Section Heading

Accessories

Need something practical like a roof rack or child seat? Or maybe you want to boost your car's kerb appeal with chrome wing mirrors? Whatever you're after, it's here in accessories.

FAQs

Am pus aici răspunsurile la cele mai frecvente întrebări. Dacă nu găsiți răspunsurile pe care le căutați, vizitați reprezentanța locală sau contactați-ne.

Contactați distribuitorul local Mitsubishi Motors, explicați-i problema și programați o întâlnire pentru a vă inspecta și diagnostica autovehiculul. Dacă mașina dumneavoastră nu poate fi condusă, contactați asistența rutieră și aranjați remorcarea autovehiculului până la cel mai apropiat distribuitor Mitsubishi Motors.

LOCALIZARE DISTRIBUITOR

Da, atunci cand legea impune acest lucru. Montarea unor anvelope de iarnă la oricare dintre autovehiculele noastre va îmbunătăți aderența și va reduce distanțele de oprire, in sezonul rece.

LOCALIZARE DISTRIBUITOR

Puteți contacta echipa noastră de Asistență Clienți prin e-mail sau scrisoare. Asian Vehicles Trading, Distribuitor General Mitsubishi Motors pentru România: Calea Bucurestilor Nr. 289, Otopeni, Ilfov, Cod Postal 075100 sau E-mail: office@mitsubishi-motors.ro

Contactati-ne

CEL MAI BUN SERVICE POSIBIL

ÎNTREŢINERE SI SERVICE

Suntem pasionaţi să vă oferim cel mai bun service posibil. De aceea atelierele de service autorizate Mitsubishi deţin tehnicieni complet instruiţi şi echipaţi, care folosesc numai piese de schimb originale Mitsubishi pentru a vă întreţine autovehiculul.

MAI MULTE

Garanție

Garanție de 5 ani la toate modele noi

Folosim cele mai noi tehnici de inginerie și modalități stricte de control al calității, de aceea mașinile noastre au o garanție de 5 ani sau 150.000 km (oricare survine prima).

MAI MULTE

Asigurare

PROGRAM DE ASISTENTA PREMIUM

Autovehiculele noastre se numără printre cele mai bine construite şi cele mai fiabile de pe piaţă, însă dorim să ne asigurăm că sunteţi acoperit în cazul în care se întâmplă ceva. Din acest motiv avem o echipă de asistenţă post-vânzare de primă clasă, precum şi unităţi de service şi asistenţă rutieră în trafic în toată Europa.

MAI MULTE

RECHEMĂRI SERVICE

RECHEMĂRI SERVICE

VERIFICĂ DACĂ MODELUL TĂU MITSUBISHI ESTE VIZAT DE O CAMPANIE DE RECHEMARE.

MAI MULTE

Beneficii post garanţie

Beneficii post garanţie

Beneficii post garanţie pentru masinile iesite din garantie.

MAI MULTE

MASINA TA,

ANGAJAMENTUL NOSTRU

Ca șofer de Mitsubishi, experimentezi rezultatul a peste 100 de ani de design inovator de vehicule. Construit pe baza filozofiei robusteții și fiabilității. Acum mergem și mai departe și introducem: SERVICECOMMITMENT/ (ANGAJAMENTSERVICE).

Solicita pachetul

Descoperiți mai multe detalii despre mașina dumneavoastră

Manualele de utilizare

Vreți să aflați cum să reglați volanul sau unde se află butonul de reglare pe înălțime a farurilor? Descărcați Manualul de utilizare.

Descarca un manual

SFATURI DE CONDUCERE

SFATURI DE CONDUCERE

Am concurat cu succes in multe raliuri si toata experienta si cunostiintele acumulate sunt reflectate in masinile pe care le producem. Va putem ajuta insa sa va bucurati la maxim de masina dumneavoastra indiferent daca este vorba de un condus eficient in siguranta sau in conditii extreme.

Aflați mai multe

Abordarea noastra

Activitatea de reciclare

„Starea de sănătate a planetei” este mereu în atenția Mitsubishi Motors. Am analizat fiecare aspect al afacerii noastre, de la proiectarea vehiculelor aerodinamice şi eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, până la reducerea emisiilor generate de fabricile noastre. Ne asumăm responsabilitatea pentru eliminarea vehiculelor marca Mitsubishi Motors, scoase din uz. În plus, facem tot posibilul să ne asigurăm că, în viitor, un procent şi mai mare din fiecare maşină va putea fi reciclat. Folosim tehnologie de ultimă generație pentru a reduce consumul de energie şi de a micșora pierderile rezultate din producție, îmbunătăţind în acelaşi timp calitatea produselor noastre. Inginerii-proiectanţi de la fabrica noastră japoneză pot concepe maşini virtuale, ce pot fi conduse pe drumuri reale. Acest lucru economiseşte energia, materialele şi combustibilul necesare construirii şi testării unui prototip de dimensiuni normale. 

Lista Retelei Vehiculelor Scoase din Uz