designers scuplting a car

Filozofia noastră

Principiile care ghidează fiecare mișcare.

Convingerile noastre

Fiind o companie de această dimensiune, trebuie să avem un set de convingeri puternice.

Fără alte introduceri, următoarele sunt convingerile noastre.

Drive your Ambition

„Drive your Ambition” este o declarație puternică a angajamentului neîntrerupt al Mitsubishi Motors Corporation (MMC) față de valorile și aspirațiile șoferilor noștri.

Compania noastră

Cultura noastră construiește reputația noastră

Facem afaceri cu integritate și echitate. Ne străduim să îmbogățim societatea, contribuind în același timp la conservarea mediului la nivel global.

În adâncul inimii suntem ingineri

Suntem modești, autentici și sentimentali. Ceea ce vrem să spunem este că trăim în lumea reală și suntem ca și tine: mergem la lucru, dormim și visăm la aventuri minunate în weekend. Deci înțelegem că vehiculele pe care le creăm trebuie să vi se potrivească.

Dorim să fim primii. Ne place să fim cei mai buni

Suntem pionieri. Creăm vehicule inovatoare de peste 100 de ani

În 1982 am lansat Pajero/Montero. A fost pionierul unei noi generații de SUV-uri care oferea performanțe sofisticate pentru un preț rezonabil. În 2009 am lansat i-MiEV, prima mașină pur electrică din lume disponibilă pentru piața de larg consum. În 2013 am lansat Outlander PHEV, primul SUV Plug-in Hybrid din lume. Suntem aici pentru a face lucruri care nu au mai fost făcute înainte. Suntem dedicați față de dezvoltarea industriei auto.

Suntem specialiști în tehnologii de electrificare

Vom continua să dezvoltăm tehnologie pentru vehiculele electrice. Vom crea mașini care oferă călătorii mai line, mai silențioase cu accelerație puternică, care pot parcurge distanțe mai mari cu o singură încărcare.

Nu ne vom opri niciodată din inovare

Când am lansat Outlander PHEV în 2013, era primul SUV Plug-in Hybrid din lume. Nu eram doar cu mult înaintea competitorilor noștri, dar Outlander PHEV reprezenta mai mult decât atât. Oferea un nou tip de călătorii low cost, cu emisii scăzute de carbon. A câștigat Premiul pentru Inovare În Mașina Anului, Japonia, 2013-2014. Atenția primită la nivel global a ajutat la demonstrarea importanței vehiculelor electrice Plug-in Hybrid pentru viitor.

Suntem experți în SUV-uri și 4WD drive

Întâi a venit Super Select 4WD. Apoi a venit All-Wheel Control, care monitorizează șoseaua și transferă în mod inteligent puterea către roți pentru a îmbunătăți manevrabilitatea. Iar în 2005 am introdus Super All-Wheel Control (S-AWC) cu patru moduri de condus pentru a furniza echilibrul perfect între eficiență și control.

Filozofia designului

Robust și ingenios

Designurile noastre își au rădăcinile în filozofia noastră de robustețe și fiabilitate. Iar noi avem ambiții mărețe: vrem ca designurile noastre să fie ingenioase. Acestea sunt create cu grijă pentru detalii și precizie, iar noi ne concentrăm pe reușita până la cel mai mic detaliu. Numim asta „Mitsubishi-ness”.

Moștenire și evoluție

Designurile noastre reflectă moștenirea noastră de integritate, măiestrie japoneză și 100 de ani de experiență în domeniul auto.

Forma urmează funcția

Designurile noastre trebuie să fie întotdeauna funcționale. DYNAMIC SHIELD este frontul plin de forță al noilor noastre vehicule. Îmbunătățește performanța și protejează atât mașina cât și pasagerii. În interior am folosit un concept de design de tip „ax orizontal” de-a lungul a generații întregi de vehicule. Oferă o mai bună vizibilitate a panoului de instrumente și permite șoferului să simtă schimbările în vehicul sau pe șosea.

Mai multe despre Mitsubishi Motors Design