• 5 Motive Bune
  1. Autonomie de pana in 800 km
  2. O calatorie extrem de confortabila
  3. Eficienta de maine, astazi
  4. Raspuns rapid si placut
  5. Tehnologie pentru viitor
 • :

  TrimImage
  Loading

  Preț de lista
  Preț Emisii
  Preț Culoare
  Tichet Remat
  Discount

  PRET per model cu TVA INCLUS.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

 • Prețul final include contravaloarea Ecotichetului de 20.000 lei cu TVA şi prima de casare de 6.500 lei cu TVA, prin Programul de Stimulare a înnoirii parcului auto national pentru anul 2017 (Rabla Plus 2017) derulat de AFM şi finanțat din Fondul pentru Mediu şi oferta Mitsubishi aflată în derulare. Prețul poate suferi modificări în funcție de evoluția cursului RON-EUR la care se calculează valoarea tichetului Rabla. Ofertă supusă unor termene şi condiții, în limita stocului de autovehicule disponibil si in limita fondurilor disponibile la AFM pentru programele Rabla Clasic si Rabla Plus 2017.

  Outlander PHEV interior
discover more
 • promotion block outlander
 • Descarcă

 • promotion block2
Discover more
 • O NOUA DIRECTIE DE DESIGN

  Dynamic Shield

  Dynamic Shield (Scut dinamic)

  Noul design frontal al Mitsubishi Motors, „Scut Dinamic” moşteneşte funcţionalitatea generaţiilor succesive de Pajero şi Lancer Evolution. Secţiunea centrală neagră exprimă putere şi performanţă, învăluită din ambele părţi şi de jos într-un simbol muscular al protecţiei pentru om şi maşină.
  Acest design nu ţine doar de formă, ci are un înţeles real înrădăcinat în funcţionalitate şi va oferi baza pentru designul frontal al modelelor viitoare de Mitsubishi. Masti frontale potrivite vor fi dezvoltate în baza acestui concept pentru diverse clase de vehicule.

  The Outlander PHEV's Embodiment of Dynamic Shield

  Integrarea scutului dinamic la Outlander PHEV

  Masca frontală masivă camuflată oferă o senzaţie de sportivitate, iar acest front este învăluită din trei direcţii, dinspre barele de protecţie stânga şi dreapta şi dinspre jos, pentru a crea un „scut” protector.

  În contrast faţă de abordarea anterioară într-un design care făcea referire la „mediu” şi „tehnologie de vârf” şi care a fost rafinat fără a deveni dominant, gândirea din spatele acestei schimbări curajoase este o interpretare dinamică ce aduce esenţa Mitsubishi în prim-plan. Acest vehicul marchează punctul de cotitură de la care designul evoluează ca un mijloc de consolida prezenţa Mitsubishi Motors.

  Front grille available in dark and chrome and piano black

  Grila frontala este disponibila in crom si negru 

  Grila frontală exprimă putere şi performanţă, cu secţiunea sa centrală neagră înconjurată de stilizarea de la capătul barei de protecţie. Accentele de crom din lateral exprimă forţa şi rafinamentul unui SUV premium.

  A Design that only PHEV can pull off

  Un design cu care doar PHEV se poate lauda

  Conceptul OUTLANDER PHEV a devenit mai apropiat de SUV şi astfel adoptă un design mai înclinat spre SUV-uri pentru protecţia inferioară frontală în forma unei plăci mari argintii. Pentru a obţine un aspect care accentuează mai mult decât doar forţa frontului, şasiul este negru uniform cu model aplicat pe lateralul acestuia.

  LED daytime running lamps (LED DRL) / position lamps

  Faruri de zi si pozitii cu tehnologie LED 

  Farurile LED şi farurile LED pentru zi (LED DRL) / poziţiile accentuează siguranţa crescând vizibilitatea şi adăugând un strop de stil în plus.

  Rear Design

  Design spate

  În faţa vehiculului, farurile şi grilajul exprimă o senzaţie de largheţe şi pentru simetrie, există o senzaţie similară de largheţe şi stabilitate şi în spate. Modelele anterioare s-au folosit de un design care se finaliza în laterale, pe când la noul model, faţa învăluie flancurile pentru a da impresia de lăţime.

  Super wide LED rear combination lamp extends to the tailgate

  Lampa combinata LED super lata din spate, se intinde pana la portbagaj

  Lămpile combinate LED clar vizibile din spate sunt proiectate pentru a accentua siguranţa şi stilul.

  Shark fin type antenna

  Antena tip aripioara de rechin 

  Antena tip aripioară de rechin este disponibilă pentru a adăuga sportivitate şi rafinament.

  Silver skid plate

  Placa argintie 

  Placa argintie de pe bara de protecţie spate denotă stabilitate şi un design SUV robust.

  DESIGN FUNCTIONAL

  Aerodynamic design

  Design aerodinamic

  Dispune de un design aerodinamic dezvoltat la un standard extrem de ridicat pentru un SUV. Repetând analiza computerizată a fluidelor şi efectuând numeroase experimente în tunelul de vânt, OUTLANDER PHEV a reuşit să combine funcţii aerodinamice superioare cu un design exterior atractiv. Acest design aerodinamic contribuie major la economia îmbunătăţită a combustibilului, reducerea emisiilor de CO2 şi stabilitate atunci când se conduce cu viteză mare.

  Wheels

  Rotile

  Noile roţi din aliaj 18-inch au un design lustruit mecanizat, cu două nuanţe de negru şi argintiu, accentuând luxul şi sportivitatea.

  Electric tailgate

  Usa de portbagaj electrica 

  Uşa de portbagaj poate fi deschisă şi închisă automat de la un buton aflat lângă scaunul şoferului.

  DESIGN-UL OUTLANDER PHEV PENTRU DIVERSE IPOSTAZE

  A design suited to city driving

  Un design potrivit pentru mediul urban 

  Ca şi frontul energic şi puternic, farurile şi lămpile din spate folosesc LED-uri, contribuind la o imagine de sofisticare avansată potrivită mediului urban.

  A design that also shines outdoors and off road

  Un design care straluceste in mediul rural si in Off-Road

  Acest design vibrant, care pune în prim plan esenţa Mitsubishi, este moştenitorul părţii funcţionale a lui Pajero şi Lancer Evolution şi arată bine afară şi off road.

 • INTERIOR DE CALITATE

  Outlander PHEV interior v1

  Confort, spatiu si rafinament 

  Apucaţi volanul din piele cu 4 spiţe, simţiţi interiorul sofisticat cu o consolă mai rafinată şi model decorativ, facilităţi luxase şi multe altele. Scaunele sunt finisate cu meticulozitate, cu materiale de înaltă calitate, iar spătarele scaunelor din spate pot fi rabatate pentru a răspunde în mod flexibil necesităţii unui spaţiu mai larg pentru bagaje.

  TAPITERIE 

  Black leather

  Piele neagra 

  * Scaunele din piele includ piele sintetică pe margini, pe spate şi tetieră (de asemenea pe lateralul cotierei centrale din spate, cotierelor de pe uşi şi tapiţeria uşilor).

  Dark brown leather

  Piele brun (maro) inchis

  * Scaunele din piele includ piele sintetică pe margini, pe spate şi tetieră (de asemenea pe lateralul cotierei centrale din spate, cotierelor de pe uşi şi tapiţeria uşilor).

  Comfort Tech (C-TEC)

  Comfort Tech (C-TEC)

  * Material functional care nu se simte prea rece sau prea cald in conditii de temperatura extrema. 

  Door trim

  Tapiteria usii

  Cusăturile de pe scaun şi tapiţeria uşilor creează o senzaţie de adâncime. Butoanele negru-pian pentru geamuri şi un ornament negru cu model oferă interiorului un aspect mai rafinat.

  Steering wheel

  Volanul 

  Volanul dispune de un nou design cu 4 spiţe, piele moale de înaltă calitate pentru mai bună aderenţă, accente din crom şi butoane argintii. 

  Centre console

  Consola centrala 

  Consola centrala cu ornament cu model negru şi argintiu este mai lată şi mai înaltă decât la vehiculele premium. 

  PANOUL DE INFORMATII 

  Energy usage indicator

  Indicatorul privind folosirea energiei 

  Cât de eficient conduceţi? Indicatorul privind folosirea energiei vă informează îndreptând acul spre zona Power, Eco sau Charge.

  Charge and save

  Incarcati si economisiti 

  Controlul asupra utilizării bateriei este la îndemâna dvs. Apăsaţi CHRG pentru a încărca bateria prin motor. Apăsaţi SAVE pentru a reduce utilizarea energiei din baterie. 

  ECO Score

  Scorul ECO

  Indică nivelul eco al stilului dvs. de condus. Cu cât mai multe frunze verzi – cu atât mai bine. 

  ECO Mode Control

  Controlul modului ECO

  Apăsaţi pentru o utilizare mai eficientă a energiei motoarelor, aerului condiţionat şi 4WD. 

 • EXPERIENTA PHEV

  EXPERIMENTEAZA AZI EFICIENTA DE MAINE

  Experience the power of gliding

  Experimentati puterea planarii

  1. Motor Twin Motor 4WD şi S-AWC
  Motoarele separat montate pe osiile din faţă şi spate furnizează o performanţă 4WD incredibilă cu S-AWC care asigură o stabilitate excelentă în mers şi manevrare intuitivă, liniară.

  2. Motor de 2,0 litri
  Motorul puternic, extrem de eficient minimizează emisiile de CO2.

  3. Generatorul
  Generatorul de înaltă performanţă transformă puterea motorului în electricitate pentru a reîncărca bateria şi a asista motoarele atunci când este nevoie.

  4. Motor PDU faţă şi EMCU spate
  Aceste unităţi inteligente de control contribuie la o eficienţă energetică mai ridicată şi control optim al motorului cu cuplu maxim instant care depăşeşte un motor de 3,0 litri pe benzină.

  5. Bateria
  Bateria este depozitată sub podea, pentru a maximiza spaţiul interior şi pentru a coborî centrul de gravitate pentru o mai bună siguranţă şi manevrabilitate. 

  PHEV's efficiency

  Eficienta PHEV

  Sistemul inovator Plug-in Hybrid EV este extrem de eco-eficient. Bucuraţi-vă de un consum zero de combustibil şi zero emisii de CO2 în timpul condusului complet electric – precum şi de o călătorie incredibil de silenţioasă. Sau intraţi într-un mod hibrid pentru a călători pe distanţe şi mai mari cu emisii scăzute şi o impresionantă eficienţă a combustibilului combinată de 1,8 litri/100 km. Puteţi genera electricitate în timp ce conduceţi, pentru a vă bucura de întinderile vaste de ţinuturi sălbatice fără griji. 

  Electric driving

  Modul 100% Electric

  Modul EV Drive : Doar energie electrica
  Motoarele electrice alimentează vehiculul folosind electricitate de la baterie, consumul de combustibil fiind zero iar emisiile de CO2 tot zero. Acest mod de condus este silenţios, curat şi puternic. Viteza maximă este 120 km/h.

  Hybrid driving

  Modul Hibrid 

  Modul Serie Hibrid: Motor electric + asistenta motor termic
  Motoarele electrice acţionează vehiculul folosind electricitate generată de motorul pe combustie interna. Acesta generează electricitate când nivelul bateriei este scăzut şi pentru a spori forţa atunci când accelerăm rapid sau urcăm dealuri.

  Hybrid driving

  Modul Hibrid 

  Modul Hibrid Paralel: Motor termic + asistenta motoare electrice
  Motorul pe combustie acţionează vehiculul (la viteze mari, etc. atunci când eficienţa motorului este ridicată) cu asistenţă de la motoarele electrice când este nevoie de putere suplimentară.

  Regenerative braking level selector

  Selector regenerator pentru nivelul de franare 

  Aflat la îndemână pe volan, selectorul regenerator pentru nivelul de frânare vă permite să reglaţi cu uşurinţă forţa regeneratoare de frânare pe una din cele şase setări*.
  * Cu excepţia cazului când Adaptive Cruise Control (ACC) este activ. 

  SISTEMUL ECO DRIVE SUPPORT 

  ECO Drive support system

  Scorul ECO 

  Scorul ECO afişat în indicatorul de informaţii ECO oferă o senzaţie de satisfacţie pentru proprietarii de PHEV. De altfel, cu cât este mai plăcut condusul ecologic, cu atât oamenii devin mai conştienţi de importanţa acestuia.

  ECO Drive support system

  Modul ECO

  Modul ECO face ca aerul condiţionat să fie extrem de eficient din punct de vedere al energiei consumate şi moderează acceleraţia pentru a îmbunătăţi eficienţa combustibilului.

  ECO Drive support system

  Sfaturi pentru utilizarea optimă a funcţiilor pentru maximizarea plăcerii condusului.

  INCARCAREA

  Charging

  Incarcarea 

  ÎNCĂRCARE SIMPLĂ ACASĂ ŞI ÎN TIMPUL CĂLĂTORIEI
  Conectaţi pur şi simplu OUTLANDER PHEV la o priză de perete de acasă pentru a încărca bateria. Puteţi încărca în timp ce dormiţi cam în cinci ore* cu încărcătorul de la bord şi cablul de încărcare. Sau folosiţi încărcătorul rapid pentru a încărca 30 de minute (până la 80% din capacitate) la echipamentele de încărcare comerciale. Nivelul de încărcare este afişat pe panoul de instrumente.

  * Cu alimentare electrică de 230V/10A. 6,5 ore cu alimentare electrică 230V/8A.

  Regular charging

  Incarcare obisnuita 

  Puteţi încărca comod la dumneavoastră acasă. 

  Quick charging

  Incarcare rapida 

  Când călătoriţi, folosiţi încărcătorul rapid, pentru a economisi timp.

  Public charging

  Incarcare publica

  CHAdeMO în Europa. Actualizări lunare privind încărcătoarele CHAdeMO la staţiile de încărcare pot fi vizualizate pe website-ul CHAdeMO: http://www.chademo.com/wp/

  CONFORT

  CALATORIE CONFORTABILA

   
  Reduced body vibration

  Vibratii reduse ale sasiului 

  Vibraţia şasiului a fost redusă pentru performanţe mai bune, prin reducerea vibraţiilor acumulatorului şi ale motorului din spate, cauzate la rândul lor de zgomotul şi vibraţia şoselei.  

  Riding comfort, driving stability

   

  Rigiditatea ridicată a şasiului şi o nouă bară transversală pentru suspensia faţă asigură o călătorie mai stabilă şi o manevrabilitate mai eficientă.

  Riding comfort, driving stability

  Sasiul

  Rigiditatea şasiului a fost îmbunătăţită prin ranforsarea suporturilor pentru suspensie, ceea ce asigură de asemenea o performanţă mai precisă a suspensiei.

  Front suspension

  Suspensia fata

  Fitingurile suspensiei din faţă sunt mai rigide, contribuind la un răspuns al direcţiei şi suspensiei care se potriveşte mai bine cu intenţiile şoferului.

  Rear suspension

  Suspensia spate 

  Cilindrii amortizoarelor din spate sunt mai mari, pentru o senzaţie de stabilitate mai bună. Proprietăţile optimizate de amortizare accentuează mai bine stabilitatea în timpul mersului.

   
 • Experience the power of gliding

  Experimentati placerea planarii

  Mai silenţios şi tăcut. Stabil dincolo de orice termen de comparaţie. Noul OUTLANDER PHEV oferă o senzaţie de calm şi relaxare, de plutire pe şosea – mulţumită cuplului puternic şi stabilităţii solide a motorului Twin 4WD şi S-AWC. Este un sentiment de deplină satisfacţie care îmbunătăţeşte plăcerea fiecărei călătorii.

  RASPUNS LIN SI LINIAR 

  Black leather

  Raspuns lin si liniar 

  Doar un vehicul electric cu propulsare twin poate oferi un asemenea răspuns lin şi o asemenea accelerare. Sistemul integrat de control de ultimă generaţie oferă o manevrabilitate extrem de liniară şi performanţe care vă transformă într-un şofer mai bun. Sistemul PHEV bazat pe EV vă permite să conduceţi cu motorul electric, pentru a vă bucura de condusul pe distanţe lungi, lin şi curat, fără şocul schimbării. 

  Dark brown leather

  S-AWC (Super All Wheel Control)

  Acest sistem integrat de control, disponibil doar la Mitsubishi Motors, oferă o putere şi un control incredibile. Gestionând în mod optim sistemele AYC (Active Yaw Control), ABS (Anti-lock braking system) şi Active Stability Control (ASC) cu Traction Control (TCL), scoate în evidenţă întregul potenţial al Twin Motor 4WD fără a compromite siguranţa, confortul sau eficienţa combustibilului. Când se doreşte, puteţi apăsa butonul 4WD LOCK pentru a simula blocarea unui diferenţial central şi a distribui în mod optim cuplul pe toate cele patru roţi, pentru tracţiune şi stabilitate îmbunătăţite. 

  Twin motor 4WD

  Motor Twin 4WD

  Motoarele electrice de putere, montate separat pe axele din faţă şi spate furnizează instant cuplu la cerere pentru performanţe 4WD cu răspuns incredibil de rapid şi lin.

  4WD Lock switch

  Butonul 4WD Lock

  Modul NORMAL optimizează forţa de acţionare în faţă şi spate. Pentru tracţiune sporită, folosiţi butonul din consola de pe podea pentru a trece pe modul 4WD LOCK, care distribuie cuplul şi limitează rotirea roţilor. 

 • FUNCTII DE SIGURANTA 

  Technology for peace of mind

  Tehnologie pentru linistea sufleteasca 

  Noile caracteristici avansate privind siguranţa contribuie în mod inteligent la o călătorie mai sigură în OUTLANDER PHEV. Puteţi conduce cu mai multă încredere ştiind că dumneavoastră şi pasagerii dumneavoastră sunteţi bine protejaţi de un şasiu robust RISE şi de măsuri de siguranţă complexe şi de top. 

  Euro NCAP 5-Star

  5 Stele la testele Euro NCAP 

  OUTLANDER PHEV a obţinut 5 stele Euro NCAP în 2013 şi premiul Euro NCAP Advanced în 2013 (pentru sistemul FCM).

  SIGURANTA ACTIVA:

  ADAPTIVE CRUISE CONTROL (ACC - SISTEM DE CONTROL ADAPTIV)

  *sistem disponibil doar pe baza de comanda.  

  Adaptive cruise control system (ACC)

  Sistem de control adaptiv al vitezei de croazieră (ACC)

  1. În faţă nu se află niciun vehicul

  Viteza selectată este menţinută chiar dacă luaţi piciorul de pe pedala de acceleraţie.daptive cruise control system (ACC).  

  Adaptive cruise control system (ACC)

  Sistem de control adaptiv al vitezei de croazieră (ACC)

  2. Vehicul în faţă . 

  Distanţa selectată între dumneavoastră şi vehiculele din faţă este menţinută.


  Adaptive cruise control system (ACC)

  Sistem de control adaptiv al vitezei de croazieră (ACC)

  3. Vehicul în faţă (încetineşte/opreşte) 

  Când vehiculul din faţă încetineşte sau opreşte, ACC încetineşte sau opreşte vehiculul dvs.

     
  Adaptive cruise control system (ACC)

  Sistem de control adaptiv al vitezei de croazieră (ACC)
  Indicare ACC pe afişajul multi-informaţii

  FORWARD COLLISION MITIGATION SYSTEM (FCM - SISTEM DE ATENUARE A IMPACTULUI FRONTAL)

   *sistem disponibil doar pe baza de comanda. 

   

  FORWARD COLLISION MITIGATION SYSTEM (FCM)

  Ajută la prevenirea unei coliziuni frontale sau reduce daunele dacă coliziunea devine inevitabilă.

  Notă:
  Capacitatea de detectare şi control a sistemelor ACC şi FCM au doar rol de suplimentare. Vă rugăm să conduceţi în siguranţă şi să nu vă bazaţi niciodată doar pe aceste funcţii în timpul condusului. ACC şi FCM pot să nu se activeze în anumite situaţii. Vă rugăm să citiţi cu atenţie manualul de operare şi să aflaţi despre aceste limitări. ACC şi FCM funcţionează când un vehicul se află în faţa vehiculului dvs. Aceste funcţii nu sunt proiectate să detecteze motociclete sau pietoni, dar în unele situaţii îi pot detecta şi se pot activa. Dacă aveţi întrebări, vă rugăm să consultaţi distribuitorul local Mitsubishi Motors pentru detalii..

  Danger of collision

  1. Pericol de coliziune:
  Avertizare + asistenţă la frânare

  High danger of collision

  2. Pericol ridicat de coliziune: 
  Avertizare + auto-frânare

  Extremely high danger of collision

  3. Pericol extrem de ridicat de coliziune:
  Avertizare + auto-frânare puternică

  CM indication on multi-information display

  Indicare FCM pe afişajul multi-informaţii 

  LANE DEPARTURE WARNING (LDW - AVERTIZARE LA PĂRĂSIREA BENZII DE RULARE)

  *sistem disponibil doar pe baza de comanda.

  LANE DEPARTURE WARNING (LDW)

  Această funcţie determină un semnal sonor şi afişarea unei avertizări dacă vehiculul deviază de la banda sa în timp ce semnalizarea virajului nu este pornită.

  LDW indication on multi-information display


  Indicare LDW pe afişajul multi-informaţii


  Multi around monitor

  Monitor de jur imprejur (360)

  Imaginile de la camerele montate în faţă, spate şi pe lateralele vehiculului (inclusiv vederea de sus) pot fi afişate în diverse combinaţii pentru a dezvălui ce se află în unghiurile moarte şi pentru a vă ajuta să parcaţi în siguranţă. 

  Ultrasonic misacceleration Mitigation System (UMS)

  Sistem ultrasonic de atenuare a acceleratiei accidentale (UMS)

  Pentru a preveni coliziunile în timpul parcării, se emite un semnal sonor şi se afişează o avertizare dacă senzorii din faţă sau spate detectează un obstacol în apropiere. Puterea motorului este de asemenea controlată dacă acceleraţi brusc din greşeală.

  Controlul puterii motorului se activează:
  Când conduceţi cu 0-10km/h (nu în poziţie N sau P)
  Când un obstacol/vehicul se află la aprox. 4m
  Când pedala de acceleraţie este apăsată tare sau brusc
  Când şoferul nu virează pentru a evita obstacolul/vehiculul. 

   
  AYC (Active yaw control)

  AYC (Active yaw control – controlul activ al giraţiei)

  Optimizează distribuţia puterii în faţă-spate, în baza informaţiilor de la senzori privind unghiul volanului, viteza vehiculului, Gs la frânare şi viraj, pentru a asigura o accelerare puternică la pornire. Accentuează de asemenea performanţa virajului prin controlul momentului de giraţie.

  ABS (Anti-lock braking system)

  ABS (Anti-lock braking system – sistemul de anti-blocare a frânei)

  Controlează forţa de frânare pentru a preveni deraparea cauzată de frânarea bruscă sau blocarea roţilor pe şosele alunecoase. EBD reglează frânele din spate în funcţie de numărul de pasageri de la bord.
  *EBD (după distanţa de oprire) 

  Active Stability Control(ASC)

  Control activ al stabilitatii (ASC)

  Dacă roţile pierd aderenţa pe suprafeţe alunecoase sau în timpul virajului, ASC reglează automat puterea motorului şi aplică forţă de frânare pe roţile adecvate pentru a ajuta la menţinerea controlului şi a preveni deraparea. 

  Hill Start Assist (HSA)

  Asistenta la pornirea din rampa (HSA)

  Când începeţi urcarea unei pante abrupte, HSA vă ajută să nu alunecaţi înapoi când eliberaţi frâna, menţinând forţa de frânare până la două secunde până când se aplică acceleraţia.

  Auto Dimming Rear View Mirror

  Oglinda retrovizioare cu reducerea efectului de orbire

  Această oglindă reduce automat strălucirea farurilor vehiculelor din spatele dvs. pentru a menţine o imagine clară şi a contribui la condusul în siguranţă.

  SIGURANTA PASIVA

  7 SRS Airbags

  7 Airbag-uri SRS

  Airbag-urile frontale, laterale, tip cortină şi un airbag pentru genunchii şoferului ajută la protecţia dumneavoastră şi a pasagerilor în cazul unei coliziuni.

  RISE Body

  Sasiu "RISE"

  Siguranţa în caz de coliziune este semnificativ accentuată de şasiul de la RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) Mitsubishi Motors, care absoarbe în mod eficient energia şi păstrează un nivel ridicat de integritate în cazul unei coliziuni.

 • MMCS

  MMCS (Mitsubishi Multi Communication System)

  MMCS (Mitsubishi Multi Communication System - sistemul de multi-comunicare Mitsubishi)

  Acest ecran tactil HD central face navigarea mai uşoară şi vă ţine la curent în mod clar cu informaţii ECO precum consumul de energie şi autonomie. Afişează de asemenea o imagine de la camera din spate atunci când mergeţi cu spatele, pentru a vă oferi o mână de ajutor. 

  Wide HD display

  Afisaj HD lat

  Prezintă informaţii la rezoluţie înaltă pentru citire fără dificultăţi.

  Sound quality control

  Controlul calitatii sunetului

  Reglare simplă a diverselor funcţii de control al sunetului.

  3D Map view

  Vizualizare Harta 3D

  Prezintă repere poligon 3D pe hărţile rutiere.

  ECO Information Indicator

  Indicator informatii ECO

  Afişează scorul dvs. ECO şi alte date legate de acţionarea EV/PHEV.

  Split display

  Impartire ecran

  Afişează simultan informaţii despre hartă, informaţii audio, etc. pe acelaşi ecran.
   

  MAI MULTE FUNCTII

   
  Navigation guidance in metre display

  Ghidaj pentru navigare in afisaj metric

  Indiciile privind direcţia şi distanţa contribuie la condusul în siguranţă. 

  Rockford fosgate premium sound system

  Sistem de sunet Premium: Rockford Fosgate

  Savuraţi incredibila calitate a sunetului unui nou sistem audio dezvoltat împreună cu Rockford Corporation. Nouă difuzoare vă înconjoară cu un sunet DTS Neural Surround™ spectaculos.

   
  USB port & 12V power outlets

  Port USB si prize de curent de 12V

  Aceste facilităţi sunt amplasate în mod convenabil în consola centrală, permiţând un acces uşor imediat ce deschideţi capacul.

   

  ECHIPAMENT

   
  Keyless Operating System (KOS)

  Keyless Operating System (KOS - sistem de operare fără cheie)

  Când aveţi cheia, puteţi apăsa un buton pe exteriorul uşilor din faţă sau a uşii portbagajului pentru a bloca sau debloca toate uşile şi portbagajul, şi apăsaţi butonul de pornire din din cabină pentru a porni sistemul Plug-in Hybrid EV. 

   
  test


  Drum confortabil

  Bine aţi venit în lumea confortului şi păcii. OUTLANDER PHEV dispune de funcţii avansate precum încălzitorul electric, afişaj special şi telecomandă pentru a ne asigura că aveţi parte de o călătorie cât mai confortabilă posibil.

  Electric heater

  Incalzitor electric

  Încălzitorul electric foloseşte pompa electrică de apă pentru a circula apă fierbinte şi a încălzi cabina chiar şi când motorul nu merge, precum în timpul condusului EV. Astfel puteţi să îl porniţi dimineaţa devreme sau seara târziu fără a deranja vecinii. Pe vreme extrem de rece, încălzitorul electric se poate utiliza şi pentru a suplimenta căldura generată de motor.

  Special PHEV display functions

  Functii PHEV speciale de afisare 

  Afişajul multi-informaţii prezintă diverse funcţii de afişare PHEV inclusiv un indicator privind fluxul de energie şi indicatorul privind autonomia. Imaginile de la camera din spate pot fi şi ele afişate.

  Mitsubishi remote control

  Telecomanda Mitsubishi 

  Pentru comoditate, folosiţi smartphone-ul pentru a controla de la distanţă timer-ul încărcătorului, pentru a reprograma încărcarea noaptea târziu când tarifele la energia electrică sunt mai scăzute, pentru a monitoriza timpul rămas de încărcare şi altele. Aplicaţia Mitsubishi Remote Control permite şi activarea imediată sau programată cu timer a răcirii sau încălzirii cabinei. Notă: vehiculul şi smartphone-ul trebuie sa fie interconectate în cadrul unei zone cu Wi-Fi. Unele smartphone-uri pot să fie neutilizabile. Funcţia de răcire poate fi operată de la distanţă la modelele fără încălzitor electric. Pre-încălzirea necesită un încălzitor electric. 

  Dual-zone automatic climate control

  Control automat al climei Dual-zone

  Sistemul puternic de aer condiţionat oferă setări separate de temperatură pentru şofer şi pentru pasagerul din faţă. 

  Heated steering wheel

  Volan incalzit

  Volanul încălzit este mai confortabil de manevrat când vremea este rece. Butonul său de pornire este amplasat convenabil pe panoul central.

  Steering wheel mounted controls

  Butoane montate pe volan

  Pe volan sunt montate butoane uşor de accesat pentru a controla în mod confortabil sistemul audio, sistemul de mobil Bluetooth® hands-free şi Multi Around Monitor (prin butonul pentru cameră).

  Sunglass pocket

  Buzunar pentru ochelarii de soare

  Buzunarul pentru ochelari de soare, amplasat în mod convenabil poate fi uşor deschis apăsând uşor pe el.

  Electric tailgate

  Portbagaj electric

  Uşa portbagajului poate fi deschisă şi închisă automat de la un buton amplasat în apropierea scaunului şoferului.

  Convenient charging cable storage

  Loc de depozitat cablul de incarcare

  Spaţiul de depozitare de sub platforma de încărcare din spate este ideal pentru păstrarea la îndemână a cablului de încărcare.

  Bottle holders with push-open type lid

  Suporturi de sticla cu capac ce se apasa pentru deschidere

  Ţineţi capacul închis atunci când nu folosiţi suportul, pentru un aspect mai curat şi mai sofisticat.

  Floor console box

  Cutia consolei centrale

  Iluminată pentru a vedea mai bine conţinutul noaptea.

  Heated windscreen

  Parbriz incalzit

  Firele încălzite care brăzdează parbrizul curăţă geamul de gheaţă sau abur. Vizibilitatea în faţă este asigurată mai rapid decât timpul necesar sistemului de dezgheţare cu încălzire (doar modelul LHD).

   

Discover more
 • Outlander PHEV Maintenance

  Intretinere
  &
  service

  Cel mai bun service posibil

  Suntem pasionaţi să vă oferim cel mai bun service posibil. De aceea Atelierele de service autorizate Mitsubishi deţin tehnicieni complet instruiţi şi echipaţi, care folosesc numai piese de schimb originale Mitsubishi pentru a vă întreţine autovehiculul. De asemenea, oferim o asistenţă excelentă ca valoare în raport cu...

 • Outlander PHEV Service and Support

  service
  &
  asistenta

  Asistenta de prima clasa

  Autovehiculele noastre se numără printre cele mai bine construite şi fiabile de pe piaţă, însă dorim să ne asigurăm că sunteţi acoperit când se întâmplă totuşi ceva. De aceea vă punem la dispoziţie o echipă de asistenţă post-vânzare de primă clasă, precum şi asistenţă de service şi în trafic în toată Europa la fel de...