Tehnologia electrică. Este în ADN-ul nostru

ISTORIA EV

Electric trecut, prezent si viitor

Credem că o societate mai vibrantă poate fi creată prin mobilitate. Cu alte cuvinte, prin modurile mai eficiente pe care le avem de a ne deplasa, va fi mai bine pentru toți. De aceea am început cercetarea si dezvoltarea vehiculelor electrice (EV) încă din 1970.

Suntem pionieri in electrificare

În 2009, am lansat i-MiEV, primul vehicul 100% electric produs în serie. Mai recent, am dezvoltat tehnologia hibrid plug-in. Un vehicul electric hibrid utilizează atât motorul pe benzină, cât și bateria internă ca surse principale de alimentare. Dar un plug-in hibrid EV (PHEV) are o baterie care poate fi reîncărcată de la rețea (la priza). Cercetarea și dezvoltarea noastră în acest domeniu a dus la lansarea în 2013 a OUTLANDER PHEV. În 2017 am introdus conceptul "e-Evolution", care arată că deja ne gândim la viitor.

TEHNOLOGIE

Inovatia Mitsubishi Motors

Sistemul nostru PHEV se bazează pe tehnologia EV și este un hibrid de serie avansat. Are motoare twin: unul pe axul din față și unul pe cel din spate. Acest sistem cu 2 motoare electrice creează un sistem superior EV cu capacitate 4WD.

SISTEMUL PHEV

Un vehicul care gândește singur

Sistemul nostru PHEV comută fără probleme între modurile de rulare pentru a oferi cea mai eficientă performanță.

PERFORMANTA

Mai curat. Mai Silențios. Mai lin.

Avand două motoare electrice nu înseamnă doar că mașina poate fi condusă la viteze de până la 135 km în mod pur electric (EV). Cu nici o treaptă de viteză pentru a schimba, nu există nici un șoc de schimbare, așa că veți obține o călătorie mult mai lina.

Mai bine pentru mediu

Deoarece sistemul nostru PHEV utilizează mai frecvent energie electrică și motorul de 2,4 litri cu ciclu atkinson este foarte eficient, vehiculele noastre PHEV au emisii ultra-scăzute de CO2: 40 g / km (NEDC) și 46 g / km (WLTP).

S-AWC (Super All Wheel Control)

Acest sistem de control integrat, disponibil doar la Mitsubishi Motors, furnizează o putere şi un control incredibile. Gestionând în mod optim AYC (Active Yaw Control), ABS (Anti-lock braking system) şi Active Stability Control [ASC] cu Traction Control [TCL], se relevă întregul potenţial al motorului dublu 4WD fără a se compromite siguranţa, confortul sau eficienţa consumului de combustibil. Un nou buton pentru modul de condus vă permite să selectaţi modul NORMAL pentru condiţii obişnuite de mers, modul SNOW pentru pornire mai uşoară şi viraje în siguranţă pe suprafeţe de drum acoperite de zăpadă, sau modul LOCK pentru a simula blocarea unui diferenţial central şi distribuirea optimă a cuplului pe toate cele patru roţi pentru tracţiune şi stabilitate îmbunătăţite. Un buton separat pentru modul SPORT vă permite să activaţi modul SPORT în orice mod de condus pentru un răspuns mai rapid pe drumuri sinuoase.

Mult mai putin zgomot

Sistemul inovator Plug-in Hybrid EV este remarcabil de eco-eficient. Bucuraţi-vă de consumul de combustibil zero şi emisiile de CO2 zero în timpul condusului în modul complet electric — precum şi de o călătorie incredibil de silenţioasă. Sau apelaţi la un model hibrid pentru a călători pe distanţe şi mai mari cu emisii scăzute şi o eficienţă combinată a combustibilului impresionantă de 1,8 litri/100 km (ponderată NEDC). Puteţi genera şi electricitate în timp ce mergeţi, pentru a vă bucura pe distanţe lungi de peisaje sălbatice fără să poluati.

AUTONOMIE

Mai multi Km fara sa alimentezi ...

Sistemul nostru PHEV stochează energia electrică într-o baterie de litiu-ion de mare capacitate (13,8kw), care vă oferă o autonomie in regim pur electric de 53 km. Combinați-l cu motorul de ciclu atkinson de 2,4 litri și aveți o autonomie totală de peste 600 km.

ÎNCĂRCAREA

Încărcarea

Conectaţi pur şi simplu OUTLANDER PHEV la o priză de curent de acasă pentru a încărca bateria. Puteţi încărca în timp ce dormiţi în aproximativ cinci ore şi jumătate* cu încărcătorul de la bord şi cablul de încărcare. Sau folosiţi încărcătorul rapid pentru a încărca în doar 25 de minute (până la 80% din capacitate) la instalaţiile comerciale de încărcare. Statusul încărcării apare pe panoul de instrumente.

Modalitati de incarcare

Incarcarea este foarte simpla

OUTLANDER PHEV poate fi încărcat în mai multe moduri diferite. Toate acestea sunt ușoare și convenabile. Alegeți situatia care va convine.

4HRS

Incarcator dedicat acasa

Incărcătorul de acasă dedicat este unul care este instalat în afara casei dvs. de către un electrician instruit.

5.5HRS

Incarcarea normala

Acumulatorul poate fi încărcat printr-o priză standard, folosind un circuit electric special, verificat de un electrician calificat. 7 ore pentru 230V 8A.

0.5HRS

Incarcarea rapida

Folositi încărcătorul rapid pentru a încărca în doar 25 de minute (până la 80% din capacitate) la instalaţiile comerciale de încărcare.

EXPERIMENTEAZA

Viața de zi cu zi cu un PHEV

Când utilizează PHEV motorul electric și când utilizează benzină? Când incarcati și pentru cât timp? Am luat câteva scenarii de zi cu zi pentru a vă arăta cât de ușor se va potrivi un Mitsubishi PHEV în viața ta.

Mai multe moduri de economisire cu PHEV

Dacă alegeți OUTLANDER PHEV, există mai multe alte modalități care vă pot ajuta să vă mențineți costurile de funcționare la minim.

Suport de la stat

Suport achizitie

Prețul final include contravaloarea Ecotichetului de 20.000 lei cu TVA şi prima de casare de 6.500 lei cu TVA, prin Programul de stimulare a înnoirii parcului auto national pentru anul 2019 (Rabla Plus 2019) derulat de AFM şi finanțat din Fondul pentru Mediu şi oferta Mitsubishi aflată în derulare. Prețul poate suferi modificări în funcție de evoluția cursului RON-EUR la care se calculează valoarea tichetului Rabla. Pretul mentionat mai sus este calculat la un curs RON-EUR mediu estimat la valoarea de 4.7 Lei pentru 1 Eur. Ofertă supusă unor termene şi condiții, în limita stocului de autovehicule disponibil si in limita fondurilor disponibile la AFM pentru programele Rabla Clasic si Rabla Plus 2019.

Taxe de drum

Mai putine taxe

Nu se platesc anumite taxe. Variaza in functie de oras.

Inovatie

Vedeți cum arata viitorul

Suntem pionieri de peste 100 de ani, face parte din ADN-ul nostru. Nu ne vom opri niciodată din inovare. Aceasta înseamnă că vom continua să dezvoltăm vehicule mai ecologice și mai sustenabile, care sa ofere o protecție sporită intr-un mod distractiv și plăcut. La fel ca si conceptul nostru e-EVOLUTION Concept.

Descopera Inovatia