Exteriorul

Nu vă cumpărați OUTLANDER PHEV ca apoi să vă așteptați să se integreze în peisaj. Cu grila sa puternică, farurile atractive și forma aerodinamică veți întoarce capete oriunde mergeți.
dsg
O fuziune între protecție și performanță

Dynamic Shield

O fuziune între protecție și performanță

Partea frontală a vehiculului este denumită ‘Dynamic Shield’. Nu doar încadrează fața mașinii cu linii dramatice, ci și eficientizează prin simplificare, ceea ce îmbunătățește performanțele. De asemenea oferă protecție mașinii și pasagerilor ei.

Caroserie sculptată

O formă care declară că ați ajuns

Grila frontală, barele de protecție sculptate și linia înclinată a plafonului conferă modelului OUTLANDER PHEV un profil frumos, atrăgător.

Faruri LED și lumini de zi

Vedeți mai mult din drum

Farurile elegante dispun de lumini LED atât pentru faza lungă cât și pentru faza scurtă. Aceste se auto-echilibrează în baza încărcării, accelerării și frânării. Acest lucru înseamnă că vor fi întotdeauna îndreptate unde trebuie și nu vor orbi participanții la trafic. Lămpile de ceață cu LED iluminează șoseaua în față cu lumină albă pentru o vedere mai bună și mai clară. Luminile de zi cu LED se aprind automat când mașina este în mișcare, pentru a o face mai vizibilă celorlalți șoferi, pietoni și bicicliști.

Hayon electric

Încărcare și descărcare mai simplă

Ați încercat vreodată să deschideți portbagajul cu brațele pline de echipamente sau cumpărături? Știm ce înseamnă asta. De aceea hayonul electric al OUTLANDER PHEV vă oferă trei opțiuni: puteți folosi telecomanda, un buton de pe bord sau un buton de pe hayon pentru a-l deschide și închide.

Senzori de ploaie și lumina

Păstrați-vă câmpul vizual curat

Senzorii detectează cantitatea de ploaie și lumină și pornesc automat ștergătoarele sau luminile.
outlander phev
Pentru a explora mai bine în interiorul celui mai vândut SUV PHEV din lume, accesati sectiunea Interior