Mașina

Vă prezentăm ultima generație de SUV OUTLANDER. Indiferent dacă faceți naveta zilnic sau mergeți în regiuni rurale, Outlander este adaptabil și pregătit.
Gata pentru aventură
Capabilitate SUV

Gata pentru aventură

OUTLANDER prezintă toate beneficiile pe care vă așteptați să le găsiți la un SUV: o poziție înaltă de condus și gardă la sol ridicată, astfel că se descurcă la fel de bine cu șosele denivelate sau teren accidentat. Și oferă performanța energică de care aveți nevoie, inclusiv accelerație puternică și stabilitate.
Motor pe benzină MIVEC
Motor pe benzină MIVEC

Economie de combustibil impresionantă

Motorul MIVEC de 2,0 litri al OUTLANDER (MIVEC înseamnă Mitsubishi Innovative Valve Timing Electronic Control System – sistemul de distribuție variabilă controlat electronic) oferă o combinație convingătoare de performanțe rafinate, accelerație puternică și eficiență ridicată a combustibilului. Ceea ce înseamnă că veți petrece mai puțin timp alimentând și mai mult timp pe șosea.
Parcarea nu a fost nicicând atât de ușoară

Multi-Around Monitor

Parcarea nu a fost nicicând atât de ușoară

Camera de 360o face intrarea în locuri de parcare strâmte să fie o nimica toată. Puneți mașina în marșarier, iar camera vă furnizează automat o vedere clară a zonei din jurul vehiculului.
outlander interior
Control Adaptiv al vitezei de Croaziera

Navigare fără efort

Setați viteza dorită iar OUTLANDER o va păstra până când anulați setarea sau apăsați pe frână. Este perfect pentru navigarea fără efort pe autostradă sau șosele drepte, lungi.
Aplicarea frânei de mână este simplă
Frână Electronică de Parcare

Aplicarea frânei de mână este simplă

Comutatorul pentru frâna electronică de parcare înlocuiește maneta tradițională. Trageți în sus pentru a aplica și împingeți în jos pentru a elibera frâna iar când opriți la semafor, Brake Auto Hold ține vehiculul pe loc, chiar dacă luați piciorul de pe pedala de frână. Pentru a înainta, apăsați pe accelerație pentru a elibera frânele.

Parbriz încălzit

O vedere clară aproape imediată

Elementele de încălzire încorporate în sticlă vor elibera parbrizul mai repede decât spuneți „Jack Frost nipping at your nose”. Perfect pentru acele dimineți reci de iarnă.
outlander
Pentru a afla mai multe despre aspectul fabulos al modelului OUTLANDER-ului, accesati sectiunea Exterior.