Interior

În interiorul modelului Outlander PHEV dispuneți de mult spațiu și de caracteristici demne de clasa de lux. Însă veți observa rapid încă un amănunt. Este foarte, foarte silențios.

Smartphone Linked Display Audio (SDA)

Rămâneți conectați

Un panou central mai mare găzduiește Sistemul Audio Smartphone Link Display (SDA). Acest hub de divertisment si informatii din interioul mașinii este mai bun decât oricând. Dispune de un ecran de afișare de 8 inch, un sistem de navigație propriu (modernizat) și un procesor mai rapid pentru a încărca informații în jumătate de timp. De asemenea, este centrul pentru informații audio și informatii privind starea călătoriei, precum consumul de energie și modul de rulare. Și dacă nu era suficient, SDA vă permite, de asemenea, să conectați telefonul smartphone la vehicul prin intermediul aplicatiilor dedicate, astfel încât să puteți utiliza aplicațiile preferate.

Sistemul de sunet Mitsubishi Power

Dați volumul mai tare

Am creat acest sistem de sunet special pentru modelul OUTLANDER PHEV. Un amplificator de 510w vă oferă tot volumul de care aveți nevoie. Un difuzor de titaniu acoperă gama înaltă și alte șapte difuzoare din vehicul oferă un sunet mai bogat, mai echilibrat. Rezultatul este un sistem de sunet încorporat care este mai bun decât multe sisteme stereo pentru casă.

O cabină spațioasă

Așezați-vă comod și bucurați-vă de călătorie

OUTLANDER PHEV dispune de portiere mari care permit accesul mai ușor în și din mașină. Iar odată ce sunteți înăuntru, nu vă veți simți înghesuit pentru că există suficient spațiu pentru cap și picioare pe locurile pentru pasageri pentru a vă putea relaxa. 

Spațiu de încărcare de 463 Litri

Nu renunțați la nici un bagaj

Spațiul de încărcare de 463 de litri înseamnă că puteți lua orice, de la valize la cărucioare. Spătarele banchetei din spate pot fi rabatate, permițând încărcarea a două biciclete mountain bike. Există și un spațiu sub podeauna portbagajului, ideal pentru depozitarea cablului de încărcare.

Design dinamic scaune

Confortabile în orice călătorie

Scaunele care parcă te îmbrățișează au fost proiectate nu numai pentru a avea o formă sportivă, ci veți observa multe îmbunătățiri, precum laterale conturate profund și o susținere lombară unică ajustabilă electronic pentru șofer. Zona centrală a pernei a fost creată pentru a fi mai rezistentă la umezeală, ceea ce este excelent dacă veniți direct de la plajă. Iar noile scaune din spate sunt mai confortabile și oferă o susținere mai bună.  

Alimentare AC 1500W

Priza de alimentare

Există două prize de alimentare la îndemână la modelul OUTLANDER PHEV. Una în consola centrală și cealaltă în zona de bagaje din spate. Acestea asigură o alimentare de până la 1500W AC (Ștecher: tip F) din bateria mașinii. Asta este suficient pentru dispozitivele dumneavoastră atunci când mergeți în camping sau chiar și acasă dacă vă confruntați cu o pană de curent.  

Notă: Unele aparate nu pot fi utilizate chiar dacă nu depășesc consumul prevăzut de 1500W. Consultați manualul de utilizare pentru informații suplimentare.

outlander phev

Pentru a afla mai multe despre tehnologia de protecție de la bordul modelului OUTLANDER PHEV, accesați secțiunea Siguranță