Eclipse Cross PHEV (MY21) în Europa

Mitsubishi Motors introduce modelul Eclipse Cross PHEV (MY21) în Europa

· Continuarea succesului înregistrat de tehnologia PHEV * a MMC în Europa;

· Evoluția modelului Eclipse Cross (Face-lift + noul grup de propulsie PHEV *);

· Disponibilitate limitată pe anumite piețe europene;

· Eclipse Cross PHEV va fi disponibil în România din primăvara anului 2021;

· Poziția MMC față de Europa ramâne neschimbată - nu vor mai fi lansate modele complet noi în Europa;

Pentru a valorifica succesul tehnologiei sale inovative PHEV* în Europa, Mitsubishi Motors Corporation (MMC) va introduce în regiune un derivat PHEV* al modelului său SUV Eclipse Cross (MY21).

Reprezentând o evoluție tehnică și de design a modelului actual, Eclipse Cross PHEV (MY21) rămâne consecvent cu poziționarea actuală a MMC, în sensul ca noile modele nu vor mai fi introduse în Europa.

Eclipse Cross PHEV* (MY21) va deveni emblema tehnologică a mărcii Mitsubishi Motors în Europa, susținută de sistemul său unic de propulsie hibrid plug-in bazat pe tehnologia EV, transmisia Twin Motor 4WD și sistemul consacrat de tracțiune integrală: Super-All Wheel Control (S-AWC).

Acest model va fi introdus treptat pe anumite piețe europene la începutul primăverii 2021, pe baza cererii și a potențialului local. Modelul Eclipse Cross PHEV (MY21) va fi disponibil și în România.

De la lansarea sa pe piață la sfârșitul anului 2017, 66.390 unități Eclipse Cross au fost vândute în Europa (teritoriul MME - 33 de piețe / date cumulate MME până în august 2020).