VERIFICARE SEZONIERĂ

Pentru linistea dvs.

Înainte de începerea verii sau a iernii, vă puteţi vizita dealerul local pentru a beneficia de o verificare sezonieră rapidă a autovehiculului. Condiţiile în timpul verii şi cele din timpul iernii sunt atât de diferite încât vă sfătuim să vă vizitaţi dealerul pentru a vă asigura că beneficiaţi la maxim de autovehiculul dumneavoastră Mitsubishi. 

Ca să fiţi sigur că maşina dumneavoastră Mitsubishi este perfect pregătită pentru tot felul de condiţii meteo dure, cel mai bine ar fi să mergeţi la Atelierul de service autorizat Mitsubishi aflat la îndemâna dumneavoastră pentru o verificare de iarnă completă. Maşina dumneavoastră va fi verificată în punctele esenţiale precum motorul, frânele, încuierea uşilor, lichidele, aerul condiţionat etc. 

Programare service
Dorim ca experienţa dumneavoastră ca proprietar să rămână la un nivel satisfăcător şi accesibil, indiferent cât de vechi este autovehiculul dumneavoastră Mitsubishi. De aceea oferim piese de schimb de înaltă calitate, proiectate pentru a fi folosite pe toate autovehiculele Mitsubishi. Aceasta va atrage după sine costuri de întreţinere şi reparaţie mici, oferindu-i maşinii Mitsubishi valoare pentru o viaţă întreagă.
VALOARE PENTRU O VIAŢĂ ÎNTREAGĂ

ÎNGRIJIRE PROFESIONALĂ

Pentru bijuteria dvs.

Avem tehnicieni Mitsubishi complet instruiţi şi calificaţi, care vă stau la dispoziţie cu instrumente specializate şi cu ultimele informaţii tehnice în domeniu pentru a asigura o viaţă lungă şi fără probleme a autovehiculului dumneavoastră Mitsubishi.

Întreţinerea regulată - incluzând inspecţii, reglaje, monitorizarea emisiilor de noxe şi a nivelului de lichide şi înlocuirea regulată a pieselor de uzură - va menţine autovehiculul dumneavoastră Mitsubishi în cea mai bună formă. Sistemul nostru de diagnostic computerizat ne asigură şi că toate sistemele electronice şi de securitate sunt bine testate.

Programare service
Ultima generaţie de sisteme de diagnostic Mitsubishi este Multi Use Tester-III. Acesta pune la dispoziţia tehnicienilor Mitsubishi scheme şi date uşor de înţeles. Multi Use Tester-III poate reţine date despre toate autovehiculele echipate cu diagnostic la bord şi chiar conţine toate manualele de atelier pentru ultima gamă de modele (legate de întreţinere, reparaţie şi diagnostic) într-un format uşor de citit. Cu ajutorul Multi Use Tester-III, tehnicienii Mitsubishi pot chiar să personalizeze câteva dintre caracteristicile maşinii dumneavoastră Mitsubishi; de exemplu, reglând setările astfel încât farurile dumneavoastră să clipească de două ori când folosiţi telecomanda cheii pentru a închide maşina.
Ultima generaţie de sisteme de diagnostic: Multi Use Tester-III

VERIFICAREA SISTEMULUI DE AER CONDIŢIONAT

Pentru sanatatea dvs

Sistemul de aer condiţionat este o dotare importantă. El vă asigură răcoare în verile fierbinţi, vă încălzeşte iarna şi dezabureşte parbrizul când plouă, oferindu-vă o vizibilitate bună a drumului.

Sistemul de aer condiţionat nu numai că reglează temperatura din interiorul maşinii, ci şi curăţă aerul care intră, păstrându-l proaspăt şi dându-vă posibilitatea să rămâneţi mai bine concentrat. El înlătură umezeala din aerul intrat şi astfel dezabureşte geamurile mai repede şi mai curat decât ar putea-o face cineva cu o bucată de ţesătură, chiar şi în condiţii de mare umiditate. Acest lucru creşte vizibilitatea şi, prin urmare, siguranţa dumneavoastră şi a pasagerilor.

Sistemul de aer condiţionat necesită întreţinere, la fel ca şi motorul maşinii. La verificarea aerului condiţionat, tehnicianul autorizat Mitsubishi verifică nivelul agentului frigorific şi testează sistemul cu un echipament special pentru a vedea dacă nu prezintă scurgeri.

Programare service
Dacă ai nevoie de o piesă anume şi nu ai un dealer prin apropierea casei, lasă-ne datele tale şi câteva precizări despre piesele pe care le vrei şi noi te vom contacta, apoi ţi le vom trimite acasă prin curier.
Tu ne spui ce piesă îţi trebuie, noi ţi-o livrăm!