Mașina

OUTLANDER PHEV a fost proiectat pentru a se potrivi fiecărui aspect al vieții dumneavoastră. Indiferent dacă este vorba de naveta zilnică sau de alte aventuri, OUTLANDER PHEV este pregătit și vă așteaptă.

Capabilitate SUV

Gata pentru orice

OUTLANDER PHEV dispune de toate beneficiile unui SUV: o poziție înaltă de condus,garda mare la sol, astfel că se comportă la fel de bine pe suprafețe accidentate și neuniforme. Acesta oferă o accelerație puternică și stabilă, și cu o cabină spațioasă și spațiu de bagaje mai mare, acest SUV este mai capabil ca niciodată.

Motor electric dublu

Mai bun decât un SUV obișnuit

OUTLANDER PHEV dispune de două motoare avansate tehnologic cu acționare electrică , montate pe puntea din față și spate. Împreună, ele creează o putere de acționare mai concentrată și permit autovehiculului să ruleze cu viteze de până la 135km (85 mph) în modul pur EV. De asemenea, înseamnă că mașina se mișcă mai ușor, nu există șocuri de schimbare atunci când se schimbă vitezele și este practic foarte silențios.

S-AWC (Super All Wheel Control)

Stabilitate excelentă

OUTLANDER PHEV este singura mașină disponibilă cu un motor dublu sistem 4WD și tehnologie S-AWC (Super All Wheel Control). Motoarele din față și spate controlează în mod optim tracțiunea și frânarea pe fiecare roată, lucru pe care vehiculele 4WD convenționale nu l-ar putea face. Astfel, OUTLANDER PHEV vă oferă stabilitate mai mare și control în toate condițiile de drum.

Mai multe despre tehnologia S-AWC

Sistemul nostru unic de control dinamic al vehiculelor: S-AWC, oferă manevrabilitate previzibilă și performanțe mai bune printr-o combinație a sistemelor Active Yaw Control (ABS), Active Stability Control (ASC) și Sistemului Anti-Lock Brake (ABS).

Active Yaw Control (AYC)

Viraje mai bune

Active Yaw Control (AYC – Control activ al mișcării) îmbunătățește virajele prin distribuirea optimă a forțelor de tracțiune și frânare pe roțile din stânga și din dreapta.

Active Stability Control (ASC)

Stabilitate în orice condiții

Active Stability Control (ASC – Control Activ Stabilitate) ajută șoferul să mențină controlul. Atunci când sistemul detectează că poate fi menținut un control adecvat pe fiecare roată, în condiții de drum alunecos, sau din cauza mișcării bruște a volanului, forța de frânare se aplică la una sau mai multe roți și puterea motorului se ajustează automat pentru a menține controlul.

Anti-lock Brake System (ABS)

Fără frâne blocate

Anti-lock brake system (ABS – Sistem anti-blocare frâne) împiedică blocarea roților în cazul frânării puternice pe drumuri alunecoase. Acest lucru înseamnă că șoferul poate menține controlul și poate ocoli posibilele obstacole și/ sau poate evita coliziunile.

Comutator Drive Mode

Tracțiune mai mare atunci când aveți nevoie

Îmbunătățiți tracțiunea off-road și stabilitatea modelului OUTLANDER PHEV chiar mai mult cu noul Comutator Drive Mode de pe consola centrală. Doar apăsați până când apare modul dorit de dumneavoastră în Afișajul Multi-Informații de pe bord. Alegeți între setarile Sport, ECO, Normal, Snow sau Lock.

Performanța

Performanță optimă

Motoarele electrice de pe fiecare punte și un motor puternic pe benzină lucrează în armonie pentru a optimiza performanța. Adăugați Super All Wheel Control (S-AWC), pentru tracțiune și stabilitate îmbunătățite și veți experimenta plăcerea de a conduce la un nivel complet nou cu OUTLANDER PHEV.

Finisaje super sportive

Noua Ediție S

Alegeți noul S Edition și veți beneficia de un interior din piele neagră cu scaune cu cusătură în formă de diamant, amortizoare de șoc Bilstein pentru o manevrare mai bună și pedale de aluminiu pentru a completa senzația de mașină de curse.

Pedale de aluminiu

Finisaje extra sportive

Pedalele de frână si accelerație, din aluminiu - din seria S - creează o senzație sportivă.

Amortizoare de șoc Bilstein

Netezeste orice drum

Bilstein produce amortizoare inca din anul 1927. Acestea echipeaza noul Outlander PHEV pentru a îmbunătăți performanțele și manevrabilitatea și pentru a oferi o călătorie mai confortabilă în condiții exigente.

Sistem Avansat de Asistență Șofer (ADAS)

Tehnologie pentru siguranță totală

Tehnologia avansată susține conducerea mai sigură, mai încrezătoare – pe șosea și în locuri de parcare, zi și noapte. De la senzorii inteligenți care monitorizează împrejurimile și vă avertizează despre posibile pericole, la asistență activă la conducere și protecție solidă pasivă, Outlander PHEV oferă un nivel înalt de performanță.

Parbriz încălzit

Vedere clară imediat

Firele încălzite care traversează parbrizul curăță geamul de abur sau gheață. Parbrizul va fi curățat mult mai repede decât dacă ați fi utilizat radiatorul/ dejivrorul.

Electronic Parking Brake (EPB) / Brake Auto Hold (BAH)

Nu vă mai luptați cu frâna de parcare

Comutatorul pentru Electronic Parking Brake (EPB – Frâna electronică de parcare) înlocuiește maneta tradițională. Trageți în sus pentru a aplica și apasati pentru a elibera. Brake Auto Hold (BAH) face aplicarea frânei de parcare în modul start/ stop foarte ușor.

outlander phev

Pentru a afla mai multe despre aspectul extraordinar al modelului OUTLANDER PHEV, accesați secțiunea Exterior