Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

www.mitsubishi-motors.ro

 

Designul si continutul website-ului www.mitsubishi-motors.ro apartin in exclusivitate companiei M Car Trading S.R.L. si a partenerului extern Mitsubishi Motors Europe si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

 

M Car Trading S.R.L., cu sediul social in Bd. Expozitiei nr. 2, Sector 1, Bucureşti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub numarul J40/8294/2003, avand CUI 15525610, atribut fiscal RO, este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal sub nr. 4968.

 

DEFINITII

Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul www.mitsubishi-motors.ro.

 

Vizitator – orice persoana care acceseaza site-ul www.mitsubishi-motors.ro , indiferent de motiv.

Utilizator – persoana fizica care are sau obtine acces la continut, prin mijloacele de comunicare (spre exemplu formulare) puse la dispozitie de catre M Car Trading S.R.L. (electronic) sau in baza unui acord de utilizare existent intre M Car Trading S.R.L. si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

 

Prin „continut” intelegem:

  • toate informatiile de pe site sau din aplicatie care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
  • continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre M Car Trading S.R.L. prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • informatii legate de produsele, evenimentele, noutăţile, ofertele speciale, serviciile si/sau tarifele practicate de M Car Trading S.R.L. intr-o anumita perioada.

  Cont – sectiune din site sau din aplicatie formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite clientului/consumatorului accesul, vizualizarea, consultarea, evaluarea, interogarea informatiilor si transmiterea solicitarii si care contine informatii despre acestia. 
 

Formular de comunicare - solicitare – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre M Car Trading S.R.L. si client, prin care acesta transmite Societatii M Car Trading S.R.L. intentia sa de a achizitiona produse sau a primi informari prin intermediul site-ului www.mitsubishi-motors.ro.

 

Date personale – informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat. A se vedea Politica de confidenţialitate privind Datele Personale disponibilă online pe acest site.

   

ACCEPTAREA “TERMENILOR SI CONDITIILOR”

Inainte de a naviga in website-ul www.mitsubishi-motors.ro va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc website-ul www.mitsubishi-motors.ro. Accesarea site-ului presupune acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, acestea avand valoare contractuala deplina.

 

M Car Trading S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul website-ului sau al aplicatiei mobile. In aceasta situatie, M Car Trading S.R.L. va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator / vizitator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract.

 

CONTINUTUL SITE-ULUI SI AL APLICATIEI MOBILE

Continutul, astfel cum este definit, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sau in aplicatia mobila, sunt proprietatea exclusiva a Societatii M Car Trading S.R.L., acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

 

Utilizatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea in alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original.

 

Informatiile publicate pe site-ul www.mitsubishi-motors.ro sunt informatii de interes general despre M Car Trading S.R.L., produsele comercializate de partenerii sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de M Car Trading S.R.L. ca fiind de interes pentru utilizatori şi/sau vizitatori.

 

M Car Trading S.R.L. isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site-ul www.mitsubishi-motors.ro.

 

M Car Trading S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

 

COPYRIGHT

Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul site-ului www.mitsubishi-motors.ro –  imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Societatii M Car Trading S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

 

Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul M Car Trading S.R.L., a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

ACCES 

Accesul in website-ul  www.mitsubishi-motors.ro este liber si nu necesita configurarea unui utilizator 

Utilizarea formularului de contact – necesită furnizarea de date cu caracter personal; a se consulta Politica de confidenţialitate disponibilă pe site.

 

Dacă veţi furniza date ireale sau ale unei alte persoane, raspunderea este strict a dumneavoastra, conform legii, dar M Car Trading S.R.L. are dreptul de a şterge contul astfel creat imediat ce va afla de situatie.

 

M Car Trading S.R.L. poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite justificarea atitudinii sale, sa suspende sau sa interzica accesul dumneavoastra la continutul site-ului www.mitsubishi-motors.ro sau doar la o parte a acestui continut.

In cazul in care administratorii site-ului vă vor interzice accesul, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

 

LEGATURI

Website-ul www.mitsubishi-motors.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

M Car Trading S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

 

PARTENERI

Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri referitoare la o anumita marca sau la un anumit produs clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

 

DECLINAREA RESPONSABILITATII

O parte din continutul site-ului www.mitsubishi-motors.ro, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este pusa la dispozitia noastra de producatorii si furnizorii parteneri. Din acest motiv, M Car Trading S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site.

 

Imaginile prezentate atat pe site-ul www.mitsubishi-motors.ro au rol exemplificativ, iar produsele si/sau serviciile efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site, in orice mod (configurare, culoare, accesorii, aspect, ambient, etc.)

 

M Car Trading S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea cu privire la continutul comentariilor postate de utilizatori referitor la produsele promovate, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care incalca Termenii si conditiile website-ul www.mitsubishi-motors.ro sau care este in alt mod incompatibil cu scopul acestora. Cu toate acestea, M Car Trading S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe website si postat de catre utilizatori.

M Car Trading S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate in promotiile desfasurate prin intermediul site-ului.

M Car Trading S.R.L. nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor produsele sau serviciilor afisate pe website-ul www.mitsubishi-motors.ro.

M Car Trading S.R.L. nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

M Car Trading S.R.L. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului www.mitsubishi-motors.ro precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe acestea.

 

PROMOTII SI CONCURSURI

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe website respecta regulamentele create de M Car Trading S.R.L. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor prin intermediul site-ului propriu www.mitsubishi-motors.ro sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, participantii trebuie sa respecte intocmai regulile afisate in regulamentul oficial. Promotiile prezentate in aceste medii sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

M Car Trading S.R.L. isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nicio notificare prealabila.

 

In ceea ce priveste informarea persoanelor vizate despre drepturile acestora potrivit actelor normative mentionate anterior, prevederile prezentului paragraf se aplica si persoanelor care frecventeaza orice spatiu/loc al M Car Trading S.R.L. supus supravegherii video, in scopul monitorizarii/securitatii persoanelor, spatiului si securitatii bunurilor; de asemenea, persoanele care frecventeaza orice spatiu/loc al M Car Trading S.R.L. supravegheat video sunt de acord expres si neechivoc cu faptul ca sunt inregistrate video de M Car Trading S.R.L. si ca aceste inregistrari video sunt pastrate si utilizate de M Car Trading S.R.L. si sunt puse şi la dispoziţia autorităţilor, conform legii.

   

FRAUDA

 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.mitsubishi-motors.ro  SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA ORICĂRUI SERVER CARE GAZDUIEŞTE SITE-UL VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A ACESTORA SI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINTA ATRAGEREA RĂSPUNDERII AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

   

IN CAZUL IN CARE NU AGREATI CONDITIILE SI TERMENII MAI-SUS ARATATE VA RUGAM SA NU ACCESAŢI SITE-UL www.mitsubishi-motors.ro SI SA INCHIDETI DE INDATA PAGINA DE WEB www.mitsubishi-motors.ro.