NOUL MITSUBISHI ASX

Competitivitatea noului ASX este mult îmbunătățită cu o integrare mai profundă a designului exterior al mărcii și un pas major înainte în lumea digitalizării și a conectivității”, a declarat Frank Krol, Președinte și CEO al Mitsubishi Motors Europe. „Având Google încorporat înseamnă că Noul ASX integrează perfect viața digitală a șoferului în interiorul mașinii și, de asemenea, în afara mașinii, cu aplicația My Mitsubishi Motors, care oferă control în timp real asupra numeroaselor funcționalități.”

Noul Mitsubishi ASX

Mitsubishi Motors dezvăluie Noul ASX, poziționat în segmentul B-SUV, subliniind limbajul de design al mărcii și oferind un mare pas înainte în digitalizare și conectivitate.

Ce îl face atât de special?

  • Gama variată de motorizari hibride;
  • Conectivitate de ultima generație cu Google Built-in
  • Tehnologie avansată de siguranță
  • 5 ani garanție

 

Design nou si elegant

Noul ASX are un aspect puternic, încrezător, care se potrivește oriunde. Designul dinamic al SUV-ului incorporează o capotă sportivă, faruri LED proeminente și grila caracteristică Mitsubishi Motors - „Dynamic Shield”.

Ușurează viața de zi cu zi

Interior

Echipamentele de ultimă generație vă anticipează fiecare nevoie, iar cabina digitală oferă șoferului un aspect intuitiv. Utilizați modul Drive pentru a vă seta propriile preferințe

Tehnologie avansată de siguranță

Noul ASX dispune de o serie de funcții de siguranță activă și pasivă. O multitudine de sisteme de siguranță la bord vă mențin atât pe dumneavoastră cât și pe pasagerii dumneavoastră în siguranță în fiecare călătorie.

Grupuri motopropulsoare

Noul ASX oferă sisteme de propulsie electrificate avansate, inclusiv sisteme de propulsie full Hybrid (HEV) și Mild Hybrid, precum și motoare termice eficiente, ceea ce face mai simplu pentru clienți să aleagă tehnologia care se potrivește cel mai bine nevoilor lor de conducere.

Mitsubishi Service Commitment

Ca și restul modelelor din gama Mitsubishi vândute în Europa, noul ASX vine cu Angajamentul Service Mitsubishi, care include:

• 5 ani / 150 000 km garanție.

• 12 ani garanție anticoroziune.

• 8 ani/160 000 km garanție baterie de tracțiune.

• Garanție de 8 ani/160 000 km pentru capacitatea bateriei.

• Asistență rutieră de 5 ani (Pachetul de asistență Mitsubishi).