ASISTENŢĂ RUTIERĂ ÎN TRAFIC

Pachetul de asistenţă Mitsubishi Motors (MAP) este oferit gratuit pe toată perioada de garanţie.

Statisticile privind fiabilitatea autovehiculelor Mitsubishi sunt impresionante, însă în cazul în care aveţi vreodată nevoie de asistenţă în caz de defecţiune, accident, furt sau vandalism - oriunde v-aţi afla, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, nu trebuie decât să sunaţi la numărul de pe card şi vă vom sări în ajutor. Veţi fi acoperit de Pachetul de asistenţă Mitsubishi Motors (MAP) pe toată perioada de garanţie.

Printre beneficiile pachetului MAP se numără următoarele:
- Asistenţă rutieră de bază în trafic şi acasă
- Remorcare până la cel mai apropiat Atelier de service autorizat Mitsubishi Motors
- Depozitare sau parcare în cazul în care apare o defecţiune în afara orelor de program, iar autovehiculul necesită remorcare până la un Atelier de service autorizat Mitsubishi Motors
- Transmitere de mesaje urgente la familie, prieteni sau colegi de serviciu
- Serviciu de informaţii cu sfaturi tehnice de bază la cerere
- Trimiteri la jurişti şi medici pentru asistenţă specializată

În cazul în care autovehiculul dumneavoastră nu poate fi reparat pe loc, va fi tractat până la unul dintre cele peste 2500 de Ateliere de service autorizate Mitsubishi Motors din 30 de ţări din întreaga Europă.

Transport alternativ sau hotel- ce preferaţi?

Dacă autovehiculul dumneavoastră nu poate fi reparat în aceeaşi zi, Pachetul de asistenţă Mitsubishi Motors vă oferă o varietate întreagă de opţiuni. Dacă vă aflaţi la o distanţă mai mică de 50km de casă, vă vom duce pe dumneavoastră şi pe pasagerii dumneavoastră înapoi şi vă vom oferi o maşină înlocuitoare timp de două zile lucrătoare. Dacă vă aflaţi la o distanţă mai mare de 50km de casă, vi se va oferi cazare pentru cel mult patru nopţi sau o maşină înlocuitoare pentru cel mult cinci zile lucrătoare.

Asistenţă gratuită timp de cinci ani acasă şi în trafic.
Când cumpăraţi noul dumneavoastră Mitsubishi, veţi primi Asistenţă gratuită acasă sau în trafic peste tot în Europa timp de cinci ani cu pachetul MAP (Mitsubishi Assistance Package). Acesta este valabil în peste 30 de ţări, astfel încât mobilitatea vă este garantată, chiar şi când călătoriţi peste hotare în vacanţă sau în interes de afaceri în întreaga Europă. Dacă vă aflaţi la o distanţă mai mică de 50km de casă, vă vom duce pe dumneavoastră şi pe pasagerii dumneavoastră înapoi şi vă vom oferi o maşină înlocuitoare timp de două zile lucrătoare. Dacă vă aflaţi la o distanţă mai mare de 50km de casă, iar autovehiculul dumneavoastră nu poate fi reparat în aceeaşi zi, vi se va oferi cazare pentru cel mult patru nopţi, o altă modalitate de transport sau o maşină înlocuitoare pentru cel mult cinci zile lucrătoare.

Vă rugăm să consultaţi Atelierul de service autorizat Mitsubishi Motors din apropierea dumneavoastră pentru mai multe detalii legate de MAP.

MAP este disponibil la numarul de telefon 021.322.50.21, 24 h din 24 h, 7 zile pe săptămână şi îţi oferă servicii rapide şi eficiente, create pentru a face faţă oricărei situaţii. MAP este un serviciu disponibil în permanenţă pe întreg teritoriul Europei.

MAP acordă asistenţă proprietarilor de automobile Mitsubishi în următoarele situaţii:

  • defecţiune electrică sau mecanică;
  • accident rutier;
  • probleme legate de combustibil (lipsă de combustibil, combustibil greşit, combustibil contaminat);
  • probleme legate de chei (pierdere, rupere, chei rămase în maşină);
  • probleme legate de pneuri (tăietură, vandalism, valvă ruptă);
  • tentativă de furt care determină imobilizarea automobilului;
  • furt al maşinii.

MAP oferă posesorilor de Mitsubishi soluţii pentru continuarea călătoriei fără neplăceri şi fără prea multă pierdere de timp. De asemenea, de serviciile MAP beneficiază toţi pasagerii aflaţi în maşină în momentul producerii evenimentului care a determinat imobilizarea autoturismului.