Siguranța

Ne-am luat angajamentul de a crea mașini pe care să le iubiți și să ne ocupăm de siguranța celor pe care îi iubiți. De la senzorii inteligenți până la caroseria protectoare, OUTLANDER PHEV asigură un nivel ridicat de siguranță.

Sistemul Adaptive Cruise Control (ACC – Control Adaptiv de Croazieră)

Ajutor în păstrarea unei distanțe sigure

Acest sistem folosește un radar pentru a păstra o distanță sigură între dvs. și vehiculul din față. Dacă vehiculul din față este prea aproape, încetinește sau oprește, ACC va încetini sau opri automat vehiculul dvs. Oferă siguranță mai mare și liniște sufletească în special în cazul opririi/ pornirii în trafic.

Sistemul Forward Collision Mitigation (FCM – Atenuarea Coliziunii Frontale)

Mai în siguranță în cazul unei coliziuni

Cu o combinație de camere și radar cu laser, sistemul FCM va evalua distanța și viteza dvs. în comparație cu vehiculul din față. Dacă sistemul detectează un pericol de coliziune, emite o avertizare și încetinește automat vehiculul.

Lane Departure Warning (LDW – Avertizare de Părăsire a Benzii)

Dacă deviați, mașina vă va spune

Această funcție inteligentă va emite un semnal sonor și va afișa o avertizare pe bord pentru a vă anunța că vehiculul a deviat de la bandă și nu folosiți semnalizatoarele.

Automatic High Beam (AHB – Fază Lungă Automată)

Alternează fazele pentru dumneavoastră

Pentru a face condusul noaptea mai ușor, faza lungă trece automat pe fază scurtă când se detectează vehicule din sens opus. Odată ce vehiculul din sens opus a trecut, revine la faza lungă. Nu veți mai lua mâinile de pe volan pentru a face manual schimbarea.

Blind Spot Warning (BSW – Avertizare Unghi Mort)

Nu veți mai avea unghiuri moarte

Această funcție folosește senzori cu radar pentru a detecta dacă exista vehicule în unghiurile moarte. Dacă vă pregătiți sa schimbați banda iar sistemul detectează ceva, în oglinda laterală de pe partea cea mai apropiată de obstacol se aprinde o lumină și se declanșează un semnal sonor. 

Rear Cross Traffic Alert (RCTA – Alertă la Traficul din Spate)

Marșarier cu încredere

Dacă senzorii radar de pe bara de protecție din spate detectează un vehicul care se apropie când ați pus mașina în marșarier, un mesaj de avertizare apare în afișajul multi-informații, este emis un semnal sonor, iar un indicator licărește în ambele oglinzi laterale.

Multi Around Monitor

Parcare mai ușoară

Camerele mici din jurul modelului OUTLANDER PHEV vă permit să aveți o vedere asupra părții frontale, din spate și lateralele vehiculului dvs. Utilizând datele colectate, sistemul Multi Around Monitor poate, de asemenea, crea o imagine de ansamblu (360 de grade) asupra vehiculului pentru a vă ajuta să vă orientați și să parcați mai sigur.

Sistemul Ultrasonic Misacceleration Mitigation (UMS – Sistemul Ultrasonic de Atenuare a Accelerării Accidentale)

Fără mișcări bruște

Pentru a ajuta la prevenirea coliziunilor în timpul parcării, se aude un semnal sonor și se afișează o avertizare dacă senzorii din față sau din spate detectează un obstacol în apropiere. Accelerația este și ea controlată dacă puneți piciorul din greșeală.

Caroserie RISE (Reinforced Impact Safety Evolution – Sistem de Ranforsări pentru Protecție la Impact)

O cabină cu o carcasă de protecție

OUTLANDER PHEV este construit cu caroseria noastră cu sistem avansat de ranforsări pentru protecție la impact. Plasează în mod strategic ranforsări în punctele critice pentru a ajuta direcționarea și absorbirea energiei în cazul unei coliziuni grave. Astfel că dumneavoastră și pasagerii rămâneți în siguranță atunci când este mai mare nevoie.

outlander phev

Ce ați vrea să faceți în continuare?