Interiorul

În interiorul OUTLANDER PHEV există mult spațiu și multe funcții de lux. Dar veți observa repede încă ceva. Este și foarte, foarte liniște.
test

O cabină spațioasă

Așezați-vă comod și bucurați-vă de călătorie

OUTLANDER PHEV are uși mari care permit accesul mai ușor în, și din, mașină. Și odată ce sunteți înăuntru, nu vă veți simți înghesuit pentru că există suficient spațiu pentru cap și picioare pentru a vă putea dezmorți.

Designul scaunelor

Confortabile în orice călătorie

Scaunele care parcă te îmbrățișează au fost proiectate pentru susținere maximă a spatelui. OUTLANDER PHEV este disponibil și cu scaun al șoferului ajustabil electronic și scaune față cu încălzire.

Spațiu de încărcare generos

Nu lăsați nimic în urmă

Spațiul de 463 de litri înseamnă că puteți lua orice, de la valize la cărucioare. Iar spătarele banchetei din spate pot fi rabatate, permițând încarcarea a două biciclete mountain bike întregi. Există și un spațiu sub podeaua portbagajului, ideal pentru depozitarea cablului de încărcare.

Sistemul audio ROCKFORD FOSGATE®

Un sistem audio superior

Savurați calitatea superbă a sunetului unui nou sistem audio dezvoltat împreună cu Rockford Corporation. Nouă difuzoare și un amplificator de înaltă putere care se simte ca și cum ați fi în sala de concerte.

Sistemul de Comunicații Mitsubishi Multi-Funcții (MMCS)

O cabină conectată perfect

Sistemul de Comunicații Multi-Funcții al Mitsubishi pune șoferul la conducere. Ecranul sensibil la atingere vă oferă informații ECO precum consumul de energie și autonomia. Afișează și vederea de la camera din spate atunci când mergeți înapoi și vă permite să controlați cu ușurință sistemul audio.

Sistem Audio Smartphone Link Display (SDA)

Lărgiți perspectiva

Sistemul Audio Smartphone Link Display vă permite să integrați ușor telefonul mobil cu ajutorul aplicatiilor dedicate. Înseamnă că puteți folosi aplicațiile favorite și le și puteți activa prin control vocal. Puteți efectua apeluri și puteți verifica mesajele audio hands-free, rămânând astfel concentrat pe șosea tot timpul.

Afișaj Multi-Informații

Informații importante dintr-o privire

Afișajul multi-informații oferă toate informațiile de care aveți nevoie. Navigați prin datele despre economia de combustibil, lungimea călătoriei și altele, la atingerea unui buton.

outlander phev
Pentru a afla totul despre tehnologia de protecție la bordul OUTLANDER PHEV, accesați secțiunea Siguranță.