Exterior

Nu cumpărați OUTLANDER PHEV în ideea de a vă integra în peisaj. Cu grila sa puternică, farurile atractive și forma aerodinamică veți întoarce priviri oriunde mergeți. 
DYNAMIC SHIELD

DYNAMIC SHIELD

O fuziune între protecție și performanță

Partea frontală a modelului OUTLANDER PHEV include DYNAMIC SHIELD, un design unic care oferă protecție mare pentru pietoni și pasageri. Acum, cu o nouă grilă superioară și o bară de protecție care conferă vehiculului o față sportivă și mai aerodinamică.
Culoarea Roșu Diamant
Culoarea Roșu Diamant

Un roșu mai bogat, mai profund

OUTLANDER PHEV este disponibil într-o gamă de culori dinamice, inclusiv noua culoare Roșu Diamant multi-strat, care are un finisaj bogat, perlat.
Faruri LED și lumini de zi LED
Faruri LED și lumini de zi LED

Vedeți mai mult din drum

Farurile elegante dispun de lumini LED atât pentru faza lungă cât și pentru faza scurtă. Acestea se auto-echilibrează în baza încărcării, accelerării și frânării. Acest lucru înseamnă că vor fi întotdeauna îndreptate unde trebuie și nu vor orbi participanții la tragic. Lămpile de ceață LED iluminează șoseaua în față cu lumină albă pentru o vedere mai clară și mai bună. Luminile de zi cu LED se aprind automat când mașina este în mișcare, pentru a o face mai vizibilă celorlalți șoferi, pietoni și bicicliști.

Hayon electric

Încărcare și descărcare mai simple

Ați încercat vreodată să deschideți portbagajul cu brațele pline de echipamente sau cumpărături? Știm ce înseamnă asta - și noi facem cumpărături. De aceea, hayonul electric al modelului OUTLANDER PHEV vă oferă trei opțiuni de deschidere: un buton de pe bord, un buton de pe hayon sau telecomanda cheie. 
outlander phev
Pentru a explora mai în detaliu interiorul celui mai de succes Plug-in Hybrid EV, accesați secțiunea Interior