Oferta FLOTE

Fa o afacere buna cu Mitsubishi!

Alege programul nostru pentru flote auto si vei beneficia de un pachet excelent de avantaje la achizitionare si servicii post-vanzare.

Oferta de leasing operational

Programul “Avantaj Persoane Juridice”

Mitsubishi L200 Club Cab INFORM 4WD

Oferta Leasing Operational: 355 eur fara tva / luna.

Comision acordare: 0

Detalii OFERTA

Beneficii achizitie

Mitsubishi este partenerul perfect pentru afacerea ta. Ştie exact ce ai nevoie, e mereu alături de tine şi îţi oferă sprijin prompt şi calificat, pe termen lung. Echipează-ţi afacerea cu o flotă de autoturisme Mitsubishi şi te poţi baza pe:

1.Fiabilitate de top, unul dintre punctele forte ale mărcii noastre. 2.Un pachet de echipări fără compromisuri în ceea ce priveşte siguranţa, pentru toate modelele. 3.Chiar şi în versiunile de bază, modelele nostre sunt echipate cu un pachet complet de siguranţă. 4.Consum excelent şi emisii la cele mai scăzute valori, pentru a te îngriji şi de mediu, dar şi de buzunarul tău. Vei găsi în portofoliul nostru automobilele cu cele mai reduse consumuri de carburant şi cele mai mici taxe aferente emisiilor de noxe. 5.Preţ de achiziţie avantajos, pentru a proteja profitul afacerii tale. 6.Finanţare preferenţială şi oferte de leasing financiar şi operaţional flexibile nevoilor tale, dezvoltate împreună cu partenerii noştri. 7.Prezentarea gamei auto şi efectuarea drive-test-ului la sediul companiei tale, de către un reprezentant Mitsubishi, care îţi va prezenta obiectiv şi transparent pachetul de beneficii. 8.Opţiune de buy-back după perioada de utilizare.

Servicii post-vanzare personalizate

Din momentul în care ai cumpărat un Mitsubishi, îţi suntem parteneri de cursă lungă. Pentru că nu achiziţionezi doar maşina, ci şi un pachet de servicii gândite să îţi menţină autoturismul în cea mai bună formă şi să îţi ofere asistenţă rapidă şi eficientă. Îţi oferim tot ce e nevoie, pentru ca afacerea ta să meargă “ca pe roate”:

1.Garanţie completă, pe termen lung: 5 ani sau 150.000 km, în reţeaua de unităţi de reparaţie autorizate Mitsubishi Motors, exclusiv cu piese originale. 2.Servicii de calitate after-sales: ai la dispoziţie una dintre cele mai bune reţele after-sales, cu profesionişti bine pregătiţi, gata să te ajute oricând. Retenţia mare în unităţile de service este dovada calitătii indiscutabile a serviciilor noastre şi a profesionalismului personalului certificat. 3.Maşină la schimb: dacă reparaţiile daunelor Mitsubishi-ului tău se întind pe o perioadă mai lungă de timp, în service-urile noastre, îţi oferim GRATUIT o maşină la schimb. 4.Livrări prompte de piese: acoperim din stoc, cu livrare imediată, majoritatea solicitărilor pe revizii sau daune, iar ce nu avem disponibil, soseşte cu prioritate din depozitul Mitsubishi din Olanda. Timp în care îţi oferim maşină la schimb! 5.Cardul de fidelitate Mitsubishi: pe lângă condiţiile speciale stabilite în pachetul de întreţinere, beneficiezi de avantaje suplimentare după expirarea garanţiei! 6. Mitsubishi Assistance Package: serviciul creat să te scoată din încurcătură, în caz de probleme tehnice sau evenimente rutiere nedorite, atât pe timpul vacanţelor, cât şi la domiciliu. Disponibil la telefon 021/322.50.21, 24 h din 24 h, 7 zile pe săptămână, pe întreg teritoriul Europei, MAP îţi sare în ajutor oriunde, oricând. Consilierul de daune: dacă maşina ta este implicată într-un eveniment rutier, poţi apela la el pentru a beneficia de asistenţă promptă şi de calitate.

Acum, incepand de la 9.990 € + tva

Mitsubishi Space Star

Nu pierdeți ocazia de a obține acestă mașină ideală pentru oraș!

Budget Rent-a-Car Romania

Dragos Matei

"Bazându-ne pe experienţa unei colaborări de peste patru ani, perioada în care autoturismele din gama Mitsubishi sunt permanent utilizate în activitatea noastră specifică, avem plăcerea să vă comunicăm impresiile clienţilor noştri şi, nu în ultimul rând, feedback-ul nostru în calitate de utilizatori: Autoturismele Mitsubishi se remarcă nu numai prin fiabilitatea şi robusteţea specifică. Calitatea japoneză îşi spune cuvântul în ceea ce priveşte siguranţa, durabilitatea, nu în ultimul rând confortul. Este atât rezultatul tehnologiei înglobate, cât şi cel al experienţei remarcabile, pe întreg mapamondul. Gama 4x4, incluzând modelele Outlander şi Pajero, respectiv modelul L200 se disting prin versatilitate şi capacitatea de exploatare. În condiţiile unei exploatari intense, pe toate categoriile de drumuri, amenajate sau neamenajate, durabilitatea este remarcabilă. Căderile accidentale survenite pe parcursul perioadei de utilizare au fost soluţionate prompt, fără imobilizari de lungă durată a autovehiculelor în service, datorate unor eventuale lipsuri de stoc pentru reperele defecte. În pofida unui cost de achiziţie aparent ridicat, costul total pentru deţinerea vehiculelor este printre cele mai reduse pe majoritatea segmentelor, comparativ cu alte mărci din piaţă. Nu în ultimul rând, dorim să subliniem profesionalismul, disponibilitatea şi promptitudinea personalului comercial şi tehnic din reţeaua Mitsubishi în general şi din cadrul M Car Trading, Distribuitorul General Mitsubishi Motors pentru România. Ne dorim să dezvoltăm permanent relaţiile de colaborare, fructificând astfel avantajele conferite de brandul Mitsubishi pe piaţa din România."

Torrent

Cosmin Boie, General Manager

"Suntem foarte mulţumiţi de automobilele Mitsubishi care se află în flota noastră. Toate cele aproximativ 55 de maşini se comportă excelent, necesitând minimum de intervenţii tehnice. Pot da astfel exemplul câtorva autoturisme – Lancer, ASX, Pajero având parcurşi între 75,000 şi 100,000 de Km în aproximativ 2 ani şi care au necesitat 0 reparaţii, singurele intervenţii tehnice fiind cele din cadrul reviziilor periodice în care s-au înlocuit consumabilele şi s-au facut reglajele necesare, conform recomandărilor producătorului. Până acum nu a existat niciun incident major legat de exploatarea acestor automobile, în condiţiile în care de fiecare dată când a fost necesar, Premium Leasing s-a implicat şi ne- a ajutat activ în rezolvarea tuturor solicitărilor noastre. În concluzie, am primit confirmarea că am facut alegerea optimă pentru afacerea noastră."

TELETRANS

Lucian Dumitraşcu

"Având în vedere faptul că S.C. TELETRANS S.A. utilizează mai multe autovehicule Mitsubishi (L200, Outlander şi ASX), dorim să vă precizăm că societatea apreciază promptitudinea serviciilor oferite, precum şi soluţionarea rapidă a tuturor problemelor apărute în utilizarea acestor produse. Deasemenea dorim să precizăm că autovehiculele au răspuns nevoilor societăţii şi s-au comportat foarte bine în exploatare. Problemele care au apărut în exploatarea acestora au fost remediate cu promptitudine de fiecare dată."

"Achiziţia celor 7 autoutilitare Mitsubishi L200 s-a dovedit a fi de bun augur pentru EnergoBit Sucursala Craiova. Mitsubishi L200 se pretează exact nevoilor noastre. Este un model fiabil, pe care te poţi baza la greu. Raportul calitate preţ este O.K., iar serviciile Mitsubishi au oferit întotdeauna o soluţie promptă şi eficientă oricărei solicitări."
EnergoBit, Szlagyi Mihaly