Mașina

Vă prezentăm ultima generație de SUV OUTLANDER. Indiferent dacă faceți naveta zilnic sau mergeți în regiuni rurale, OUTLANDER este adaptabil și pregătit.

Super All Wheel Control (S-AWC)

Stabilitate excelentă

Sistemul extrem de avansat de tracțiune integrală controlează electronic forța de acționare și frânare pe fiecare roată. Rezultatul este o forță de antrenare mai concentrată in viraje și o stabilitate mai bună în orice condiții de drum. Acest sistem integrat funcționează printr-o combinație a funcțiilor Active Yaw Control, Active Stability Control și Anti-Lock Braking System (ABS).

Modul Off-Road

Tracțiune mai mare atunci când aveți nevoie

Îmbunătățiți tracțiunea off-road și stabilitatea vehiculului OUTLANDER chiar mai mult cu noul comutator Drive Mode Selector de pe consola centrală. Doar apăsați până când modul dorit apare în ecranul multifuncțional. Alegeți între setările ECO, Normal, Snow sau Lock.

Capacitate SUV

Gata pentru aventură

Outlander dispune de toate beneficiile pe care le-ați putea aștepta de la un SUV: o poziție înaltă de condus și gardă la sol ridicată, astfel că se descurcă la fel de bine cu șosele denivealte sau teren accidentat. Oferă performanța energică de care aveți nevoie, inclusiv accelerație puternică și stabilitate.  Și datorită cabinei spațioase care poate găzdui până la șapte pasageri și bagaje, este minunat pentru familii. 

Motor pe benzină MIVEC

Economie de combustibil impresionantă

Motorul MIVEC de 2,0 L 16-valve MIVEC* pe benzină oferă o combinație convingătoare de performanțe rafinate, accelerație puternică și eficiență ridicată a combustibilului. Funcția Auto Stop & Go oprește motorul în cazul opririlor în trafic, reducând consumul de combustibil și emisiile de CO2 fără a perturba sistemele electronice.  Motorul repornește imediat, astfel încât nu veți aștepta niciodată.

*Sistem inovativ Mitsubishi de distribuție variabilă cu control electronic.

Frână de parcare electrică

Aplicarea frânei de mână este simplă

Comutatorul pentru frâna electrică înlocuiește maneta tradițională. Trageți în sus pentru a aplica și împingeți în jos pentru a elibera frâna, iar când opriți la semafor, Brake Auto Hold ține vehiculul pe loc, chiar dacă luați piciorul de pe pedala de frână. Pentru a înainte, apăsați pe accelerație pentru a elibera frânele. 

Parbriz încălzit

O vedere clară aproape imediat

Elementele de încălzire încorporate în sticlă vor curăța parbrizul mai repede decât puteți spune „Jack Frost nipping at your nose”. Perfect pentru acele dimineți reci de iarnă. 

CVT cu 5-Poziții

Treceți în Modul Sport

O nouă poziție „M” a fost adăugată în CVT*. Aceasta pune transmisia în Modul Sport. Astfel, dacă doriți emoția conducerii manuale, aceasta este setarea pe care trebuie să o selectați. În Modul Sport puteți trece și utilizând schimbătoarele cu padele de pe volan.

*Transmisia automată cu raport continuu variabil este un sistem care trece fără sa sesizati printr-o gamă larga de rapoarte de transmisie.

Suspensie îmbunătățită

Manevrare lină

Am mărit diametrul struturilor frontale și am îmbunătățit amortizoarele. Rezultatul este o manevrare stabilă, mai lină indiferent pe ce suprafață vă aflați și fără a sacrifica confortul. 

outlander
Pentru a descoperi mai multe despre aspectul fabulos al modelului OUTLANDER, accesați secțiunea Exterior.