Interiorul

OUTLANDER are un interior construit atât pentru confort cât și pentru a fi practic. Chiar și în cele mai lungi călătorii timpul trece repede datorită spațiului generos din cabină și scaunelor confortabile. Și este plin de suficiente elemente de tehnologie modernă pentru a face o plăcere din condus.
Nimeni nu rămâne pe afară
Nimeni nu rămâne pe afară

O cabină spațioasă

Ușile mari din spate fac intrarea și ieșirea mai ușoare și există și o mulțime de spațiu pentru cap și picioare. Cu șapte locuri, încape toată familia sau chiar o echipă de pana la șapte jucători.
Bicicleta intră cu totul
Bicicleta intră cu totul

Spațiu de încărcare flexibil

Puteți aranja al doilea și al treilea șir de scaune pentru a transporta aproape orice combinație de pasageri. Cu al doilea șir de scaune ridicate aveți un spațiu de încărcare impresionant de 781 litri. Lăsați jos complet al dailea rând de scaune rabatabile și veți avea un spațiu de 1.608 litri. Care este atât de mare încât aproape aveți ecou în el.

Multi Around Monitor

Vedeți mașina din orice unghi

Acele manevre dificile tocmai au devenit mai ușoare. Camerele montate în fața, spatele și lateralele vehiculului (inclusiv o vedere compusă, de sus) vă vor arăta ce se află în unghiurile moarte și vă vor ajuta să parcați mai ușor. Vă vor ajuta și să detectați dacă un vehicul sau un pieton traversează prin spatele mașinii.

Depozitare la bord

O mulțime de spațiu de depozitare

La Mitsubishi Motors, considerăm că nici un detaliu nu este prea mic pentru a fi trecut cu vederea. De aceea, am petrecut mult timp gândindu-ne la spațiul de stocare de la bord. Veți observa o cutie în consola centrală, buzunare mari pe uși, suporturi de pahare și chiar și un suport de ochelari de soare.
Confortabile în orice călătorie
Confortabile în orice călătorie

Design-ul scaunelor

Scaunele care parcă vă îmbrățișează sunt disponibile în material textil bicolor cu cusături sau piele somptuoasă. Puteți alege și un scaun pentru șofer reglabil electronic și scaune față cu încălzire pentru a vă ține de cald.
O cabină conectată perfect
O cabină conectată perfect

Sistemul de Comunicații Multi-Funcții al Mitsubishi (MMCS)

Sistemul de Comunicații Multi-Funcții de la Mitsubishi pune șoferul la conducere. Ecranul sensibil la atingere vă oferă informații despre consumul de combustibil și afișează hărți pentru navigație. Afișează și vederea de la camera din spate atunci când mergeți înapoi și vă permite să controlați cu ușurință sistemul audio.
Lărgiți perspectiva
Lărgiți perspectiva

Sistem Audio Smartphone Link Display (SDA)

Sistemul Audio Smartphone Link Display vă permite să integrați ușor telefonul mobil cu ajutorul aplicatiilor dedicate. Înseamnă că puteți folosi aplicațiile favorite și le și puteți activa prin control vocal. Puteți efectua apeluri și puteți verifica mesajele audio hands-free, rămânând astfel concentrat pe șosea tot timpul.
Orice aveți nevoie la îndemână
Orice aveți nevoie la îndemână

Comenzi pe volan

O mare parte din tehnologia din interiorul mașinii este la îndemâna dvs., datorită comenzilor de pe volan. Puteți seta viteza de croazieră, puteți gestiona sistemul audio și puteți efectua apeluri (via Bluetooth).
outlander
Pentru a afla mai multe despre tehnologia de protecție disponibila la bordul modelului OUTLANDER, accesați secțiunea Siguranță.