ASX MY20 PREMIERA MONDIALA @ GENEVA MOTOR SHOW 2019

Mitsubishi Motors va prezenta în premieră mondială SUV-ul compact Mitsubishi ASX MY20  la Salonul Auto Internațional de la Geneva

 

Mitsubishi Motors va prezenta în premieră mondială SUV-ul compact Mitsubishi ASX MY20 la Salonul Auto Internațional de la Geneva

Tokyo, 12 februarie 2019 - Mitsubishi Motors Corporation (MMC) va prezenta în premieră mondială SUV-ul compact ASX model 2020 (RVR sau Outlander Sport pentru unele piețe) la cel de-al 89-lea Salon Auto Internațional de la Geneva *1 care va avea loc între 5 și 17 martie.

De la lansarea sa din 2009, ASX a vândut aproximativ 1,32 milioane de unități în aproximativ 90 de țări. Cele mai mari piețe sunt America de Nord, Europa, Australia și China. În prezent al treilea cel mai bine vândut vehicul oferit de MMC, ASX este esențial pentru strategia globală a companiei.

Designul exterior a fost supus unei revizii generale majore potrivit filozofiei de design "robust și ingenios," care servește drept expresie a moto-ului global al MMC "Drive your Ambition."

*1. Zilele oficiale ale presei sunt 5 și 6 martie, iar Salonul este deschis publicului general între 7 și 17 martie

Pentru mai multe informații, consultați: https://www.gims.swiss/

[Prezentare general produs]

ASX este un SUV compact proiectat pentru mediul urban, ce oferă o mare adaptabilitate iar acest lucru îl face perfect pentru orice, de la utilizarea zilnică la aventuri captivante. Structura sa ușoară, compactă, combinată cu axele vizuale dominante ale unui SUV conferă modelului ASX manevrabilitate excelentă și facilă.

Pentru piețele din Europa, ASX este acționat de un motor 2,0L MIVEC*2 cu 16 supape combinat cu transmisie manuala cu 5 viteze sau INVECS*3-III CVT cu mod Sport cu 6 viteze. Sunt disponibile versiuni cu tracțiune pe două și patru roți.

ASX aduce cu sine siguranță și liniște, prin intermediul diverselor caracteristici precum structură de siguranță la impact (caroserie de tip RISE) și un sistem de frânare Forward Collision Mitigation (FCM - atenuarea coliziunii frontale).

*2: sistemul Mitsubishi de distribuție variabilă cu control electronic

*3: sistemul inteligent și inovator de control electronic al vehiculului

[Schimbările principale]

  1. Modificări majore de design
    • Conceptul

Conceptul de design este "Impact and Impulse (impact și impuls)". Ca și forța caracteristică Mitsubishi, designul rafinat și original proiectează o imagine puternică, invitând șoferul să își urmeze impulsurile și să accepte noi provocări.

  • Vedere frontală

Noul ASX aduce o evoluție în conceptul de design frontal al MMC, DYNAMIC SHIELD. Bara de protecție îmbrățișează protector partea centrală din ambele părți, iar linia pătrățoasă orizontală și cea verticală a grilei impreuna cu bara de protecție din partea de jos exprimă forță și rezistență. Dispunerea distinctivă a luminilor LED, cu semnalele de viraj și lămpile de ceață la capetele barei de protecție, imprimă o imagine distinctiva.

  • Vedere din spate

ASX folosește lămpi combinate LED în spate (cu excepția semnalizatoarelor de viraj) într-un design cu aspect pătrunzător care se întinde pe lățimea mașinii și îi accentuează postura cuprinzătoare. Stilul plăcii de protecție de pe partea inferioară a barei de protecție proiectează o imagine de forță.

  • Culoarea

ASX va fi disponibil în Roșu Diamant viu și intens strălucitor, Portocaliu Soare sportiv și energic și Brun Stejar lucios și rafinat.

  1. Îmbunătățiri pentru Smartphone-link Display Audio (SDA)

Smartphone-link Display Audio (SDA) a fost îmbunătățit iar acum oferă conectivitate mai avansată.

  • Dimensiunea afișajului a fost crescută de la șapte la opt inches. Clipurile video stocate pe memoria USB pot fi de asemenea vizualizate pe ecranul SDA*4.
  • Modelele de top vin echipate cu un sistem de navigație Tom Tom*5. Informațiile în timp real din trafic pot fi accesate acum prin conectarea la Internet cu ajutorul unui smartphone.
  • Curând va fi disponibilă o aplicație care folosește vitezometrul, odometrul și alte informații despre vehicul. Aplicația va verifica combustibilul rămas și va furniza instrucțiuni de navigație către cele mai apropiate stații de combustibil, precum și îndrumări legate de întreținerea optimă și intervalele de inspecție.

*4: doar cu vehiculul oprit

*5: o companie cu sediul în Olanda care realizează produse legate de trafic, navigație și mapare.

MMC a pregătit un website special la următorul URL pentru a furniza informații despre exponatele sale la Salonul Auto Internațional 2019 Geneva

http://www.mitsubishi-motors.com/en/innovation/motorshow/2019/gms2019/