RECHEMARI SERVICE

Verifică dacă modelul tău este vizat de o campanie de service.

Trimite un e-mail către adresa rechemari@mitsubishi-motors.ro cu seria de sasiu pentru a afla dacă masina ta se află pe listele de rechemări în service.

Dacă da, interventia se va realiza gratuit fără a implica costuri din partea proprietarului.

Rechemare airbaguri Takata

Vehiculele afectate sunt echipate cu un tip specific de declanșator pentru airbaguri furnizat de Takata. Declanșatorul airbagului ar putea fi susceptibil de rupere, putând determina declanșarea anormală a capsei pirotehnice a airbagului frontal afectat în caz de accident și poate provoca răni grave sau chiar moartea ocupanților din autovehicul. Aceste airbaguri trebuie înlocuite imediat.

Pentru a verifica dacă vehiculul dumneavoastră face obiectul acestei rechemari, vă rugăm să cereti detalii în rețeaua de service autorizată sau să introduceți numărul de identificare a vehiculului (VIN / Serie de sasiu)* în formularul de mai jos.

Modelele afectate:

•2004 – 2007: Lancer / Sportback / Evolution

•2007 – 2016: L200

•2007 – 2017: Pajero

•2012, 2014, 2016 și 2017: i-MiEV

Ne cerem scuze pentru orice inconvenient cauzat de această rechemare obligatorie însă, aceasta este luată în interesul siguranței ocupanților vehiculului afectat.

Toate reparațiile de rechemare sunt efectuate GRATUIT de către dealerii autorizați Mitsubishi Motors: https://www.mitsubishi-motors.ro/retea-dealeri

Autovehiculele Mitsubishi se numără printre cele mai bine construite şi fiabile de pe piaţă, însă dorim să ne asigurăm că sunteţi acoperit când se întâmplă totuşi ceva.

Suntem pasionaţi să vă oferim cel mai bun service posibil. De aceea, atelierele de service autorizate Mitsubishi deţin tehnicieni complet instruiţi şi echipaţi, care folosesc numai piese de schimb originale Mitsubishi pentru a vă întreţine autovehiculul.

Foarte rar, există posibilitatea, ca anumite modele să fie rechemate în service în momentul în care există o suspiciune legată de sigurantă autovehiculului. Remedierea acestei situaţii se va realiza gratuit fără a implica costuri suplimentare din partea proprietarului autovehiculului.

Verifică dacă modelul tău Mitsubishi este vizat de o campanie de rechemare în service.

Pentru că fiecare masină este unică, avem nevoie de seria de sasiu (VIN) a masinii tale pentru a face verificările necesare.

Seria de sasiu (VIN) poate fi gasită pe documentele de înregistrare ale autovehiculului. Este un sir de 17 caractere.

LEGAL SI PROTECTIA DATELOR*
Bifați această căsuta pentru a ne anunța că ați citit documentele din sectiunea  "Legal si Protectia Datelor".
LEGAL*
Inainte de a continua, bifați aceasta casuta pentru a ne anunța că aveti mai mult de 16 ani.