticulos, de la grila cromată remodelată, până la luminile LED care se întind până la hayon. De aceea OUTLANDER este una din cele mai frapante mașini din punct de vedere vizual, din clasa sa.
O fuziune între protecție și performanță
O fuziune între protecție și performanță

Dynamic Shield

Frontul distinctiv al vehiculului este numit „Dynamic Shield”. Nu doar încadrează fața mașinii cu linii teatrale, ci îi conferă o formă aerodinamică, ceea ce-i îmbunătățește performanțele și oferă o protecție mai ridicată atât mașinii cât și pasagerilor.
Vedeți mai mult din drum
Vedeți mai mult din drum

Faruri LED cu auto-egalizare

Auto Levelling corectează farurile în baza încărcării, accelerării și frânării. Acest lucru înseamnă că farurile vor fi întotdeauna îndreptate acolo unde trebuie.

Hayon electric

Încărcarea și descărcarea mult mai ușoare

Ați încercat vreodată să deschideți portbagajul cu brațele pline de echipamente sau cumpărături? Știm ce înseamnă asta. De aceea, hayonul electric al modelului OUTLANDER vă oferă trei opțiuni: puteți folosi telecomanda, un buton de pe bord sau un buton de pe hayon pentru a-l deschide și închide.
Păstrați câmpul vizual liber
Păstrați câmpul vizual liber

Senzori de ploaie și lumină

Reglarea ștergătoarelor când ploaia se întețește sau să vă amintiți să aprindeți luminile când cade noaptea sunt niște sarcini neplăcute. De acum încolo nu mai este nevoie: senzorii detectează cantitatea de ploaie și lumina și pornesc automat ștergătoarele sau luminile, după cum caz. Dumneavoastră vă puteți concentra 100% la drum.
Deschideți mașina stând lângă ea
Deschideți mașina stând lângă ea

Acces fără cheie

Senzorii din mașină detectează când cheia este în apropiere, în buzunar sau într-o geantă. Ceea ce trebuie să faceți este să apăsați un buton pe exteriorul ușilor din față sau portbagaj pentru a le descuia. Si am făcut și pornirea sau oprirea motorului fără cheie: apăsați pe butonul pentru start motor din cabină.

Capacitate de tractare

Abilități impresionante de tractare

Cu OUTLANDER puteți tracta o remorcă cu frâne cu greutatea de 1.600 kg, ceea ce este ideal dacă doriți să trageți o rulotă sau o remorcă pentru biciclete.
outlander
Pentru a explora în detaliu interiorul modelului OUTLANDER, accesati sectiunea Interior.