Disclaimer legal


Informatiile de pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grija posibila. Totusi, schimbarile de model, design, specificatii tehnice, vizualuri sau orice alte informatii de pe acest site se pot modifica in orice moment fara un anunt in prealabil.

Ofertele si campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene si conditii si sunt valabile in limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare.

Copyright

Toate vizualurile, textele, sau orice alte materiale folosite pe acest sunt sunt proprietatea Mitsubishi Motors Europe. Acestea nu pot fi reproduse sau folosite in alt scop decat in scop de prezentare pe acest site. Copierea, distribuirea sau transmiterea oricaror materiale de pe acest website fara permisiunea scrisa a Mitsubishi Motors Europe sau a Asian Vehicles Trading sunt interzise.

Generalităţi

Asian Vehicles Trading oferă acces liber la acest site şi te autorizează să vizualizezi informaţiile existenţe doar în scopuri personale şi necomerciale. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parţial, integral sau modificat fără acordul scris al Asian Vehicles Trading.Utilizatorii care reproduc sau modifică materialele de pe acest site vor suporta consecinţele conform legilor României şi Tratatelor internaţionale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu în legătură cu acest site este de competenţa instanţelor de drept comun din România.

Când vizitezi site-urile noastre web, serverul nostru de web înregistrează automat numele furnizorului tău de servicii internet, site-ul web de la care ne vizitezi, site-urile pe care le vizitezi efectiv şi data şi lungimea vizitei tale. Alte date personale vor fi memorate numai dacă sunt oferite voluntar de tine, de exemplu, în contextul unei înregistrări, al unui sondaj de opinie, concurs, sau în cursul executării unui contract.

Declaraţia de confidenţialitate
Protecţia informaţiilor în cursul procesării datelor tale personale este o preocupare majoră la Asian Vehicles Trading, de aceea toate datele colectate în cursul vizitelor pe site-urile noastre web sunt procesate conform prevederilor legale valabile pentru ţările în care sunt întreţinute aceste site-uri. Site-urile noastre web pot include legături cu alte site-uri al căror conţinut nu se află sub controlul nostru, de aceea Asian Vehicles Trading nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru conţinutul acestor site-uri web.

Securitate
Asian Vehicles Trading aplică toate măsurile de securitate tehnică şi organizatorică pentru a proteja datele asupra cărora deţine controlul total împotrivă oricărei situaţii de manipulare accidentală sau intenţionată, pierdere, distrugere sau împotriva accesului unei persoane neautorizate.

Clauza de non-responsabilitate legală

Te rugăm să reţii: Asian Vehicles Trading îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale. Toate echipările prezentate pot varia; de asemenea, este posibil să nu fie disponibile în România.

ASIAN VEHICLES TRADING nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele greşeli de tipărire sau de redactare. Pentru acurateţea informaţiilor şi pentru ultimele actualizări, vă rugăm să contactaţi cel mai apropiat dealer MITSUBISHI MOTORS.

Utilizatorii

  • nu vor accesa site-ul pentru a transmite şi/sau distruge materialul:
  • violând legile în vigoare;
  • încălcând dreptul de autor, de marcă sau dreptul de proprietate intelectuală.

Nu sunt permise:

  • ştergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor şi informaţiilor publicate, sau încercarea de a realiza oricare din acestea;
  • încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conţinutul acestui site.

Violarea oricărei dintre aceste reguli atrage după sine răspunderea civilă sau penală.

Modificări ale serviciului

Asian Vehicles Trading poate schimba în orice moment conţinutul şi condiţiile de folosire a site-ului. Noile condiţii devin valabile în momentul în care au fost făcute publice prin înscriere în acest site şi nu au caracter retroactiv.

Folosirea acestui site se face sub imperiul acestor reguli şi în termenii şi condiţiile pe care utilizatorul îi acceptă implicit prin contactarea şi folosirea site-ului.

Notă:
Autovehiculele Mitsubishi Motors sunt construite astfel încât să poată fi uşor reciclate la sfârşitul vieţii, aşa cum e prevăzut la art. 6 din HG. 2406/21.12.2004 publicată în Monitorul Oficial 32/11.01.2005.
Se vor respecta instrucţiunile cuprinse în manualul de exploatare al fiecărui autovehicul cu privire la reciclarea fiecărei părţi componente conform Normelor Republicane cu privire la reciclarea materialelor (baterii, plumb de echilibrare, anvelope, agent criogenic, jante din aliaj uşor etc).