Nu ne oprim niciodată

Viitorul mobilitatii

De peste 100 de ani, am dezvoltat tehnologia auto de ultimă oră. Dar acesta este un drum care nu se termina niciodata. Folosind cunoștințele noastre vaste în tehnologia EV și sistemele 4X4 și prin integrarea tehnologiilor digitale avansate în vehiculele noastre precum AI și IOT, ne uităm deja la următorii 100 de ani pentru a crea autoturisme care sunt vor fi mai curate, mai sigure și mai plăcute de condus.

Design

Filozofia designului

Tot ceea ce facem este înrădăcinat în patrimoniul nostru: onestitate, robustețe, fiabilitate și meșteșugul japonez. Suntem pionieri în ceea ce privește tehnologia, proiectarea și crearea de tehnologii SUV și electrice (EV). Uitați-vă mai atent la desenele și lucrările noastre.

TEHNOLOGIA PLUG-IN HYBRID EV (PHEV)

Electric and more

Sistemul nostru PLUG-IN HYBRID EV (PHEV) este un hibrid de serie avansat cu motoare electrice twin. Această tehnologie revoluționară schimba transportul de zi cu zi. Deoarece generarea și stocarea energiei electrice este atât de eficientă, veți avea suficientă putere încât nu va trebui să alimentati cu benzină aproape deloc. Aflați cum poate un PHEV să vă reducă drastic costurile de funcționare.

DESCOPERA PHEV

TEHNOLOGIA SUV

Suntem lideri in categoria SUV

În 1936 am dezvoltat modelul PX33, prima mașină japoneză care are transmisie integrală pe patru roți. De atunci, ne-am dedicat perfecționării sistemelor noastre cu tracțiune integrală. În 2001 am introdus controlul tractiunii pe toate roțile (AWC) și, mai recent, sistemul Super-Wheel Control (S-AWC). Acest lucru vă oferă o tracțiune superioară în toate condițiile și vă ajută să conduceți cu aceeași îndemânare in off-road sau pe asfalt.

DESCOPERA GAMA NOASTRA SUV

MITSUBISHI CONNECT

Un nou fel de experiență la volan

Noi credem că ar trebui să puteți menține legătura cu tot ce este important pentru dvs., chiar și atunci cand conduceti. Așadar, integram mașinile noastre cu tehnologie avansată. Sistemul Smartphone Link Display Audio (SDA) vă permite să utilizați hărți, să utilizați aplicațiile preferate și să efectuați apeluri hands-free. Dispozitivele de comunicație de pe bord vă vor conecta direct la centrele de service și la centrele de asistență rutieră. Ambiția noastră este ca, în viitorul apropiat, vehiculele noastre sa devina un partener de susținere pentru dvs. - menținându-vă legătura cu mașina și lumea exterioară.

MASINI CONCEPT

Crearea unui viitor mai bun

Misiunea noastră este să oferim clienților noștri noi experiențe mai bune prin crearea unor moduri de transport mai ecologice, mai sigure și mai accesibile. Aruncati o privire la noile noastre masini concept si vedeti ce modele interesante vor aparea in viitorul apropriat.

DESCOPERA CONCEPT CARS