Mașina

Am proiectat această mașină pentru a se potrivi fiecărui aspect al vieții dvs. Indiferent dacă este vorba de naveta zilnică sau de alte aventuri, OUTLANDER PHEV este pregătit și vă așteaptă. Iar condusul este pur și simplu o plăcere.
svx

Capabilitate SUV

Gata pentru orice

OUTLANDER PHEV prezintă toate beneficiile unui SUV precum poziția înaltă de condus, o cabină mai spațioasă și spațiu de bagaje mai mare.

Motor electric dublu

Mai bun decât un SUV obișnuit

OUTLANDER PHEV are două motoare electrice cu tehnologie avansată montate pe puntea din față și din spate. Acest lucru permite vehiculului să ajungă la până la 137 km/h în modul pur EV. Mașina oferă o experiență lină, nu există niciun șoc al schimbării când schimbați viteza și este aproape tăcută.

Mai mult control în general

S-AWC (Super All Wheel Control)

Mai mult control în general

OUTLANDER PHEV este singura mașină disponibilă cu un motor dublu sistem 4WD și tehnologie S-AWC (Super All Wheel Control). Inițial inventat pentru mașinile noastre de raliu, S-AWC distribuie automat cuplu și tracțiune fiecărei roți. Rezultatul este un sistem 4WD care oferă stabilitate și performanțe mai bune pe macadam și/sau pietriș.

Modurile de condus fac S-AWC și mai bun, pentru că vă lasă să alegeți cea mai buna setare pentru condițiile dvs. de drum:

Performanța

Confortabil, lin, rapid

OUTLANDER PHEV nu este greoi. Când sunteți în modul electric 100%, vă va furniza accelerare instant și lin de la 0 la 100 km/h în 10,5 secunde. Este suficient pentru a vă împinge în scaun și a vă lasă cu un zâmbet.

Cameră de parcare 360°

Parcați SUV-ul cu ușurință

Cele patru camere ale OUTLANDER PHEV generează o vedere 360o asupra spațiului din jurul mașinii, permițându-vă să observați obstacolele din fiecare direcție. Cu alte cuvinte, parcarea este o nimica toată.

Sistem avansat de asistenta (ADAS)

Tehnologie pentru siguranța totală

Tehnologia avansată de siguranță susține conducerea mai sigură și mai usoară - pe șosea și în locuri de parcare, zi și noapte. De la senzorii inteligenți care vă urmăresc împrejurimile și vă avertizează despre pericol, asistență activă de conducere și protecție solidă pasivă, OUTLANDER PHEV oferă un nivel inalt de siguranță.

Electronic Parking Brake (EPB) / BRAKE AUTO HOLD (BAH)

Nu vă mai luptați cu frâna de parcare

Comutatorul pentru frâna electronică de parcare înlocuiește maneta tradițională. Trageți în sus pentru a aplica și împingeți în jos pentru a elibera frâna iar când opriți la semafor, Brake Auto Hold ține vehiculul pe loc, chiar dacă luați piciorul de pe pedala de frână. Pentru a înainta, apăsați pe accelerație pentru a elibera frânele.

Parbriz încălzit

Vedere clară imediat

Firele încălzite care traversează parbrizul curăță geamul de abur sau gheață. Parbrizul va fi curat mult mai repede decât atunci când foloseați radiatorul / dejivrorul.

outlander phev
Pentru a afla mai multe despre aspectul extraordinar al modelului OUTLANDER PHEV, accesati Sectiunea Exterior