NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE ÎN SCOPUL TRANSMITERII SONDAJELOR DE SATISFACȚIE CLIENȚI

M Car Trading S.R.L. – cu sediul în Bucureşti, Sectorul 1, B-dul Expoziţiei, nr. 2, bloc corp C6, Etaj 1, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/8294/2003 şi având Codul Unic de Înregistrare RO15525610 este importatorul oficial în România al mărcii Mitsubishi (în continuare, „MCT”, „Operatorul” sau „noi”). Această notă de informare descrie modul în care prelucrăm datele personale ale persoanelor care au interacționat cu dealerii/reparatorii autorizați din rețeaua noastră în contextul achiziției de produse sau servicii sub marca Mitsubishi („Persoane Vizate” sau „dvs.”), în scopul transmiterii sondajelor de satisfacție.

Date personale, scopuri, temeiuri și durate de păstrare

Datele personale pe care le prelucrăm despre dvs. în scopul efectuării sondajelor de satisfacție clienți sunt: nume, prenume, adresă e-mail, semnătură, număr de șasiu (VIN), modelul autovehiculului. Temeiul prelucrării datelor personale este consimțământul exprimat de dvs. prin completarea formularului la care este atașată această notă de informare.

Vă solicităm consimțământul cu privire la o interacțiune punctuală cu dealerul/reparatorul autorizat Mitsubishi, în urma căreia veți primi pe e-mail un link reprezentând invitația de a completa un sondaj unic de satisfacție. la fiecare interacțiune viitoare vi se va solicita un acord separat. Refuzul de acordare a consimțământului pentru scopul indicat mai sus nu are consecințe asupra dvs. Vom păstra datele dvs. incluse în formularul de consimțământ și cele încărcate în platforma de gestionare a sondajelor timp de 3 ani de la data transmiterii ultimului sondaj. Durata de păstrare se aplică pentru fiecare sondaj în parte.

Sondajul de satisfacție va fi trimis la scurt timp după vizita dvs. la dealer/reparator. Dacă doriți, între timp, să vă retrageți consimțământul acordat, vă rugăm să contactați de îndată responsabilul nostru cu protecția datelor (DPO), la adresa dataprotection@mitsubishi-motors.ro.

Cui dezvăluim datele dvs.

Dacă sunteți de acord cu primirea sondajului de satisfacție, dealerul/reparatorul autorizat cu care ați interacționat ne va transmite o copie a formularului de consimțământ, împreună cu detalii despre produsul dvs. Mitsubishi (număr șasiu, model autovehicul) și data și motivul interacțiunii (e.g., vânzare, service). Aceste informații vor fi încărcate într-o platformă de gestionare a transmiterii și procesării sondajelor care ne este pusă la dispoziție de un terț (InMoment Ltd, o societate cu sediul în Regatul Unit, sau orice alt furnizor care îl poate înlocui) care are accesa la datele dvs. în scopul prestării serviciilor de transmitere și interpretare sondaje.

Datele dvs. și răspunsurile la sondaje sunt accesibile producătorului Mitsubishi Motors Corporation (producătorul mărcii Mitsubishi, cu sediul în Japonia), repezentantului acestuia în Europa - Mitsubishi Motors Europe B.V., precum și dealerilor/reparatorilor autorizați care sunt vizați de sondajul transmis. Scopul accesului acestor terți este îmbunătățirea produselor și serviciilor marca Mitsubishi.

În ce privește transferul datelor personale către societățile cu sediul în Regatul Unit și Japonia, aplicăm garanția reprezentată de deciziile de adecvare adoptate de Comisia Europeană cu privire la aceste jurisdicții. InMoment Ltd utilizează servicii de suport tehnic care presupun accesul la date din Statele Unite ale Americii, cu privire la care a încheiat clauzele standard adoptate de Comisia Europeană.

Drepturile dvs.

În temeiul legislației privind protecția datelor personale, aveți dreptul de rectificare, acces, ștergere a datelor, restricționare și de retragere a consimțământului (până la transmiterea sondajului). Pentru exercitarea acestor drepturi, vă rugăm să vă adresați responsabilul nostru cu protecția datelor (DPO), la adresa dataprotection@mitsubishi-motors.ro. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere în domeniul prelucrării datelor personale, utilizând mijloacele de contact publicate de aceasta la adresa www.dataprotection.ro.