Descoperiți Mitsubishi Motors

Descoperiți Mitsubishi Motors

Faceți cunoștință cu filozofia noastră, cu trecutul nostru și aflați despre prototipurile de mașini la care am lucrat.

Filozofia

Drive your Ambition

Acesta este angajamentul nostru la nivel global. Îl veți vedea în destul de multe locuri, de la publicitatea noastră până la broșurile noastre și la distribuitorii noștri. Dar este mai mult decât un simplu angajament. Pentru noi, este cu mult mai mult decât atât.

Angajamentul nostru permanent față de dumneavoastră

Considerăm că Drive your Ambition este o afirmație puternică despre angajamentul nostru permanent față de aspirațiile șoferilor noștri. Și când spunem șoferii noștri, ne referim la dumneavoastră, cei care au ca și noi aceeași pasiune pentru mașini.

Descopera Filozofia

Moștenirea

100 de ani de Mitsubishi Motors

Povestea noastră auto a început în 1917. În acel an am început sa dezvoltăm prima noastră mașină, Modelul A. În 2017, Mitsubishi Motors a sărbătorit 100 de ani de producție auto. În tot acest timp, ne-am dedicat progresului industriei auto cu o dedicație neînfricată pentru inovație.

Suntem pionieri

1982: Pajero/Montero a creat piața de SUV. 2009: Am lansat i-MiEV, primul EV de serie din lume. 2013: Outlander PHEV a lansat piața hibrizilor reîncărcabili.

Suntem mândri că facem parte din Grupul Mitsubishi

În 2020 vom sărbători o altă piatră de hotar: Sunt 150 de ani de la înființarea Grupului Mitsubishi. Această gamă largă de companii acoperă o varietate mare de sectoare economice, de la refrigerare până la expediție. Suntem foarte mândri de faptul că există o moștenire de excelență nu numai în cadrul Mitsubishi Motors, ci și la nivelul întregului Grup Mitsubishi.

Inovația

Mergem mereu înainte

Ar fi ușor să ne complăcem: am construit câteva mașini premiate și am putea să ne oprim aici. Dar asta nu este suficient de bine pentru noi și nu credem că este destul de bine nici pentru dumneavoastră. Scopul nostru este să facem mult mai mult decât atât.

Împingem mai departe limitele

Vrem ca șoferii noștri să experimenteze lucruri pe care nu le-au mai experimentat niciodată. Așa că vom continua să vă încurajăm ambiția de a vă depăși limitele și de a vă diversifica viața.

Cum putem face asta? Îmbunătățindu-ne SUV-urile cu tehnologie inovatoare și măiestrie inginerească. De asemenea, o facem prin faptul că ne asigurăm că mașinile noastre electrice oferă o experiență de condus superioară. Și, în cele din urmă, prin integrarea inteligentă de noi tehnologii pentru a oferi mașini incitante și revoluționare.

Descopera Inovatia

Tehnologia mașinii electrice

Viitorul este electric

Am început să ne concentrăm pe mașinile electrice încă din anul 1970. În 2009 am lansat i-MiEV, prima mașină electrică 100% disponibilă pe piața globală. Patru ani mai târziu, Outlander PHEV și-a făcut o apariție spectaculoasă. Avea tot ce este mai bun din ambele tehnologii: EV și hibrid.

Primul SUV hibrid reîncărcabil (PHEV) din lume

În 2013 am lansat modelul Outlander PHEV, primul SUV hibrid reîncărcabil din lume, care ne-a asigurat poziția de lider global în tehnologii verzi. Vom continua să îmbunătățim accelerația și silențiozitatea mașinilor noastre electrice, care sunt adevăratele embleme ale performanțelor deosebite în domeniul EV.

Prototipurile

e-EVOLUȚIA a început

Vreți să vedeți la ce lucrăm în prezent? La cel de-al 45-lea Salon Internațional de Automobile de la Tokyo, ce a avut loc în luna noiembrie 2017, ne-am dezvăluit prototipul e-EVOLUTION.

Aruncați-vă o privire în viitor

Această mașină ne confirmă angajamentul pentru valorile și aspirațiile șoferilor noștri. Ea ne demonstrează toate punctele tari în tehnologia SUV, electrificare și integrare în sistem, utilizând inteligența artificială (AI) pentru a vă face să vă simțiți mai conectat decât oricând cu mașina dumneavoastră. Nu avem în față numai străzi, avem ani întregi.

Descopera Modelele Concept