Priviti in viitor

La orizont

Nu este suficient să ne gândim la ziua de mâine, la săptămâna viitoare sau la anul viitor. Trebuie să ne gândim la câteva decenii înainte. Aruncați o privire la mașinile captivante la care lucrăm si pe care le puteți vedea la o expoziție auto sau chiar pe o stradă din apropierea dvs., în câtiva ani.

CONCEPT CAR

Mitsubishi e-EVOLUTION

Conceptul Mitsubishi e-EVOLUTION 2017 este un SUV crossover electric de înaltă performanță, cu motoare electrice cu cuplu mare și inteligență artificială. Dispune de un sistem Triple Motor 4WD și de un nou sistem de control al giratiei (AYC), care permite șoferilor să abordeze curbele într-un mod care nu a mai fost făcut vreodată.

CONCEPT CAR

Mitsubishi GT-PHEV

În 2016 am prezentat conceptul GT-PHEV, un SUV crossover high-end cu o prezență puternică.

CONCEPT CAR

Mitsubishi eX

Modelul Mitsubishi eX, reprezinta viziunea noastră asupra electricității in clasa SUV. Prezentat in anul 2015, acesta este un SUV compact, alimentat de un sistem îmbunătățit EV și o tehnologie SUV mai bună, asigurându-vă că sunteți întotdeauna pregătiți pentru o aventură off road.

FILOZOFIA DE DESIGN

Robust si ingenios

Proiectele noastre își au rădăcinile în filozofia noastră legată de robustețe și fiabilitate. Acestea reflectă moștenirea măiestriei japoneze și 100 de ani de experiență în domeniul auto. Vehiculele sunt create cu meticulozitate și precizie, cu concentrare pe atenția la detalii. Noi numim asta Mitsubishi-ness.

INOVATIA

Vezi ce ascunde viitorul

Misiunea noastră este să oferim clienților noștri experiențe de conducere mai bune prin dezvoltarea unor moduri de transport mai ecologice, mai sigure și mai plăcute. Uitați-vă la ceea ce lucrăm și la cele mai recente progrese tehnologice.

Descopera INOVATIA