Interior

Outlander are un interior construit atât pentru confort cât și pentru a fi practic. Chiar și în cele mai lungi călătorii  timpul trece repede datorită spațiului generos din cabină și scaunelor confortabile. Și este plin de suficiente elemente de tehnologie modernă pentru a face o placere din condus. 

Smartphone Linked Display Audio (SDA)

Rămâneți conectați

Un panou central mai mare găzduiește sistemul Smartphone Linked Display Audio (SDA). Acest hub de infotisment din interiorul mașinii este mai bun decât oricând.  Acum dispune de un ecran de 8 inchi, un sistem de navigare modernizat TomTom și un procesor mai rapid pentru a încărca informații mult mai repede. Este, de asemenea, centrul pentru informații audio și starea călătoriei, cum ar fi consumul de energie și gama de rulare. Și, dacă acestea nu sunt suficiente, SDA vă permite să conectați telefonul smartphone la vehicul, prin aplicatii dedicate, astfel încât să puteți utiliza aplicațiile favorite. 

Sistemul Mitsubishi Power Sound

Dă volumul mai tare

Am creat acest sistem de sunet superior special pentru OUTLANDER. Un amplificator de putere de 510w vă oferă tot volumul de care aveți nevoie. Un difuzor de titaniu în partea din față acoperă gama inalta și un woofer în partea din spate acoperă gama joasă. Alte opt boxe distribuite în întregul vehicul oferă un sunet mai bogat, mai echilibrat. Rezultatul general este un sistem de sunet în mașină care este mai bun decât majoritatea sistemelor home stereo.

Cabină spațioasă

Nimeni nu rămâne fără loc

Ușile mari din spate facilitează intrarea și ieșirea din mașină și este spațiu din belșug pentru cap și pentru picioare. Cu șapte locuri, încape toată familia sau chiar o echipă de fotbal de până la șapte jucători. 

Spațiu de încărcare flexibil

Bicicleta intră cu totul

Puteți aranja al doilea și al treilea rand de scaune in functie de nevoile dumneavoastra. Cu al treilea rand de scaune ridicate aveți un spațiu de încărcare impresionant de 781 litri. Lăsați jos complet al treilea rând de scaune rabatabile și veți avea un spațiu de 1.608 litri, care este atât de mare, încât aveți ecou în el. 

Multi Around Monitor

Vedeți mașina din orice unghi

Acele manevre dificile tocmai au devenit mai ușoare. Camerele montate în fața, spatele și lateralele vehiculului (inclusiv o vedere compusă, de sus, 360 de grade) vă vor arăta ce se află în unghiurile moarte și vă vor ajuta să parcați mai ușor. Vă vor ajuta și să detectați dacă un vehicul sau un pieton traversează prin spatele mașinii.

 

Scaune cu suport lombar

Confortabil în orice călătorie

Noile scaune care parcă îmbrățișează corpul nu doar că arată mai sportiv, dar dispun și de îmbunătățiri precum părți laterale conturate profund și suport lombar pentru șofer. Zona centrală a pernei a fost creată mai rezistentă la apă, ceea ce este excelent dacă veniți direct de la plajă. Iar noile scaune din spate sunt mai confortabile și oferă o susținere mai bună.

Design utilitar

Avem grijă la detalii

Există două porturi de încărcare USB (pentru pasagerii din față și din spate). Veți găsi foarte mult spațiu de depozitare la bord: un suport pentru 2 căni în consola centrală, suporturi pentru sticle în portieră și o priză de accesorii de 12V în zona de încărcare pentru alimentarea echipamantelor dumneavoastră.

Cabină confortabilă

Atingerea moale

Pentru a crește confortul și plăcerea de a conduce, cotiera consolei, ornamentele portierei și volanul au fost căptușite și au cusături duble cu contrast roșu. De asemenea, am folosit materiale de absorbție fonica în cabină, pentru a reduce zgomotul produs de motor, drum și vânt. 

outlander
Pentru a afla despre toată tehnologia de protecție de la bordul modelului OUTLANDER, accesați secțiunea Siguranță.