Siguranța

Atunci când vine vorba despre siguranță, proiectăm totul de la bun început. OUTLANDER dispune de un sistem de frânare mai sigur, lumini mai sigure și o cabină mai sigură pentru a vă proteja pe dumneavoastră și ceilalți pasageri.

Sistem Forward Collision Mitigation (FCM – ATENUAREA COLIZIUNII FRONTALE)

Mai în siguranță în cazul unei coliziuni

Cu o combinație de camere și radar cu laser, sistemul FCM va evalua distanța și viteza dvs. în comparație cu vehiculul din față. Dacă sistemul detectează un pericol de coliziune, emite o avertizare și încetinește automat vehiculul.

Sistem Adaptive Cruise Control (ACC – Control Adaptiv al Vitezei de Croazieră)

Vă ajută să păstrați o distanță de siguranță

Acest sistem folosește un radar pentru a păstra o distanță de siguranță față de vehiculul din față. Dacă acesta este prea aproape, încetinește sau se oprește, ACC va încetini sau va opri automat vehiculul dumneavoastră. Oferă siguranță mai mare și liniște sufletească, în special când este aglomerat la pornire/ oprire. 

Sistem Lane Departure Warning (LDW – Avertizare de Părăsire a Benzii)

Dacă deviați, mașina vă va spune

Această funcție inteligentă va emite un semnal sonor și va afișa o avertizare pe bord pentru a vă anunța că vehiculul a deviat de la bandă și nu folosiți semnalizatoarele. 

Sistem Automatic High Beam (AHB – Fază lungă automată)

Alternează fazele pentru dumneavoastră

Pentru a face condusul noaptea mai ușor, faza lungă trece automat pe fază scurtă când se detectează vehicule venind din față. Odată ce vehiculul din față a trecut, revine la faza lungă. Nu va mai trebui să luați mâinile de pe volan pentru a face manual schimbarea. 

Sistem Blind Spot Warning (BSW – Avertizare Unghi Mort)

Nu veți mai avea unghiuri moarte

Această funcție folosește senzori cu radar pentru a detecta dacă există vehicule în unghiurile moarte. Dacă vă pregătiți să schimbați banda iar sistemul detectează ceva, în oglinda laterală de pe partea cea mai apropiată de obstacol se aprinde o lumină și se declanșează un semnal sonor.

Sistem Rear Cross Traffic Alert (RCTA – Alertă la Traficul din Spate)

Marșarier cu încredere

Dacă senzorii cu radar de pe bara de protecție din spate detectează un vehicul care se aproprie când ați pus mașina în marșarier, un mesaj de avertizare apare în afișajul multi-informații, este emis un semnal sonor iar un indicator licărește în ambele oglinzi laterale.

Sistemul Ultrasonic Misacceleration Mitigation (UMS – Sistemul Ultrasonic de Atenuare a Accelerării Accidentale)

Fără miscari bruște

Pentru a preveni coliziunile în timpul parcării, se aude un semnal sonor și se afișează o avertizare dacă senzorii din față detectează un obstacol în apropriere. Accelerația este și ea controlată dacă puneți piciorul din greșeală.

Sistem Hill Start Assist (HSA – Asistență la Pornirea în Rampă)

Nu mai rulați înapoi în rampă

HSA face mai ușoară pornirea în rampă abruptă prevenind rularea înapoi a vehiculului. Când este detectată o pantă, acest sistem menține automat frânele până când se aplică accelerația. 

Caroserie RISE (Reinforced Impact Safety Evolution – Sistem de Ranforsări pentru Protecție la Impact)

O cabină cu carcasă de protecție

Outlander este construit cu caroseria noastră cu sistem avansat de ranforsări pentru protecție la impact. Acesta plasează în mod strategic ranforsări în punctele critice pentru a ajuta direcționarea și absorbirea energiei în cazul unei coliziuni serioase. Astfel că dumneavoastră și pasagerii rămâneți în siguranță atunci când este mai mare nevoie.

Sistem cu 7 Airbag-uri SRS

Protecție pentru toți pasagerii

Pentru a rămâne, dumneavoastră și ceilalți pasageri, în siguranță în cazul unei coliziuni, Outlander vine echipat cu un sistem cu 7 airbag-uri. Ocupanții scaunelor din față sunt protejați de airbag-uri frontale plus un airbag suplimentar la nivelul genunchilor pentru șofer în cazul unei coliziuni frontale. În cazul unei coliziuni laterale, ocupanții din față sunt protejați de airbag-uri laterale, iar ocupanții de pe ambele rânduri sunt protejați de airbag-uri tip cortină care se întind de-a lungul laturilor.

Caroserie sudată rigidă

Protecție suplimentară

OUTLANDER are o structură extrem de rigidă a caroseriei. Acest lucru a fost realizat prin sudarea în puncte și prin utilizarea adezivilor structurali pe ușile și deschiderile hayonului. Rezultatul este manevrarea mai stabilă.

outlander
Ce ati vrea sa faceti in continuare?