Noua generație Mitsubishi COLT

Noul Mitsubishi COLT

Mitsubishi Motors dezvăluie noul COLT - construit pe baza succesului celor 6 generații anterioare - poziționat în segmentul B pentru publicul european.

Ce îl face atât de special?

  • 3 motorizari disponibile, inclusiv Hybrid (HEV)
  • 4 versiuni de echipare, cu multiple posibilitati de personalizare
  • Suită completă de funcții ADAS și Infotainment

În showroom-uri din luna octombrie 2023

Mai multe detalii

Dynamic Shield

Noul COLT aduce un design dinamic și modern, atât în aspectul exterior cât și în cel interior. Partea frontală, încadrată de lumini full-LED, pare sculptată. Designul luminilor de rulare pe timp de zi LED (DRL) oferă noului COLT o semnătură unică, integrând designul frontal Mitsubishi Motors - Dynamic Shield.

„După lansarea noului ASX in martie, noul COLT marchează reîntoarcerea Mitsubishi Motors în segmentul compact B european și de asemenea revenirea unei embleme renumite pentru brand”, a declarat Frank Krol, Președinte & CEO al Mitsubishi Motors Europe. „Cu gama sa de tehnologii avansate și grupuri motopropulsoare – inclusiv un sistem complet hibrid - noul COLT va spori semnificativ oferta noastră de produse”.

Interior

Dotat cu cea mai recentă tehnologie de infotainment, interiorul noului COLT combină stilul și confortul, cu spațiul și versatilitatea, iar experiența digitală din interiorul noului COLT este pe măsura abordării dinamice a designului vehiculului.

Sistemul Smartphone-link Display Audio (SDA) montat central, acționează ca interfață principală între șofer și sistemele vehiculului și infotainment. SDA vine în formate de 7 inchi (landscape) și de 9,3 inchi (portret) cu replicare wireless a smartphone-ului (Apple CarPlay® și Android Auto™) ca standard, cu versiuni de top care oferă și sistemul audio BOSE® Premium.

Siguranță, comoditate și confort

Noul COLT integrează o serie de senzori ultrasonici, camere și radar pentru asigurarea unei vederi de 360° a vehiculului și a aduce o suită completă de sisteme ADAS vehiculului din segmentul B, ajutându-l să mențină siguranța ocupanților și a celorlalți participanți la trafic, precum și să elimine din stresul asociat cu condusul.

Cruise Control Adaptiv cu Stop & Go, Monitorul cu Vizualizare 360°, Faza Lungă Automată, Avertizarea de Unghi Mort, Sistemul de Atenuare a Coliziunii Frontale, Avertizare la Părăsirea Benzii, Asistentul de Păstrare a Benzii, Asistentul de Parcare, Alerta privind Traficul din Spate și Recunoașterea Indicatoarelor Rutiere sunt doar câteva din sistemele disponibile pe Noul COLT

Grupuri motopropulsoare

·       1,0L MPI**:  motor termic pe benzină, cu injecție multi-punct, în 3 cillindri, cu transmisie manuală cu cinci trepte. Putere: 65CP. CO2***: 119-122g/km.

·       1,0L MPI-T**: motor termic pe benzină, cu injecție multi-punct cu turbocompresor, în 3 cilindri, cu transmisie manuală cu șase trepte. Putere: 90CP. CO2***: 118-121g/km.

·       1,6L Hybrid (HEV)**: motor termic pe benzină 1,6 litri cu două motoare electrice și o baterie de 1,2 kWh cuplată la o cutie de viteze automată, multimodală. Putere (combinată): 145CP. CO2***: 93-101g/km.

Mitsubishi Service Commitment

Ca și restul modelelor din gama Mitsubishi vândute în Europa, noua generație COLT vine cu Angajamentul Service Mitsubishi, care include:

• 5 ani / 150 000 km garanție oferită în România.

• 12 ani garanție anticoroziune.

• 8 ani/160 000 km garanție baterie de tracțiune.

• Garanție de 8 ani/160 000 km pentru capacitatea bateriei.

• Asistență rutieră de 5 ani (Pachetul de asistență Mitsubishi).