MITSUBISHI MOTORS ÎȘI REÎNNOIEȘTE ANGAJAMENTUL FAȚĂ DE EUROPA PRIN LANSAREA NOULUI OUTLANDER PHEV ÎN 2024

Mitsubishi Motors își va extinde în continuare gama de modele electrificate diponibile în Europa, pentru a acoperi principalele segmente de piață.

• Modelul reprezentativ Outlander PHEV, va fi dezvoltat pentru Europa și va fi lansat în segmentul european D-SUV în 2024.

• Acesta se va baza pe a doua generație a sistemului avansat Plug-in hibrid (PHEV) dezvoltat de Mitsubishi Motors, bazat pe EV, cu motor dublu 4x4 și cu sistem avansat de tracțiune Super-All Wheel Control.

Amstelveen, 10 martie 2023 - Mitsubishi Motors Europe continuă să-și extindă gama și să investească pe piața din Europa. După lansarea celor două noi modele în Europa: noul ASX și noul Colt - care va fi lansat în toamna anului 2023, Mitsubishi Motors va aduce în Europa modelul său reprezentativ “Outlander PHEV” în 2024.

Noul Outlander PHEV, model multi premiat, urmează să fie dezvoltat pentru Europa, reconfirmând angajamentul mărcii față de regiunea de referință europeană și va extinde și mai mult gama disponibilă în segmentele de bază cu modele electrificate.

„Lansarea modelului Outlander PHEV reconfirmă angajamentul Mitsubishi Motors față de piața europeană și reprezintă un nou pas important în planul nostru de dezvoltare, aducând înapoi marca Mitsubishi Motors în segmentul D-SUV european”, a declarat Frank Krol, Președinte și CEO Mitsubishi Motors Europe. „Cele trei generații anterioare ale modelului Outlander au cumulat vânzari de peste jumătate de milion de unități în Europa, de la lansarea modelului în anul 2003. Noul Outlander va fi a 4-a generație și, având în vedere designul și tehnologia noului model, suntem încrezători că acesta va duce marca la un nou nivel în Europa.”

Exteriorul noului Mitsubishi Outlander PHEV va exprima limbajul de design deja consacrat Mitsubishi Motors, cu binecunoscutul său “Dynamic Shield” în față și designul său unic “Hexaguard Horizon” în spate, creând un sentiment de securitate și forță. Designul interior combină un nivel înalt de calitate, funcționalitate și măiestrie japoneză pentru o senzație premium.

Noul Outlander PHEV va integra o adaptare europeană a celei de-a doua generații a sistemului avansat PHEV, bazat pe EV, cu dublu motor 4x4 și Super-All Wheel Control. Tehnologia PHEV de primă generație a Mitsubishi Motors a fost foarte bine primită de clienții din Europa – pe modelul anterior Outlander PHEV și apoi pe Eclipse Cross PHEV din 2021.

Noul Mitsubishi Outlander PHEV va încorpora cele mai recente tehnologii de asistență pentru șofer și infotainment pentru a oferi un nivel ridicat de siguranță, confort și comoditate.

Noul Outlander PHEV va fi lansat în Europa, inclusiv pe piața din România, în 2024.

* Modelele Outlander și Outlander PHEV au castigat peste 20 de premii la nivel international, pentru tehnologie și design.